alex_01 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 (edited) Asadar si prin urmare intr-un final m-am decis si eu sa ma retrag, pe zi ce trece vad ca acest server se duce tot mai mult in jos, asta e.Nu mai e ce a fost odata, toti manelarii si smecherii care citez acum pe Lycan(real, nu asta cu d/c) "retardati sau fraieri in viata reala care stau toata ziua in casa cu muci la nas si se dau mari smecheri pe mu, dupa ce au luat capace de la toti colegii..." si se apuca pe toate forumurile sa caute hackuri si sunt mari smecheri,oare asa sunteti si in rl?as vrea sa va vad oameni de 2 bani!. Ce sa va zik eu voua la adevaratii jucatori de MU, ma faceti cv si scapati de retardatii astia,am incredere ca se vor lua masuri, ca in trecut(de catre bunny si cRs) care fara frica a blocat cateva conturi si a facut foarte bine, sa revenim...ce sa va zik, distrati-va ba, e un joc in care sa iti faci prieteni si sa comunici nu sa te certi si alea alea, imi pare rau daca am suparat pe cineva, desi nu prea cred :> Mii de multumiri guildei Thunder(de dinainte),lui Thunder-MG in special! cristi=un adevarat tovaras,desi e mult mai in varsta decat mine ne-am inteles de minune, doamna vio de asemenea ca o mama :) si lui jo cel mai tare :) tine-o tot asa bro :> In al 2-lea rand multumiri guildei UniteD, in special RamonaMG(care impreuna cu Thunder-MG m-ati ajutat sa dau rr),Neamtu_BK, sa traiesti gaby, AlbanezuSM, rupe-le mufa tala! Nu in ultimul rand tuturor prietenilor, se stiu ei, va doresc sanatate si cat mai multe rr-uri :), mai trec si eu din cand in cand sa va salut! Pe contul meu va juca un amic..sper sa va intelegeti bine cu el :) Bft la toti, mai vb pe mess si poate pe la gathere :) ADIO! Edited April 8, 2008 by alex_01
Guest d(^_^)b Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Asadar si prin urmare intr-un final m-am decis si eu sa ma retrag, pe zi ce trece vad ca acest server se duce tot mai mult in jos, asta e.Nu mai e ce a fost odata, toti manelarii si smecherii care citez acum pe Lycan(real, nu asta cu d/c) "retardati sau fraieri in viata reala care stau toata ziua in casa cu muci la nas si se dau mari smecheri pe mu, dupa ce au luat capace de la toti colegii..." si se apuca pe toate forumurile sa caute hackuri si sunt mari smecheri,oare asa sunteti si in rl?as vrea sa va vad oameni de 2 bani!. Ce sa va zik eu voua la adevaratii jucatori de MU, ma faceti cv si scapati de retardatii astia,am incredere ca se vor lua masuri, ca in trecut(de catre bunny) care fara frica a blocat cateva conturi si a facut foarte bine, sa revenim...ce sa va zik, distrati-va ba, e un joc in care sa iti faci prieteni si sa comunici nu sa te certi si alea alea, imi pare rau daca am suparat pe cineva, desi nu prea cred :> Mii de multumiri guildei Thunder(de dinainte),lui Thunder-MG in special! cristi=un adevarat tovaras,desi e mult mai in varsta decat mine ne-am inteles de minune, doamna vio de asemenea ca o mama :) si lui jo cel mai tare :) tine-o tot asa bro :> In al 2-lea rand multumiri guildei UniteD, in special RamonaMG(care impreuna cu Thunder-MG m-ati ajutat sa dau rr),Neamtu_BK, sa traiesti gaby, AlbanezuSM, rupe-le mufa tala! Nu in ultimul rand tuturor prietenilor, se stiu ei, va doresc sanatate si cat mai multe rr-uri :), mai trec si eu din cand in cand sa va salut! Pe contul meu va juca un amic..sper sa va intelegeti bine cu el :) Bft la toti, mai vb pe mess si poate pe la gathere :) ADIO! ia ma si joaca mai strange niste seturi... pe g-mail avea cont :rofl1: ot: Bye Bye
