alex_01 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Bine ca macar tu ai avut curajul sa iei aceasta decizie, sa speram ca si ceilalti moderatori iti vor urma exemplul.Ai scapat linkmania de un ratat :) http://img229.imageshack.us/my.php?image=83697536oa2.jpg
Guest Lycan Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Basa, iti multumim ca esti printre noi sa ne divulgi ideile tale minunate. Tot idiot ramai, o sa iti pun poze cu setul tau FP ca sa faci niste poze macar :).
john™ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ahhaha nush dc cred dar o sa fie un RELEASE ops asta daca nu sa facut deja spor gubilor
alex_01 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 ba asta, prost a fost mack knd ti-a dat contu` ma doare fix undeva de voi ca mi-ati luat set-urile, macar 99 nu ati putut sa imi dati, pt ca am prieteni ba! oricum nu mai vroiam sa joc, intr-un fel ms ca m-ati ajutat sa ma las :>
BlueGam3r Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Bine ca macar tu ai avut curajul sa iei aceasta decizie, sa speram ca si ceilalti moderatori iti vor urma exemplul. Ai scapat linkmania de un ratat :) http://img229.imageshack.us/my.php?image=83697536oa2.jpg gG razier, s'a mai dus o lichea cu timpu va duceti toti "hackerilor"
Guest OrderPleasE Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 cu timpu va duceti toti "hackerilor" vai de capul tau ;) ar trebui sa cauti un pic termenul de hacker si sa vezi ce inseamna defapt nu va bucurati pt raul altuia , binenteles si eu am luat d/c de la baieti , dar sa nu uitati totusi ca e un joc pe care nu o sa il mai jucati in 1 , 2 ani asa ca pt unii chestiile aste reprezinta jocul :D hi5 to all :P
#BaNgBaNg# Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Bine ca macar tu ai avut curajul sa iei aceasta decizie, sa speram ca si ceilalti moderatori iti vor urma exemplul.Ai scapat linkmania de un ratat smile.gif http://img229.imageshack.us/my.php?image=83697536oa2.jpge foarte bine ca se iau masuri :right:
faringosept Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Fara suparare, dar e doar o coincidenta faptul ca slym i-a spart contul lui cRs si v-a dat multora 99 dupa ce i-a fost blocat caracterul Lycan? Sunt bune sanse ca cRs sa fi fost moderator si-acum, puidedraq si Server sa nu fi avut deloc 99 si jokeri ajungeau oricum la o intelegere cu Margelatu. Deci pana la urma, decizia lui R@iz3r chiar a fost ceea ce trebuia facut? Sau au ajuns sa "sufere" mai multi oameni decat in cealalta situatie?
Guest n00bletzel Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Da atat de mult ma bucur sar in sus de fericire.
luk Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Fara suparare, dar e doar o coincidenta faptul ca slym i-a spart contul lui cRs si v-a dat multora 99 dupa ce i-a fost blocat caracterul Lycan? Sunt bune sanse ca cRs sa fi fost moderator si-acum, puidedraq si Server sa nu fi avut deloc 99 si jokeri ajungeau oricum la o intelegere cu Margelatu. Deci pana la urma, decizia lui R@iz3r chiar a fost ceea ce trebuia facut? Sau au ajuns sa "sufere" mai multi oameni decat in cealalta situatie?aici cam ai dreptate , daca lycan nu lua 99 , slym nu incerca sa ii sparga contu` lui crs pentru a`si scoate 99 , mutandu-si itemele , deci nu dadea nici acele suspenduri , deci xtest nu ar fii avut atatia nervi pentru a le da 99 lui pui si server :)
Guest Lycan Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Sa tot sara cu 99 la destia presupusi ca dau d/cSa tot sara cu Alfabetul si Mos-Arici pentru cei care nu stiu sa scrie