real_shadow Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Imbalsamator (sper ca e corecta denumirea) Ginecolog (mi s`ar acri de toate )
gaboi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Parerea mea e ca fiecare meserie are un rost ... si daca nu ar fi facuta de ex : maturator ... ne-ar manca viermii .... mai rau e de cei care nu muncesc si freaca menta in baruri si bea pensia parintilor .... sau mai stiu eu ce ... Orice meserie e benefica si eu zic ca fiecare meserie are ceva care la un moment dat ti se face greata ca sa il mai faci ... :right:Ai zis-o bn ... da mai e si vorba de cat "cascaval" vine de la meseria respectiva ... :D ca daca ai sti ca ei 100 de bastoane lunar ... ar fii altceva ... :>
Luci Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :crazy: frecator de buha Mai nou mi se pare mai disgratios sa nu muncesti nimik... ;)
Raul Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 cel mai disgratios dinala de spala WC-ul sau mai nou profesor
Lucian Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 salubritate / staff mu linkmania / homosexual ( stiu, nu prea se incadreaza, dar nu ii suport de fel :-j )
Deian69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Orice meserie care necesita interactiune cu multi oameni .Prefer sa adun gunoaie decat sa vorbesc cu ele.
bogdy_m12 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 cred k cea mai nashpa e sa fi criminalist...tot timpu umpli pe la locul crimelor si nu sti daca e cineva pe acolo sau nu, daca te impusca si pe tine sau te omoara sau iti face ceva..e foarte nasol...si tot timpu cautzi probe, etc...