magnatu3 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Asadar si prin urmare intr-un final m-am decis si eu sa ma retrag, pe zi ce trece vad ca acest server se duce tot mai mult in jos, asta e.Nu mai e ce a fost odata, toti manelarii si smecherii care citez acum pe Lycan(real, nu asta cu d/c) "retardati sau fraieri in viata reala care stau toata ziua in casa cu muci la nas si se dau mari smecheri pe mu, dupa ce au luat capace de la toti colegii..." si se apuca pe toate forumurile sa caute hackuri si sunt mari smecheri,oare asa sunteti si in rl?as vrea sa va vad oameni de 2 bani!. Ce sa va zik eu voua la adevaratii jucatori de MU, ma faceti cv si scapati de retardatii astia,am incredere ca se vor lua masuri, ca in trecut(de catre bunny si cRs) care fara frica a blocat cateva conturi si a facut foarte bine, sa revenim...ce sa va zik, distrati-va ba, e un joc in care sa iti faci prieteni si sa comunici nu sa te certi si alea alea, imi pare rau daca am suparat pe cineva, desi nu prea cred :> Mii de multumiri guildei Thunder(de dinainte),lui Thunder-MG in special! cristi=un adevarat tovaras,desi e mult mai in varsta decat mine ne-am inteles de minune, doamna vio de asemenea ca o mama :) si lui jo cel mai tare :) tine-o tot asa bro :> In al 2-lea rand multumiri guildei UniteD, in special RamonaMG(care impreuna cu Thunder-MG m-ati ajutat sa dau rr),Neamtu_BK, sa traiesti gaby, AlbanezuSM, rupe-le mufa tala! Nu in ultimul rand tuturor prietenilor, se stiu ei, va doresc sanatate si cat mai multe rr-uri :), mai trec si eu din cand in cand sa va salut! Pe contul meu va juca un amic..sper sa va intelegeti bine cu el :) Bft la toti, mai vb pe mess si poate pe la gathere :) ADIO! Esti un exemplu si cred ca vei fi urmat si de altii!
Guest BoneSS Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 <<<Nu mai e ce a fost odata, toti manelarii si smecherii care citez acum pe Lycan(real, nu asta cu d/c) "retardati sau fraieri in viata reala care stau toata ziua in casa cu muci la nas si se dau mari smecheri pe mu, dupa ce au luat capace de la toti colegii..." si se apuca pe toate forumurile sa caute hackuri si sunt mari smecheri,oare asa sunteti si in rl?as vrea sa va vad oameni de 2 bani!.>>> Sunt de acord cu tine,fiecare prost a luat si el cateva hack dupa net si se da mare smecher si el nu e alceva decat un mucos care abea a invatat si el sa joace si se da mare si tare cu hack de d/c. P.S Nu il lasa masa noaptea si da d/c ca sa aibe si el spot ) bye bye
Guest d(^_^)b Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ma astia tare`n gura daca nu stiti de ce e vb taceti drq numai sa comentati stiti..(deza..te scuip in gura racheto)ziceti ca altii au scapat la hack...eu nu am facut hack nu am facut nimic :) basa singur a luat asa zisul "hack" (keyloger) de pe forum si adios cont :rofl1: itemele au ajuns o parte la mine dar asta e nici eu nu le mai am acum.. OT: Bye Bye again #-o
alex_01 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 (edited) ia ma si joaca mai strange niste seturi... pe g-mail avea cont :rofl1: ot: Bye Bye ba DevilZ sau =SaM= sti cv ma doare`n fix in bip de tine marele hacker, ms macar m-ai ajutat sa ma las, te-ai imbogatit?noroc cu contu` meu ca asa cv nu mai vedeai u never..crek si acuma visezi seturile alea. :rofl1: esti de toata JENA ti-ai dat 99 pe mg si acuma joci pe bk ca ai seturi de la mine bravo ma! ;) ma astia tare`n gura daca nu stiti de ce e vb taceti drq numai sa comentati stiti..(deza..te scuip in gura racheto) ziceti ca altii au scapat la hack...eu nu am facut hack nu am facut nimic :) basa singur a luat asa zisul "hack" (keyloger) de pe forum si adios cont :rofl1: itemele au ajuns o parte la mine dar asta e nici eu nu le mai am acum.. OT: Bye Bye again #-o sa mori tu.. Edited April 8, 2008 by alex_01
