Silver Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Pozitii US? 1.9TDI 131cp? E frumos. :) Aha,bi-xenon astea. 1 Quote
Amarok Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Pozitii US? 1.9TDI 131cp? E frumos. :) Aha,bi-xenon astea. Viata pe tine. Sa-l conduci in turatii mari sanatos! :)) 3 Quote
Gandalf.aka.Kidnapper Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Am fumat smecheri ca voi ! :)) :-* [stanga] 7 Quote
BlueRose Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Zboara puiule, zboara!!! =))) Eu stanga :)) O poza mai normala :D 21 Quote
Lubrix Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) Pozitii US? 1.9TDI 131cp? E frumos. :) Aha,bi-xenon astea. sunt pe dracu pozitii us, va-ti gasit amandoi cunoscatori de masini. Ce are el in poza este pur si simplu pozitia aprinsa. Pentru "pozitii US" ce zici tu e asta (semnalele stau la 50% din intensitate aprinse) : Edited May 21, 2014 by Lubrix 5 Quote
Silver Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Pozitii US? 1.9TDI 131cp? E frumos. :) Aha,bi-xenon astea. sunt pe dracu pozitii us, va-ti gasit amandoi cunoscatori de masini. Ce are el in poza este pur si simplu pozitia aprinsa. Pentru "pozitii US" ce zici tu e asta (semnalele stau la 50% din intensitate aprinse) : Chiar sunt pozitii US geniule,cand stau doar pozitiile aprinse se vad 100%,iar cand pun faza scurta scad la 50%.Din pacate chiar sunt cunoscator de masini,sunt umpic de manager la un atelier auto sti. 3 Quote
Lubrix Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 nu tre' sa fii manager de atelier ca sa-ti dai seama ca pozitiile US Style sunt pe semnal. 3 Quote
Amarok Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Pozitii US? 1.9TDI 131cp? E frumos. :) Aha,bi-xenon astea. sunt pe dracu pozitii us, va-ti gasit amandoi cunoscatori de masini. Ce are el in poza este pur si simplu pozitia aprinsa. Pentru "pozitii US" ce zici tu e asta (semnalele stau la 50% din intensitate aprinse) : Si el ce are? Avariile aprinse? Ba cati idioti sunt in tara asta... nu pot sa cred. X_X 4 Quote
Guest rectoru Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Cel cu ochelari.... ti-ai batut cuie in ochi de iti faci poze doar cu ochelari ? 8 Quote
Lubrix Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Pozitii US? 1.9TDI 131cp? E frumos. :) Aha,bi-xenon astea. sunt pe dracu pozitii us, va-ti gasit amandoi cunoscatori de masini. Ce are el in poza este pur si simplu pozitia aprinsa. Pentru "pozitii US" ce zici tu e asta (semnalele stau la 50% din intensitate aprinse) : Si el ce are? Avariile aprinse? Ba cati idioti sunt in tara asta... nu pot sa cred. X_X da chiar ca, cati idioti sunt in tara asta sa nu-ti dai seama ca aia-i pozitia si nu semnalul (in caz ca nu stii ce-i aia semnal, este acel bec intermitent de culoare portocalie). Uita-te si vezi ca semnalu-i separat de far la passat desteptu' forumului. Quote
Amarok Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Pozitii US? 1.9TDI 131cp? E frumos. :) Aha,bi-xenon astea. sunt pe dracu pozitii us, va-ti gasit amandoi cunoscatori de masini. Ce are el in poza este pur si simplu pozitia aprinsa. Pentru "pozitii US" ce zici tu e asta (semnalele stau la 50% din intensitate aprinse) : Si el ce are? Avariile aprinse? Ba cati idioti sunt in tara asta... nu pot sa cred. X_X da chiar ca, cati idioti sunt in tara asta sa nu-ti dai seama ca aia-i pozitia si nu semnalul (in caz ca nu stii ce-i aia semnal, este acel bec intermitent de culoare portocalie). Uita-te si vezi ca semnalu-i separat de far la passat desteptu' forumului. Pozitiile US Style n-au legatura cu avariile. Vezi-ti de jocurile cu barbie si mario ca stiu prea bine ce vorbesc. N-am bani sa-mi fac masina cum as vrea eu, ca ti-as arata eu tuning adevarat, nu toate obosiciunile tale de BMW-uri cocalaresti. N-ai nici permis si vii si ne spui noua ca alea nu-s pozitii US. Daca omu' si-a pus pe masina pozitii US, vii tu si ii spui ca nu-s? Esti dobitoc? Stii tu mai bine ce si-a pus omul? Du-te cauta-ti de treaba ca nu faci decat sa te faci de cacao, LastKiss lakios ce esti. 3 Quote
Lubrix Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Pozitii US? 1.9TDI 131cp? E frumos. :) Aha,bi-xenon astea. sunt pe dracu pozitii us, va-ti gasit amandoi cunoscatori de masini. Ce are el in poza este pur si simplu pozitia aprinsa. Pentru "pozitii US" ce zici tu e asta (semnalele stau la 50% din intensitate aprinse) : Si el ce are? Avariile aprinse? Ba cati idioti sunt in tara asta... nu pot sa cred. X_X da chiar ca, cati idioti sunt in tara asta sa nu-ti dai seama ca aia-i pozitia si nu semnalul (in caz ca nu stii ce-i aia semnal, este acel bec intermitent de culoare portocalie). Uita-te si vezi ca semnalu-i separat de far la passat desteptu' forumului. Pozitiile US Style n-au legatura cu avariile. Vezi-ti de jocurile cu barbie si mario ca stiu prea bine ce vorbesc. N-am bani sa-mi fac masina cum as vrea eu, ca ti-as arata eu tuning adevarat, nu toate obosiciunile tale de BMW-uri cocalaresti. N-ai nici permis si vii si ne spui noua ca alea nu-s pozitii US. Daca omu' si-a pus pe masina pozitii US, vii tu si ii spui ca nu-s? Esti dobitoc? Stii tu mai bine ce si-a pus omul? Du-te cauta-ti de treaba ca nu faci decat sa te faci de cacao, LastKiss lakios ce esti. mentalitate de roman, ai bmw esti cocalar. Omu' si-a pus pozitii US? Vezi ca esti paralel cu masinile, domnu' cu carnet? Pozitiile US se fac din soft nu sunt becuri speciale. Quote
focuS Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 (edited) Sa moara cainii de pe Lm :D Edited May 23, 2014 by focuS 12 Quote
SinnneD Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Cel cu ochelari.... Am crezut la inceput ca esti aia roscata .. bine ca ai mentionat care esti :))) 14 Quote
Andra Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Dam o tura? :rofl2: B!tch, please! Dreapta :wub: . 15 Quote