Lancelot Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Parca mai demult era o emisiune pe la TV in care Prigoana prezenta o serie de meserii..din astea de jos pe care el le facea cu cea mai mare placere...care dintre meseriile practicate la noi vi se pare imposibila?Hmm eu as alege vidanjor sau hingher :) desi nici munca la birou in general nu e o incantare
mihai91 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 e o emisiune parca pe discovery " dirty jobes with ..... " acolo chiar sunt cele mai urate/necesare meserii@salubrizare....
IoNutzZ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 sa muncesc pe o cladire inalta..foarte inalta ... sau sa umblu cu serpi sau paianjeni Astea mi se pare foarte naspa
Zym3r Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 nici sa curat kkt, nici sa bag mana in fund la vaca nu mi se par atat de gretoase precum mi se pare sa faci autopsia la un om ... deci stiti care o aleg :-s
iLoveCalifornia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 spalator de wc-uri :-sanw: o meserie adevarata e cea la birou si mai mult de atat in domeniul PCurilor :)
Luci Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Spalator de wc...Desfunzator de wc..:-s nasol pt cn ajunge acolo
RAPTURE- Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nici o munca la care trebuie sa depui efort fizic (sportul de performanta face exceptie).
m4x Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Maturator de strada, mi se pare cea mai urata meserie posibila...don't ask why dar nu-mi place deloc. Sunt mai multe, dintre care cateva au fost zise mai sus :)
BomB777 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Gropar pe d2(pt cei ce se simt :dooh: OT: Salubrizare sau spalator de WC-uri
Ayana Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dama de companieTraficant de droguriProfesorastea 3 :)
Blasterr Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Sa fiu un politician mincinos si escroc cu o avere inestimabila luata de la niste oameni care isi duc zilele cu greu pe urma salariului minim pe economie.Mai bine spal wc-uri si caut prin tomberoane decat sa fur de la unii saraci care m-au votat cu speranta sa le fac ziua de maine mai buna.Ciao
m4x Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Sa fiu un politician mincinos si escroc cu o avere inestimabila luata de la niste oameni care isi duc zilele cu greu pe urma salariului minim pe economie.Mai bine spal wc-uri si caut prin tomberoane decat sa fur de la unii saraci care m-au votat cu speranta sa le fac ziua de maine mai buna.CiaoAproape sa-mi dea lacrimile ... nu zic ca nu ai fi in stare, dar cand te trezesti ca ai sansa sa faci multi bani intr-un timp scurt si sa scapi si basma curata, te mai gandesti la alte persoane in afara de tine si familia/prietenii tai ? Mai rar gasesti asemenea oameni, dar dintre spalatul WC-urilor si politica ai alege wc-uri ? :-j Blaster Presedinte ....nu candidezi la presedentie ? :tiphat: (no offence)
Blasterr Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 NU zic ca nu as fura.Fur sa imi fac o casa lu fratele sa traiesc modest dar trebuie sa te gandesti ca exista oameni si oameni care se lovesc zilnic zilnic cu probleme financiare,batrani care pensia o irosesc pe medicamente si copii care nu stiu ce gust are ciocolata decat la o varsta inaintata.Furi Furi dar nu sa iti faci 20 de milioane de euro.Ce sa fac cu ei sa ii iau in groapa cu mine?Nu ms aia sunt niste idioti niste inconstienti care sunt totali paraleli cu viata.Si decat politician din asta mai bine gunoier.Poti sa fi si un politician mai cinstit ca CINSTIT nu cred ca exista dar sa te gandesti si la lumea care te-a votat.
gexy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Gunoier (lucrator la salubrizare ) ori spalator de Wc-uri hm......si ar mai fi si altele. :-?
zetulescu Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 "autopsier" ..multa carte pana acolo..n-aveti sanse ....si ca sa fiu ON : cred ca vidanjor
djn Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 definitely ... spalator de WCuri intr-o inchisoare din Cuba sau nu mai stiu eu ce tara din lumea a 3a :lol:
Sabotor78 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Frecator de menta/pierde-vara/somerNu e o rusine sa lucrezi, indiferent de domeniul de activitate. Asa ca, mai bine gunoier decat sa traiesc din somaj sau sa dau in cap.Aluia cu autopsieru'..... cred ca vrei sa spui medic legist, da' fi fara grija, nu ai sanse sa ajungi asa ceva.
Iulian1990 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Parerea mea e ca fiecare meserie are un rost ... si daca nu ar fi facuta de ex : maturator ... ne-ar manca viermii .... mai rau e de cei care nu muncesc si freaca menta in baruri si bea pensia parintilor .... sau mai stiu eu ce ... Orice meserie e benefica si eu zic ca fiecare meserie are ceva care la un moment dat ti se face greata ca sa il mai faci ... :right: