Jump to content
vudu

ne adunam la un PaintBall ? :D

Recommended Posts

Posted

cand ne mai strangem la un paintball ?!?!?!? dar de data asta nu ca va anuntati 20 si veniti 10 ca si data trecuta...

:gunsfire: :gunsfire: :gunsfire:

Posted

vudu specifica si tu ca in Oradea :)

@am postat si eu in topic de pe gamelink daca mergem saptamana asta sau cealalta dar nu s-a sinchisit nimeni sa raspunda.. eu va zic in felul urmator.. daca vreti veniti bine daca nu nu dar cei care zic ca vin atunci sa vina nu sa se anunte 20 si sa ajungem acolo 12 (vb lu vudu).. anuntati-ma daca vreti sa mergem..

Posted

da ma ORADEA scuze :))

da musai tot la cazarma tre sa mergem :D

ai grija ca o sa si vina :) daca nu voi ma organiza eu si nu voi mai implica nu se va mai merge la paintball.. iti zic eu.. la fel si cu fotbalul.. v-am zis.. va intereseaza si vreti sa mergem sunati-ma cat mai multi si organizam.. asa cum a fost pana acuma e pierdere de timp.. din 20 cati se anunta vin abia 11 :) .. asta din cauza unei ploi marunte..

Posted (edited)

' date='Apr 8 2008, 14:18' post='2706675']

ai grija ca o sa si vina :) daca nu voi ma organiza eu si nu voi mai implica nu se va mai merge la paintball.. iti zic eu.. la fel si cu fotbalul.. v-am zis.. va intereseaza si vreti sa mergem sunati-ma cat mai multi si organizam.. asa cum a fost pana acuma e pierdere de timp.. din 20 cati se anunta vin abia 11 :) .. asta din cauza unei ploi marunte..

TAKIMODO tu aduci sabia si dai in ei =))

Chiar trebuie cautata cearta tot timpul? Sau vrei sa mergi si tu in Oradea la un paintball :-?

Edited by Beethoven
Posted

Chiar trebuie cautata cearta tot timpul? Sau vrei sa mergi si tu in Oradea la un paintball :-?

ce ti se pare mai penibil Beethoven, sa caut cearta (nu vad unde am facut asta) sau sa te caut pe yahoo si sa ma plang?

si da, ma gandeam sa ma duc in oradea la paintball dar vad ca nu mai merge nimeni :((

Posted

ce ti se pare mai penibil Beethoven, sa caut cearta (nu vad unde am facut asta) sau sa te caut pe yahoo si sa ma plang?

si da, ma gandeam sa ma duc in oradea la paintball dar vad ca nu mai merge nimeni :((

Pe mine e cvasiimposibil sa ma gasesti pe yahoo :D. In majoritatea cazurilor vad mesajele offline dupa vreo doua zile, cand unii nici nu mai stiu de ce m-au cautat =))

Stiu ca nu te intelegi cu Dani, nu comentez motivele, dar stiai foarte bine ca il provoci cu postul respectiv. O ignorare reciproca ar fi mult mai constructiva (am ajuns s-o spun si pe asta #-o ). Poti posta la adresa mea observatii, eu eventual ma distrez, dar nu-mi fac sange rau :beer:

Posted

Stiu ca nu te intelegi cu Dani, nu comentez motivele, dar stiai foarte bine ca il provoci cu postul respectiv. O

pai eu stiam dar ma intrebam de unde stiai tu :)

si nu fac eu astfel de observatii, mi-e indiferent, doar ziceam asa ca de obicei nu postezi p-aici si acum hop ai postat, mi s-a parut putin ciudat nu de alta...

love

Posted

' date='Apr 10 2008, 14:37' post='2711824']

Radu, Money, garf ceva :|

Am alte prioritati momentan si orice ban in plus e binevenit.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...