frisca Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 1) nu cred ca am facut unde trebe postu asta2) care stie cum bag boti la dota ca pe net mah rup astia si vreau sa invat sa joc :)
iLoveCalifornia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 joci w3 single player !!! faci tu campania alegi care-ti aliati si gradul de dificultate
frisca Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 mda si cum bag boti ca singuri am vazut ca nu apar
Guest FuzzyWuzzy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 joci w3 single player !!! faci tu campania alegi care-ti aliati si gradul de dificultateNAB! Nu poti sa joci dota cu botzi la single player dak nu are AI (artificial inteligence) incorporat in harta.... intra p http://www.dotahomer.com/ crek merg plansile alea....daca nu cauta p google dota with ai sau cv.....si park era si p getdota.com cv cu ai gl :) (dupa c iei plansa dai la single player si pui computer da crek stii si u asta)
Guest FuzzyWuzzy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 iti tre o versiune anumece versiune fratele meu? nu scrie clar acolo Dota Allstars 6.51 + AI sau c o scrie? ai tu mai noua dekt .51?
Shade Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ce versiune fratele meu? nu scrie clar acolo Dota Allstars 6.51 + AI sau c o scrie? ai tu mai noua dekt .51?Se referea la versiunile care au "AI" in ele.Ca sa poti juca dota cu oponenti controlati de calculator, iti trebuie o harta de genul celei din quote (+AI). Altfel botii nu vor aparea.