djn Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 salut ! stiu ca Vodafone a scos pe piata un nou serviciu de internet prin modemurile proprii...cine poate sa imi dea mai multe detalii ( pret, viteza...... ) ? va multumesc !
Animosity Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bow infidel ! bow to the almighty GOOGLE search engine ca greu o fi sal folosesti <_< ever tried http://www.vodafone.ro ?
djn Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 ever tried to stop linking me to official web pages and google and starting to share some personal opinions ?
Tybork Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ever tried to stop linking me to official web pages and google and starting to share some personal opinions ?Nu vorbi in engleza ca nu intelege...sa vorbesti in romgleza ca asta e la moda :).OT: Eu am abonament la vodafone 3G Broadband, cea cu 10,5 euro/luna, si viteza de pana la 1 Mbps.Viteza e destul de redusa(eu n-am prins mai mult de 70 kbytes/s), si depinde foarte mult de semnal. Daca te afli intr-o zona cu semnal redus, si viteza e scazuta. Ca si un avantaj ar fi mobilitatea...o poti folosi si la munte daca ai semnal :)
Glau Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bow infidel ! bow to the almighty GOOGLE search engine ca greu o fi sal folosesti <_< ever tried http://www.vodafone.ro ? ma prapadesc de ras Nu vorbi in engleza ca nu intelege...sa vorbesti in romgleza ca asta e la moda :). OT: Eu am abonament la vodafone 3G Broadband, cea cu 10,5 euro/luna, si viteza de pana la 1 Mbps. Viteza e destul de redusa(eu n-am prins mai mult de 70 kbytes/s), si depinde foarte mult de semnal. Daca te afli intr-o zona cu semnal redus, si viteza e scazuta. Ca si un avantaj ar fi mobilitatea...o poti folosi si la munte daca ai semnal :) Am auzit ca pica destul de des
djn Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 hmmm........... si mai trebuie sa cumperi si nu stiu ce modem ........... eeeehhh ...... ma reorientez ! E evident ca Vodafone nu ar fi cea mai buna alegere .
Glau Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 hmmm........... si mai trebuie sa cumperi si nu stiu ce modem ........... eeeehhh ...... ma reorientez ! E evident ca Vodafone nu ar fi cea mai buna alegere .Modemul ti-l da gratuit.