Jump to content

Recommended Posts

Posted

Unii de ce tot puneti poze din 'Vara', 'de acum 2 ani', etc.? :)) Doar atunci ati avut aparat foto? :-s

Mamele noastre nu ne-au putut face frati, dar Dumnezeu ne-a facut prieteni adevarati! Sunt mandru de ei, ca sunt cei mai buni prieteni a mei.

NJ9SfpK.jpg

Sa suferim nitel ca avem permis. =))) Nu Turok? :-*

66882_508416105881500_1874319877_n.jpg

izoId1I.jpg

• Upvote 8
Posted

Unii de ce tot puneti poze din 'Vara', 'de acum 2 ani', etc.? :)) Doar atunci ati avut aparat foto? :-s

Mamele noastre nu ne-au putut face frati, dar Dumnezeu ne-a facut prieteni adevarati! Sunt mandru de ei, ca sunt cei mai buni prieteni a mei.

NJ9SfpK.jpg

izoId1I.jpg

Daaaaaa...prea rapid daaa...prea furios....MrrN merge cu FIAT'u iar voi pe jos 8) =)) ce freza ti-ai tras magar mic, ma copiezi :>  :nanana:  vad ca a meritat sa stai toata vara pe skype cu mine =)) :tongue:

• Upvote 2
Posted (edited)

NJ9SfpK.jpg

izoId1I.jpg

Daaaaaa...prea rapid daaa...prea furios....MrrN merge cu FIAT'u iar voi pe jos 8) =)) ce freza ti-ai tras magar mic, ma copiezi :>  :nanana:  vad ca a meritat sa stai toata vara pe skype cu mine =)) :tongue:

Cum sa te copiez ma? :))) Da da a meritat si de-o parte si de alta. :))) Lasa ca mai vin asa vremuri. :-*

L-am gasit pe Teils :)) :

Asta sunt eu , cel mai frumos de pe server :> Astept multe likeuri !! :

g5ScjCw.jpg

Unde ti-ai tras freza asta smechera ca vreau si eu! Esti sexy man, ar trebui sa participi la Mister Romania! Iti dau un laic.

Asteapta-le mult si bine :))

iqnDYy5H7wz5l.JPGDreapta.

# Mrrn sa te uiti la dedicatii :)))

Si tu Florine, nu te-am uitat nu te-am uitat, atata timp cat am fost plecat. :))) :-*

aiurea (eram doar obosit) :))

Edited by Angels@mp3
  • Upvote 6
Posted (edited)

Asta sunt eu , cel mai frumos de pe server :> Astept multe likeuri !! :

g5ScjCw.jpg

:| La ce frumos esti nici like nu meriti sa mor...mi-e rusine sincer,nu pot sa fac asa ceva la ce frumos esti ma jur, m-as simti prost...inscrie-te la miss romania, pardon mister, vei fi castigator :good:

Edit: billo

Termina, next primesti warn up

edit by cRs : Pauza o saptamana

Edited by cRs
  • Upvote 17
Guest Perry
Posted (edited)

Frumos ryth asta :*  M`as da o tura la viata lui :)))) glumesc :P

COMPARATIE :

EU

480007_467955123275801_192642049_n.jpg

( nu va luati de sfarcu meu :blush2: )

Edit // Nu pui poze cu membri comunitatii fara acordul lor, dar mai ales in batjocura.

Edited by Persanu
Warn up
  • Upvote 10