increatu Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 yo unul kred in Reinkarnare,mi se pare mai probabil ka sufletul sa se reinkarneze in alt korp dekat sa iti kontinui drumul vietii in Rai sau in Iad,dar pana la urma nu avem de unde stii....
Razvan Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 yo unul kred in Reinkarnare,mi se pare mai probabil ka sufletul sa se reinkarneze in alt korp dekat sa iti kontinui drumul vietii in Rai sau in Iad,dar pana la urma nu avem de unde stii.... lol ma^^.. ce fel scrii =)) sry nu m-am putut abtine.. Agree, dar nu mai spune asta nimanui caci lumea te va cataloga satanist. ps: moartea sustine viata, direct sau indirect, deci "viata" de dupa moarte reprezinta beneficiile dobandite de cei vii de pe urma mortii altuia never zi sincer.. pe tine te doare cum te catalogheaza ceilalti? eu nu cred.. si atunci de ce crezi ca nu e bine sa spui aia nimanui? pentru ca undeva acolo stii ca exista o divinitate si totusi cat ai vrea sa ascunzi asta ti-e frica de ea, ti-e frica sa le impartasesti celorlalti gandirile tale ca sa nu-i influentez.. adica undeva acolo toti credem ca exista "viata" dupa "moarte", doar ca unii se cred sfidati de religie si nu accepta.. sincer nici eu nu vreau sa accept.. si stiu ca ai o experienta mai vasta decat mine, iar daca gresesc corecteaza-ma..
never Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 yo unul kred in Reinkarnare,mi se pare mai probabil ka sufletul sa se reinkarneze in alt korp dekat sa iti kontinui drumul vietii in Rai sau in Iad,dar pana la urma nu avem de unde stii.... vai tu, esti kkit si skrii numai ku "k" de la kappa; ti se pare asta kool? never zi sincer.. pe tine te doare cum te catalogheaza ceilalti? eu nu cred.. si atunci de ce crezi ca nu e bine sa spui aia nimanui? pentru ca undeva acolo stii ca exista o divinitate si totusi cat ai vrea sa ascunzi asta ti-e frica de ea, ti-e frica sa le impartasesti celorlalti gandirile tale ca sa nu-i influentez.. adica undeva acolo toti credem ca exista "viata" dupa "moarte", doar ca unii se cred sfidati de religie si nu accepta.. sincer nici eu nu vreau sa accept.. si stiu ca ai o experienta mai vasta decat mine, iar daca gresesc corecteaza-ma.. Eu ce am scris in acest thread, fost doar caterinca. Este o pierdere de timp sa incerci sa explici unui om chestii ce tin de credinta, mai ales daca respectivul foloseste un calculator de buzunar sa calculeze 42 inmultit cu 1.
redbull™ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Am auzit ca unii care au fost in moarte clinica au declarat ca exista viata dincolo de moarte .... e posibil insa niciodata nu vom afla decat atunci cand vom muri ( sper sa nu fie prea curand ) poate erea numai un vis !!
C@mPionuL Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Poate ca extista poate ca nu exista ..... asta nu iti putem spune noi :dance:
gaboi Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ma normal ca exista viatza dupa moarte ... cred ca exista cineva/ceva acolo sus care ne vegheaza ... are grija de noi ... Si ati este foarte pacat daca nu crezi adica dupa mn ... asa.i .... da sunt foarte multe pareri despre viatza de dincolo ... eu cred doar c stiu ca este corect si scrie in biblie ca doar biblia aia e scrisa de sfinti :)
ShadyMonto Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ma normal ca exista viatza dupa moarte ... cred ca exista cineva/ceva acolo sus care ne vegheaza ... are grija de noi ... Si ati este foarte pacat daca nu crezi adica dupa mn ... asa.i .... da sunt foarte multe pareri despre viatza de dincolo ... eu cred doar c stiu ca este corect si scrie in biblie ca doar biblia aia e scrisa de sfinti :) Moaaaama moama :lol: :lol: .... asta da replay ! PS : lance scuza-ma dar nu ma puteam abtine .
