Jump to content
Guest {Laurul}

Ce a ajuns Mu Link Mania

Recommended Posts

Posted

dar daca nu injur parca nu ma simt bine. :D

multi dintre voi habar n-aveti ce se intampla acum 4-5 ani, cu un alt staff. in momentul cand deschideai un topic, in minte aveai un singur lucru "sper sa nu iau suspend". de multe ori asa se intampla. trebuia sa dai explicatii si motivul pentru topicul respectiv, daca era vorba de un player/user/admin, indiferent ca i-ai zis de bine sau de rau primeai nu stiu cate zile suspend, daca faceai un topic de..orice v-ar putea duce gandul acum, primeai suspend ca nu avea legatura cu mu, si-asa mai departe, dar nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu staff-ul asta din 2011...continuati voi ca va pricepeti mai bine. 8-|

ti-ai gasit ce exemplu sa dai

te ..isi pe ea de libertate. preferam placerea si siguranta de a juca decat sa fac o tampenie de topic si pana la urma nu era asa puscarie

si acuma ce cu staff-ul din 2011? te lasa sa faci topic si ori te ignora, ori iti zice aceeasi replica tampita, utilizata mai ceva ca o prostituata de pe dudesti... "NU STII NIMIC" si nu te lamureste cu nimic, ori o dau cotita sa fie ca ei

cum satana e mai bun asta din 2011?

Posted

avand in vedere ca esti un topic facut de ceva vreme.. nu ii vad rostul aici...si acuma...

vorbesti cu topicul?,esti ticnit rau prietene,mai lasa mu'ul,du'te pe afara,mai da si tu la dodoasca sau macar o frectie la piciorul de lemn.

Posted

avand in vedere ca esti un topic facut de ceva vreme.. nu ii vad rostul aici...si acuma...

vorbesti cu topicul?,esti ticnit rau prietene,mai lasa mu'ul,du'te pe afara,mai da si tu la dodoasca sau macar o frectie la piciorul de lemn.

am vrut sa scriu este !!! tu esti prea inteligent sa iti dai seama.

Cat despre iesit pe afara... avand in vedere ca ai 3 caractere full nu stiu care e disperatu

Totusi, care este scopul acestui topic ?

Iti dai seama ca nu isi are rostul... + ca este un topic vechi.. doar ca sa faca lumea spam aiurea.... ai fi ok un closed... parerea mea

Posted

am vrut sa scriu este !!! tu esti prea inteligent sa iti dai seama.

Cat despre iesit pe afara... avand in vedere ca ai 3 caractere full nu stiu care e disperatu

Totusi, care este scopul acestui topic ?

Iti dai seama ca nu isi are rostul... + ca este un topic vechi.. doar ca sa faca lumea spam aiurea.... ai fi ok un closed... parerea mea

3caractere full? :rofl2: ,nu mai joc mu aici de vreun 1an. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...