Jump to content
cIoLaN

Alocatia pe card

Recommended Posts

Posted

Sal a mai fost un topic in urma cu ceva de genul...

Dar de data asta am primit cardul :D

Nu stie cineva cand ne baga bani pe card??? eu ma auzit de la colegi ca astazi... asa e? astept raspuns multumesc anticipat :tiphat:

Posted

Cel mai simplu ai putea sa te duci la banca la care ai facut cardul....... si vei afla un raspuns mai concret ,din cate stiu difera 100% de la banca la banca :beer:

Posted

Am colegi care primesc alocatia pe card ... si am inteles ca nu se mai pun banii pe data de 8 cum era inainte ... se va pune de pe data de 1 de la inceputul lunii , deasemenea cei care iau alocatia de la oficiile postale o vor lua pe data de 10 in loc sa o ia pe data de 8 :D

Posted

Cica ar trebui sa ne ducem la casa de pensi si sa facem o cerere.

casa de pensii ?pai oy am auzit de la prieteni k la directia munci tre sa mergem...sa depunem niste doumente si sa completam o fisa precum ca nu am primit alocatia pe card inca

PS: Mie nici prin posta nu mi-o venit...(e o mare porcarie cu cardurile astea) #-o

Posted

la noi nici nu am auzit pana acum de card pt alocatie luna aceasta la o prietena nustyu cum a primit alocatie in posta nu styu sigur ce doar mi`a zs ca alocatia,pot fi banii ceea ce nu prea cred,poate fi talonul, su nustyu

Posted

' date='Apr 14 2008, 14:49' post='2723288']

mie mi-au zis aia de la camera de munca ca doar din mai o sa fie fonduri pentru ce maijori ;))) ^:^)^ :rofl1:

ghinionul vostru :)) :-j :P

Posted

Daca ai card trebe sa primesti de luna asta pe card, cel putin mie asa mia venit ;D

pai mie nu mi-o venit nika si aia de la directia munci mi-o zis k abai in iunie sau iulie am sa o primesc...

Posted

Nu am primit nici pe card nici prin mandat postal..astia ma fura de bani.

pai aia mie mi-o zis ca in iunie am sa primesc pe card si aia de pe mandat postal si aia care trebuia sa-i primesc normal pe card....

Posted

nici eu nam primit nimic pe card ba astia de la scoala ne fura si ne zic ca nu a venit inca cred :)) ce naiba 2 luni mai pot lua si eu alocatie si nu-mi da bulangii

Posted

nici eu nam primit nimic pe card ba astia de la scoala ne fura si ne zic ca nu a venit inca cred :)) ce naiba 2 luni mai pot lua si eu alocatie si nu-mi da bulangii

si eu tot 2 luni mai am de luat :))

noua nea dat la scoala sa completam un formular pentru alocatie ... si aveam de aleas sa vina acasa sau pe card... :) asta acu vreo 2 luni o.O ... oricum auzisem k dupa 20 aprilie se dau....da o trecut si 20 ...de acu pe 30-40 :))

Posted

si noua ne-a dat formularul ala dar nimic, am prinso pe postarita prin bloc si am intrebat-o iar ea a zis ca cica ar trebui in mod normal sa ne vina mandatul deja daca au fost trimise formularele de la scoala

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...