Stef Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 uite cum facem suntem destiu useri pe linkmania asa ca daca vreti sa aflam daca exista viata dupa moarte se omoara unu si ne spune daca exista (fara da omoara-te tu) on: moartea fizica exista dar poti trai vesnic sufleteste
tasedano Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Moaaaama moama :lol: :lol: .... asta da replay ! Ce e de ras?Fiecare are dreptul la o parere.Unii cred in Dumnezeu,altii in stiinta.Important e respectul reciproc, imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar tu esti corigent la acest capitol.Si ca sa fiu on,si eu cred in viata dupa moarte.
Shade Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ca doar biblia aia e scrisa de sfintisiiiiiigur ca da... si Cartea Mortilor a fost scrisa de catre marii zei egipteni.
ShadyMonto Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ce e de ras?Fiecare are dreptul la o parere.Unii cred in Dumnezeu,altii in stiinta.Important e respectul reciproc, imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar tu esti corigent la acest capitol.Si ca sa fiu on,si eu cred in viata dupa moarte.Woohoo , eu nu am zis sa se abtina , ba din contra la mai multe astfel de comentarii ... ba chiar am putea face un intreg topic pe urma acelui reply si ar ajunge mult mai discutat ... ca doar de' cultivam prostia si-ntretinem isteria.Iar daca tu stai pe ganduri la ce m-a "amuzat" atat de tare atunci tu ai o problema.LE: OnTopic : din start mi se pare un pic absurd sa afirm un lucru despre care nu stiu nimic decat simplu fapt ca niciodata nu o stiu.
Blasterr Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 uite cum facem suntem destiu useri pe linkmania asa ca daca vreti sa aflam daca exista viata dupa moarte se omoara unu si ne spune daca exista (fara da omoara-te tu) on: moartea fizica exista dar poti trai vesnic sufleteste Eu la faza cu omoratu zic PAS
..:: TOBLE ::.. Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 cred k sunt in viatza subiecte pentru care nu putem alege o opinie radicala.insuficienta informatiilor, subiecte complexe cu multe aspecte... si tot asa.mi-ar placea sa existe ceva dupa moarte...orice forma de viatza,de traire...dar de care sa fiu constienta.acum...nu stiu nimic despre viata dupa moarte.
Maledicere Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Habar n'am. prefer sa gandesc la ziua de azi si sa traiesc clipa decat sa'mi bat capul cu ce'o sa fiu/fac dupa ce crap....who gives a sheet anyway? Carpe diem > all.
Demonica Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 daca dupa ce mori nu mai exista nimic, ce sens ar avea sa traiesti?daca exista reincarnare, eu vreau sa fiu lup :D da undeva departe de oameni, sa nu ma impuste careva
bunny Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Nu-mi pot da cu parerea pentru ca n-am o baza dupa care sa-mi sustin ideile. E ca si cum ai crede (sau nu) in Dumnezeu. Ce spune omul de rand: "Da mah, cred in Dumnezeu", si-atat, nimic mai mult. Tot ce-ati facut pana acum e sa va dati cu presupusul, poate ca exista, poate ca nu, cand de fapt nu se stie cu adevarat ce se va intampla dincolo de tunel. (you know) Nu stiu, eu sunt mai impartial, nu doresc sa fiu strict cu ceva anume ce nu cunosc sau ce nu are nicio explicatie logica. Decat sa spun "posibil", mai bine zic "nu stiu". ps:WYSIWYG
strepsils plus Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 De moarte nu scapa nimeni, asa ca vom vedea ce e dincolo de ea dupa ce trecem de acel prag.Totusi, daca exista viata dupa moarte, nu ar fi normal sa existe pentru toate fiintele? Adica, daca treci de partea cealalta, sa nu te sperii cand o sa vezi caini, pisici, muste, gandaci, gaini etc pentru ca dupa cum zic cercetatorii, suntem toti din aceeasi paine...
Agr3siv Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ce parere aveti?http://youtube.com/watch?v=mJvyou6KcQU&feature=related
Flake Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Bineinteles ! . Legea conservarii maselor . desigur ca se aplica si aici. nimic nu se pierde nimic nu se castiga totul se transforma . la fel :)