Jump to content
Guest icecoldady

Ma poate ajuta cineva?

Recommended Posts

Guest icecoldady
Posted

Salut. De la un timp calculatoru a incercat sa mearga aiurea. Cand sunt in meniul unui joc sau fac orice altceva in afara de a ma juca totul e perfect. Peste vreo 10-20 sec dupa ce incep jocu totu mere aiurea. Cam acum o luna a inceput asta, da' numi aduc aminte ce sa se fi intamplat :(... Deci am ajuns intr-un hal in care nu mai pot juca nici macar DotA o_O...ce sa mai zic de Assassin's Creed kre mere cu MAX 5fps...

Calculatoru meu are:

-Procesor: Intel Pentuim D 925 - 3.00 GHz (Dual Core)

-RAM: 2GB DDR2

-Placa video: ATI Radeon x1600/1650 Series (nu mai stiu numele sigur da asta scria pe dxdiag) - 512 MB

-HDD: 320 GB

Nu-mi pot explica cum am ajuns sa joc Assassin's Creed in 5FPS...LA LOW (am incerkt sa schimb si rezolutia da am vazut ca tot la fel de nasol se misca asa ca am lasat p rezolutia monitorului 1680x1050)

Am incercat mai multe variante care POATE m-ar fi ajutat dar niciuna nu a facut-o:

1)Am formatat C-ul

2)Am instalat Vista Ultimate

3)Am scanat de virusi(Kaspersky/BitDefender10)

4)Am scanat de Ad-aware

5)Am sters cele mai fragmentate file din D

6)Am sters o gramada de jocuri si alte chestii (vreo 100gb)

7)L-am defragmentat

8)Am facut curatenie in registre(RegClean/TuneUp Utilities)

Nu stiu ce sa mai fac...RAMii n-au patit nimic, cooleru e ok (cred)...

Azi am incercat sa joc putin lineaga....Am jucat vreo 2 minute dupa care iar incepe laggu...deci n-am nici cea mai vaga idee ce-ar putea fi...Ma gandesc sa formatez si D-ul, da' am foarte multe chestii pe care nu as vrea sa le sterg. Oare ar putea fi si ceva drivere lipsa? sau alte chestii? Ma poate ajuta cineva? Mercy... :comp2::comp2::comp2:

P.S.: Nuj c plm are inregistrarea d p site k de vreo 3 ore astept e-mailu pt activare si vad ca inca nu l-am primit pe: FuzzyWuzzy

Guest FuzzyWuzzy
Posted

cu FuzzyWuzzy am cam rezolvato da cu calculatoru nu ma ajuta nimeni? :/ tnx romania & linkmania....ma duc poate p vreun softpedia ma ajuta kreva....tnx again 4 help

Posted

Este cam off...dar...:

Frate daca ai posta unde trb ti-ar raspunde cnva...

Daca te duci pe softpedia...bafta...apropo dupa ce te inregistrezi sa-ti postezi problema la +18 :wub:

Good luck :D and Good Bye ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...