Thunder-MG-BK Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Sincer imi pare rau ca te-ai lasat dar tot la fel de sincer iti inteleg si motivele.Cred ca si eu am sa fac acelasi lucru cit de curind. Dupa cum ai observat si tu intram din ce in ce mai rar avind in vedere cele care se intimpla pe joc si pe forum tot o data. Ce pot sa-ti spun decit mult noroc si ca vom bea o cafea la Hateg cit de curind.Vb acolo mai multe. :tiphat: PS.Tine-ti mobilul legat de git sa-l auzi
Guest d(^_^)b Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ba DevilZ sau =SaM= sti cv ma doare`n fix in bip de tine marele hacker, ms macar m-ai ajutat sa ma las, te-ai imbogatit?noroc cu contu` meu ca asa cv nu mai vedeai u never..crek si acuma visezi seturile alea. :rofl1: esti de toata JENA ti-ai dat 99 pe mg si acuma joci pe bk ca ai seturi de la mine bravo ma! ;) am dat 99 pe mg ca nu vreau sa mai joc :) iteme care am luat de la tine am dat mok la copii :rofl1: erau vreo cateva bune in rest varza ...si numai joc MU am intrat sa ma mai uit ce e
alex_01 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 l-am uitat la scoala :(am dat 99 pe mg ca nu vreau sa mai joc :) iteme care am luat de la tine am dat mok la copii :rofl1: erau vreo cateva bune in rest varza ...si numai joc MU am intrat sa ma mai uit ce ehai pa! chiar asa de prost ma crezi? :rofl1:
Guest d(^_^)b Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 l-am uitat la scoala :(hai pa! chiar asa de prost ma crezi? :rofl1:da:|
Deza Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ma astia tare`n gura daca nu stiti de ce e vb taceti drq numai sa comentati stiti..(deza..te scuip in gura racheto)ziceti ca altii au scapat la hack...eu nu am facut hack nu am facut nimic :) basa singur a luat asa zisul "hack" (keyloger) de pe forum si adios cont :rofl1: itemele au ajuns o parte la mine dar asta e nici eu nu le mai am acum.. OT: Bye Bye again #-obai copil copac,scuipi p mata,nu pe minestiu cum i'ai luat contu' ratatule,hai du'te draq de naspet
john™ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Asadar si prin urmare intr-un final m-am decis si eu sa ma retrag, pe zi ce trece vad ca acest server se duce tot mai mult in jos, asta e.Nu mai e ce a fost odata, toti manelarii si smecherii care citez acum pe Lycan(real, nu asta cu d/c) "retardati sau fraieri in viata reala care stau toata ziua in casa cu muci la nas si se dau mari smecheri pe mu, dupa ce au luat capace de la toti colegii..." si se apuca pe toate forumurile sa caute hackuri si sunt mari smecheri,oare asa sunteti si in rl?as vrea sa va vad oameni de 2 bani!. Ce sa va zik eu voua la adevaratii jucatori de MU, ma faceti cv si scapati de retardatii astia,am incredere ca se vor lua masuri, ca in trecut(de catre bunny si cRs) care fara frica a blocat cateva conturi si a facut foarte bine, sa revenim...ce sa va zik, distrati-va ba, e un joc in care sa iti faci prieteni si sa comunici nu sa te certi si alea alea, imi pare rau daca am suparat pe cineva, desi nu prea cred :> Mii de multumiri guildei Thunder(de dinainte),lui Thunder-MG in special! cristi=un adevarat tovaras,desi e mult mai in varsta decat mine ne-am inteles de minune, doamna vio de asemenea ca o mama :) si lui jo cel mai tare :) tine-o tot asa bro :> In al 2-lea rand multumiri guildei UniteD, in special RamonaMG(care impreuna cu Thunder-MG m-ati ajutat sa dau rr),Neamtu_BK, sa traiesti gaby, AlbanezuSM, rupe-le mufa tala! Nu in ultimul rand tuturor prietenilor, se stiu ei, va doresc sanatate si cat mai multe rr-uri :), mai trec si eu din cand in cand sa va salut! Pe contul meu va juca un amic..sper sa va intelegeti bine cu el :) Bft la toti, mai vb pe mess si poate pe la gathere :) ADIO! BLA BLA nu mai suferiti atata dupa mu TE lasi te lasi si gata doar nu e viata ta mu