Lancelot Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Din cate stiti la noi inca se practica medicina traditionalista sub diverse forme...Credeti ca are vreun efect tratementul cu ierburi si tot felul de fierturi?@ ultima oara cand am vz de astea..cred ca era pe OTV un doctor Fulga parca...hmm..nu mi-a inspirat deloc incredere
FujiPa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 plantele de la tv cu gin seng si mai stiu eu ce alte bazaconii nu ma fac asa increzator in ele dar pe de alta parte cele ,sa spunem, comune de la menta la rostopasca parca is mai bune :) o fi si efectu de placebo :D :)
Azra'il Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Din cate stiti la noi inca se practica medicina traditionalista sub diverse forme...Credeti ca are vreun efect tratementul cu ierburi si tot felul de fierturi?@ ultima oara cand am vz de astea..cred ca era pe OTV un doctor Fulga parca...hmm..nu mi-a inspirat deloc incredereSincer, nu prea cred. Asa-zisele "medicamente naturiste" sunt bune pentru ca nu au efecte adverse (in general), dar nici beneficiile nu apar peste noapte.PS: "Medicamentele" de la Fulga ala cica ar fi bune... stiu o persoana care a luat (parca pentru rinichi...)
m4x Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Sunt cateva in care cred, adica alea din plante medicinale care chiar pot vindeca o persoana...dar in rest sunt doar vorbe in vant, nu mi se pare niciuna adevarata.
uzzylicious Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Aici prin apropiere de mine(de orasul meu) cum merg spre satu mare este unu care cica este foarte bun. Au fost mai multe persoane la el , necunoscute bineinteles , si lea zis la ce boli is predispusi , ce boli au avut inainte , si da si tratament ... Nush c sa zic... Eu sincer nu cred, nu cred in mai nimic Is anti-lume.
RAPTURE- Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Un singur sfat: comparati efectele pe care le are un ceai de 2 lei din magazin si efectul pe care il are ceaiul facut din toate buruienile pe care le are gramadite bunica intr-o plasuta prin camara. ;)Si cred ca mai sunt si alte leacuri babesti pe care le-am incercat, dar nu-mi vine niciunul acum prin minte.
[IlluSioN] Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 leacuri babesti ?.. nea poate doar plantele medicinale care chiar au anumite efecte .. dar restul..
Fury Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 mi se pare o mare prostie , dak te lasi sa te tratezi dupa batrani sau cu prosti de ierburi sa zicem de la o ushoara viroza se poate ajunge la complicatii ...
DenY Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 in leacuri babesti niciodata nu am crezut . . . cat desple medicamentele NATURALE pot spune ca sunt foarte bune.
gexy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Nup,nu cred si unele sunt scarboase .......leacuri babesti Plante medicinale .....poate doar unele :>
Mysterio Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 as crede doar in ceaiuri .. dar in rest sunt niste aberatii
g_xulescu Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Medicina naturista a dat rezultate fff bune in destule cazuri...dar altceva...hmmm ...niste aberatii :tiphat:
#BaNgBaNg# Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Am auzit cazuri de genu...eu zic ca sunt reale nu doar vise sau minciuni.. voi nu? :D
iNm Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Hmmm cred in "leacuri" naturiste , dar nu "prescrise" de nush ce babutza de pe la sate ci pur si simplu am incredere in efectele anumitor plante si a altor "ingrediente" pe care le putem gasii in natura , "ingrediente" al caror efect a fost cercetat destula vreme.Probabil a-ti observat ca in ultima vreme medicina se intoarce cu fata spre natura dupa ce cateva decenii bune ne-am indopat cu chimicale :)
Razvan Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Din cate stiti la noi inca se practica medicina traditionalista sub diverse forme...Credeti ca are vreun efect tratementul cu ierburi si tot felul de fierturi?@ ultima oara cand am vz de astea..cred ca era pe OTV un doctor Fulga parca...hmm..nu mi-a inspirat deloc increderesigur.. unde altundeva ai mai putea vedea asemenea bazaconii?sunt unele plante medicinale care chiar ajuta, in rest cred ca sunt niste superstitii studipe.. totusi ar putea avea legatura cu efectul placebo.. dar din punct de vedere medical nu cred ca au vreun efect..
Andrei_MG Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 da daca este vorba de plante ...pt k nu se compara cele de la magazin cu cele din natura... sunt unele care functioneaza ...
Burne Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ierburi si alte plante medicinale ... nu ai de ce sa te indoiesti de efectul lor benefic, substantele active din pastile sunt extrase din plante ( in unele cazuri ) descantece ? hell no ....
BomB777 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ierburile si plantele medicinale sunt unele din cele mai bune leacuri :D Cat despre leacurile babesti am incercat si eu(am avut o problema cu unghia) si nu a dat rezultate... so... i'm sorry :)
Demo Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Leacuri babesti........eu cred ca majoritatea oamenilor simplii de la tzara inca mai folosesc aceste leacuri...si uite ce mult traiesc
Razvan Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ma intreb de ce retardul ala se mai duce la o scoala?
ShadyMonto Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Oho ce de lume contra .... btw aici se vorbeste de leacurile babesti si nu de medicina naturista. Din ce am trait pe pielea mea , multe din ele sunt adevarate (placebo sau nu , au dat efect vizibil) iar aici ma refer in special la cele mai cunoscute dintre ele : trasul de 'aplecate' , deochiul .. +cateva descantece ; iar pe langa toate astea mai era si faza aia cu taiatul sub limba care am auzit de la foarte multe persoane ca a dat rezultate imediat. :right:
Thora! Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 dar nu "prescrise" de nush ce babutza de pe la sate Evident, leacurile babesti trebuie prescrise de o blonda tanara, cu ţaţe mari.Credeti ca are vreun efect tratementul cu ierburi si tot felul de fierturi?"Leacurile babesti" sunt rezultatul cercatarilor si al oberatiilor facute in cel putin cateva mii de ani. Parerea mea este ca a da cu piciorul unor experimente care au durat milenii este o prostie.descantece ? hell no ....Am vazut cazuri, in care, sfidand logica, descantecele au dat rezultate. Si de cateva ori era vorba de copii de 2-3 ani, la care efectul Placebo este aproape exclus.