Turok Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Cu MrrN si din profil..Accent MrrN fumatu' :))) 4 Quote
SkPw0w Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) El este Teils, impreuna cu fratele lui geaman Sid. - edited - Io: warn level up (1pct.) & DP 20 de zile Edited December 2, 2012 by Drops picture removed 3 Quote
Joint_Pit Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Buna dimineata ;x ... "at least i got my friends" :)))) 16 Quote
Turok Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Buna dimineata ;x ... "at least i got my friends" :)))) WTF ?! o.O Quote
wOrSeN Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Buna dimineata ;x ... "at least i got my friends" :)))) LOL ? Are cnv curaj sa intre sa-l "jefuiasca"? Quote
Guest ozoN. Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) :rofl2: Dovada clara, ce face samp-ul din oameni :despair: Edited December 3, 2012 by ozoN. 2 Quote
new # upDate Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Cine se pune cu el :)))=))) ii pe sistem turbo:)) Buna dimineata ;x ... "at least i got my friends" :)))) Vara ;x Quote
Impulss Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ce sa si faci. Nu te mai lasa lumea sa pleci de la scoala ca sa faci poze 4 Quote
Turok Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 With my love :wub: Like a Baws ! 8) With Gandalf :D 7 Quote
new # upDate Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 With my love :wub: Like a Baws ! 8) With Gandalf :D frumosi va sta bine impreuna la cat mai multe saptamani luni ani :> Quote
Juan Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ce frumos cant atunci cand nu stiu :wub: 6 Quote
Amarok Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) http://imgur.com/T4tXU dreapta Edited December 3, 2012 by F.lick-R Quote
Joint_Pit Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Sabiile din noptiera, acum poza si cu ele in actiune la defrisat paduri :))) Iar acum o incalzire in aceiasi padure cu arsenalul din dotare si rezultatul de la 30m 9 Quote
new # upDate Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 http://imgur.com/T4tXU dreapta :)))=))) Sabiile din noptiera, acum poza si cu ele in actiune la defrisat paduri :))) Iar acum o incalzire in aceiasi padure cu arsenalul din dotare si rezultatul de la 30m sa imi aduci aminte sa nu te injur vreodata :)) Quote
Turok Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 With my love :wub: Like a Baws ! 8) With Gandalf :D frumosi va sta bine impreuna la cat mai multe saptamani luni ani :> Merci :-* Sabiile din noptiera, acum poza si cu ele in actiune la defrisat paduri :))) Iar acum o incalzire in aceiasi padure cu arsenalul din dotare si rezultatul de la 30m Esti cel mai mare nebun pe care il cunosc in viata mea sa mor ! p.s. vreau si eu sa trag cu snipa :-" :)) 2 Quote
Ashkael Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Ce sa si faci. Nu te mai lasa lumea sa pleci de la scoala ca sa faci poze Ooo ce faci cu Chinezoaicele dupa tine , mama ce made in china e cea din stanga ;x !! :)) Kinky Sorineee , lasa pozele si dai bataie la scoala :)) !! mama ei. Edited December 4, 2012 by Ryhtin 2 Quote
Impulss Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Ooo ce faci cu Chinezoaicele dupa tine , mama ce made in china e cea din stanga ;x !! :)) Abia acum 4 ani a venit in Romania :)) Edited December 4, 2012 by Impulss Quote
Rith Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ce sa si faci. Nu te mai lasa lumea sa pleci de la scoala ca sa faci poze Ooo ce faci cu Chinezoaicele dupa tine , mama ce made in china e cea din stanga ;x !! :)) Kinky Sorineee , lasa pozele si dai bataie la scoala :)) !! mama ei. ce scoala mai? zii ce scoala? ori suntem sportivi..ori nu mai suntem :)) 1 Quote
Kanye Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Cu baietii mei din DNB la un party asaa de varaa dupa ce a luat weed player of the luna ... De la stanga spre centru si de la centru spre dreapta Inger , Tyga (adica persoana eu .. ) Weed ( se poate observa zambetul lui fiind extrem de fericit ca si-a implinit visul sa fie playerul lunii ) Si masaroo cu noi lui papuci Pierre Balmain Eram in drum spre bamboo in poza asta ... LE: Cu ajutorul lui turok am observat pata de , haideti sa spunem maioneza de pe blugii mei .... You know how we do it , ma intalnisem cu bianca si cruduta pe drum , le-am dat cate una si am plecat :X LE2 : Lolz0r a facut poza ... seamana putin cu masaroo doar ca n-are decat 2 dinti un gura # si poza cu tine unde e? Edited December 5, 2012 by DRG 18 Quote
hedastro Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Cu baietii mei din DNB la un party asaa de varaa dupa ce a luat weed player of the luna ... De la stanga spre centru si de la centru spre dreapta Inger , Tyga (adica persoana eu .. ) Weed ( se poate observa zambetul lui fiind extrem de fericit ca si-a implinit visul sa fie playerul lunii ) Si masaroo cu noi lui papuci Pierre Balmain Eram in drum spre bamboo in poza asta ... LE: Cu ajutorul lui turok am observat pata de , haideti sa spunem maioneza de pe blugii mei .... You know how we do it , ma intalnisem cu bianca si cruduta pe drum , le-am dat cate una si am plecat :X LE2 : Lolz0r a facut poza ... seamana putin cu masaroo doar ca n-are decat 2 dinti un gura Si eu unde sunt? :( Quote