Jump to content
Lancelot

Care din meserii vi se pare cea mai disgratioasa?

Recommended Posts

Posted

Parca mai demult era o emisiune pe la TV in care Prigoana prezenta o serie de meserii..din astea de jos pe care el le facea cu cea mai mare placere...care dintre meseriile practicate la noi vi se pare imposibila?

Hmm eu as alege vidanjor sau hingher :) desi nici munca la birou in general nu e o incantare

Posted

nici sa curat kkt, nici sa bag mana in fund la vaca nu mi se par atat de gretoase precum mi se pare sa faci autopsia la un om ... deci stiti care o aleg :-s

Posted

Maturator de strada, mi se pare cea mai urata meserie posibila...don't ask why dar nu-mi place deloc. Sunt mai multe, dintre care cateva au fost zise mai sus :)

Posted

Sa fiu un politician mincinos si escroc cu o avere inestimabila luata de la niste oameni care isi duc zilele cu greu pe urma salariului minim pe economie.Mai bine spal wc-uri si caut prin tomberoane decat sa fur de la unii saraci care m-au votat cu speranta sa le fac ziua de maine mai buna.Ciao

Posted

Sa fiu un politician mincinos si escroc cu o avere inestimabila luata de la niste oameni care isi duc zilele cu greu pe urma salariului minim pe economie.Mai bine spal wc-uri si caut prin tomberoane decat sa fur de la unii saraci care m-au votat cu speranta sa le fac ziua de maine mai buna.Ciao

Aproape sa-mi dea lacrimile ... nu zic ca nu ai fi in stare, dar cand te trezesti ca ai sansa sa faci multi bani intr-un timp scurt si sa scapi si basma curata, te mai gandesti la alte persoane in afara de tine si familia/prietenii tai ? Mai rar gasesti asemenea oameni, dar dintre spalatul WC-urilor si politica ai alege wc-uri ? :-j

Blaster Presedinte ....nu candidezi la presedentie ? :tiphat: (no offence)

Posted

NU zic ca nu as fura.Fur sa imi fac o casa lu fratele sa traiesc modest dar trebuie sa te gandesti ca exista oameni si oameni care se lovesc zilnic zilnic cu probleme financiare,batrani care pensia o irosesc pe medicamente si copii care nu stiu ce gust are ciocolata decat la o varsta inaintata.Furi Furi dar nu sa iti faci 20 de milioane de euro.Ce sa fac cu ei sa ii iau in groapa cu mine?Nu ms aia sunt niste idioti niste inconstienti care sunt totali paraleli cu viata.Si decat politician din asta mai bine gunoier.Poti sa fi si un politician mai cinstit ca CINSTIT nu cred ca exista dar sa te gandesti si la lumea care te-a votat.

Posted

definitely ... spalator de WCuri intr-o inchisoare din Cuba sau nu mai stiu eu ce tara din lumea a 3a :lol:

Posted

Frecator de menta/pierde-vara/somer

Nu e o rusine sa lucrezi, indiferent de domeniul de activitate. Asa ca, mai bine gunoier decat sa traiesc din somaj sau sa dau in cap.

Aluia cu autopsieru'..... cred ca vrei sa spui medic legist, da' fi fara grija, nu ai sanse sa ajungi asa ceva.

Posted

Parerea mea e ca fiecare meserie are un rost ... si daca nu ar fi facuta de ex : maturator ... ne-ar manca viermii .... mai rau e de cei care nu muncesc si freaca menta in baruri si bea pensia parintilor .... sau mai stiu eu ce ... Orice meserie e benefica si eu zic ca fiecare meserie are ceva care la un moment dat ti se face greata ca sa il mai faci ... :right:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...