Mihai1200 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Am vazut ca va pozati masinile si am zis sa pun si eu o poza cu mine in fata casei :>http://i.imgur.com/K6kYEz6.jpg am fost si eu in italia , ai obs statuia aia din varf ? e toata din aur :X like a boss Quote
Angels at mp3 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Numai fete frumoase pe aici, cred ca o sa renunt la facebook. Florine, ce zici? :))) N-am putut la 100.000km fix, dar merge si asa. Da imediat sunt la 101k deja. :))) 2 Quote
Brook Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Eu ma mandresc cu ceva nepretuit , o sa intelegeti cand o sa aveti si voi o bijuterie d'asta acasa : 32 Quote
TechnoRunner Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Vad doar bolizi pe aici :( , sa pun si eu rabla mea :( Rabla cu care lucrez prin Franta :( 4 Quote
AngeL Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Vad doar bolizi pe aici :( , sa pun si eu rabla mea :( Rabla cu care lucrez prin Franta :( E mai bună decât nimic :)) Vă salută adevărata îngeriță de aici, pe nume Gabriela! Eu ma mandresc cu ceva nepretuit , o sa intelegeti cand o sa aveti si voi o bijuterie d'asta acasa : Adevăr grăiești prietenul meu, adevăr găriești. Edited May 7, 2013 by Angel 15 Quote
Monica Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Eu ma mandresc cu ceva nepretuit , o sa intelegeti cand o sa aveti si voi o bijuterie d'asta acasa : Poti face diabet de la poza asta ? atat e de dulce. :)) Sa-ti traiasca ! :) Edited May 7, 2013 by Monica 5 Quote
Dragos Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Simpatica coafura :> zapacita asa :)) zapacitule, vezi sa nu zapacesti fata =))) # Angel, Brook, sa va traiasca ingerasii !!! :wub: 4 Quote
Brook Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Simpatica coafura :> zapacita asa :)) zapacitule, vezi sa nu zapacesti fata =))) # Angel, Brook, sa va traiasca ingerasii !!! :wub: Multumim frumos, esti la rand ... ! :D 1 Quote
florin Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Bravo Mariane :)) # Frumos Brook, acum e frumos afara, numai pe faleza sa te vad :D 8 Quote
AngeL Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Simpatica coafura :> zapacita asa :)) zapacitule, vezi sa nu zapacesti fata =))) # Angel, Brook, sa va traiasca ingerasii !!! :wub: Mulțumim, așteptăm să aveți și voi un îngeraș sau doi? :-? >:D< We are happy all the time :wub: 4 Quote
Dragos Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Simpatica coafura :> zapacita asa :)) zapacitule, vezi sa nu zapacesti fata =))) # Angel, Brook, sa va traiasca ingerasii !!! :wub: Mulțumim, așteptăm să aveți și voi un îngeraș sau doi? :-? > :D< We are happy all the time :wub: Sper pe la 30 de ani :))) 1 Quote
AngeL Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Fă-l la 50 de ani, când îl/o vei duce la grădiniță să creadă lumea că e bunicul și nu tatăl. I will kick your a*s, gândește, un copilaș te schimbă total, te maturizează. :tongue: #Cum mă obligi să fac off-topic, tu vrei să îmi dai warn și nu ști cum? :-? //Aaaaaaaaaaa, pai ce aveam noi aici, spamerici ^-^ Edited May 7, 2013 by Perpripiu ca pot 1 Quote
Dragos Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) Lasa ca vorbesti cu mine =)) (glumesc) # Mi-ar place sa merg in club cu fata/baiatul meu :)))) Eh, acum serios .. greu gasesti o persoana serioasa in care sa ai baza, nu sa-ti aranjezi o viata noua intr-o parte si apoi sa te trezesti ca trebuie sa anulezi tot. Sincer imi e scarba de unele caractere si prefer sa-mi traiesc macar partea asta mica de tinerete care mi-a ramas (daca copilaria s-a dus intr-un bazin de inot). Sa merg in club fara sa ma streseze una cu telefoane, sa ma plimb cu masina cat vreau eu, sa dau banii pe ce vreau eu, sa plec unde vreau eu, sa vorbesc cu cine vreau, sa-mi iau orice masina fara sa ma gandesc la nimic (doar daca am bani =)) ). Pacat ca s-a termina activitatea in Kudos =)) Uh, m-am descarcat :)) (oricum mai sunt multe de spus) //Si tu, Brutus? :nanana: Edited May 7, 2013 by Perpripiu de ce nu? 5 Quote
TheOne Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Tu sa ma suni data viitoare cand mai vi pe aici, magarule !!!!! :-w Quote
AngeL Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Lasa ca vorbesti cu mine =)) (glumesc) # Mi-ar place sa merg in club cu fata/baiatul meu :)))) Eh, acum serios .. greu gasesti o persoana serioasa in care sa ai baza, nu sa-ti aranjezi o viata noua intr-o parte si apoi sa te trezesti ca trebuie sa anulezi tot. Sincer imi e scarba de unele caractere si prefer sa-mi traiesc macar partea asta mica de tinerete care mi-a ramas (daca copilaria s-a dus intr-un bazin de inot). Sa merg in club fara sa ma streseze una cu telefoane, sa ma plimb cu masina cat vreau eu, sa dau banii pe ce vreau eu, sa plec unde vreau eu, sa vorbesc cu cine vreau, sa-mi iau orice masina fara sa ma gandesc la nimic (doar daca am bani =)) ). Pacat ca s-a termina activitatea in Kudos =)) Uh, m-am descarcat :)) (oricum mai sunt multe de spus) //Si tu, Brutus? :nanana: Toate trec într-un final. >:D< Pentru perp: Îți dai seama numai din poza de mai sus ce ai păți dacă ai da warn :rofl2: (chestia e că nu poți da, numai lua :-> ) Tu sa ma suni data viitoare cand mai vi pe aici, magarule !!!!! :-w Presupun că tot cu perp ai de treabă. :))) 7 Quote
TheOne Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Pentru DRG era :))) pe perp il linistesc repede :))) Quote
Ayoo Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 (edited) la un 3X2 ;)) Edited May 9, 2013 by Persanu Dublu post facut un post 10 Quote