bunny Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 linkmania este non-profit cn il plateste pe vrazvan pt cv playeri ? pe gm`s mod`s au vreun cadou material ? nimic vrazvan isi vede de munca lui si de mu doar in timpul liber.. omul munceste pe bani nu pe seturi rare :rofl1:Adevarat graiesti. :)
Guest Lamerb0y Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A ajuns asa din cauza la niste oameni care vor sa-si bata joc si numai stiu ce inseamna sa te joci de plictiseala sau placere.In fine,Hf. : pai tu acuzi copii care vor sa se distreze? daca nu va convine nu mai jucati fratilor sint mii de alte jocuri, va tot plingeti pe forumu asta, CREDETİ CA NE DOARE UNDEVA DE VOİ CA VA CONVİNE SAU NU :
Guest darkm0nk13 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 : pai tu acuzi copii care vor sa se distreze? daca nu va convine nu mai jucati fratilor sint mii de alte jocuri, va tot plingeti pe forumu asta, CREDETİ CA NE DOARE UNDEVA DE VOİ CA VA CONVİNE SAU NU : pentru ce s-a facut forum atunci???si copiii pot sa se distreze si in alta parte :bananadance2: sau au skpat la MU, si cum zicea cineva la un alt topic, nu se duc 3-4 zile la scoala sa dea rr :angry1: si uite asa ajunge Romania o tzara de ra(h)tati si analfabeti....si, lamerboy, pazea, k poate unu din copiii astia o sa-ti dea odata in kp sati ia portofelu :error: si pentru cheaths sunt jocuri single player pe care poti sa trisezi fara satzi zik nime nik si sa iesi sa te lauzi k ai terminat ProStreet in o singura zi
Guest {Laurul} Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 : pai tu acuzi copii care vor sa se distreze? daca nu va convine nu mai jucati fratilor sint mii de alte jocuri, va tot plingeti pe forumu asta, CREDETİ CA NE DOARE UNDEVA DE VOİ CA VA CONVİNE SAU NU : Oameni buni nu trebuie sa ne luam dupa copii din astia de la casa ``HAMBURG`` ba punkule tu veziti de pokemonu tau si lasane cu prosti de astea ai invatat si tu sa dai reply pe forum si esti tare...?NUMARA O PIATRA SI LASANE IN PACE
Guest darkm0nk13 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Oameni buni nu trebuie sa ne luam dupa copii din astia de la casa ``HAMBURG`` ba punkule tu veziti de pokemonu tau si lasane cu prosti de astea ai invatat si tu sa dai reply pe forum si esti tare...?NUMARA O PIATRA SI LASANE IN PACE poate sa se apuce sa numere si 00-le :>
BATOSAI Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 linkmania este non-profit cn il plateste pe vrazvan pt cv playeri ? pe gm`s mod`s au vreun cadou material ? nimic vrazvan isi vede de munca lui si de mu doar in timpul liber.. omul munceste pe bani nu pe seturi rare :rofl1: :readthis: Astept ziua de salariu :pray:
SWAt2000 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :readthis: Astept ziua de salariu :pray:Si eu astept ziua judecatii pentru astia care strica srv-ul <_<
Guest {Laurul} Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 un nou spot pierdut:| GUILD : cdcd dc tot noi ma ( :crybaby: :crybaby:
BAD_DMX Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 cu toti aveti dreptate.........Link Mania nu mai e ce a fost pe vremuri....astai ii clar... vorba lu Cristi:pe db 1 .....1 jol=3 jwl acum 1 jwl=3 jol 1jwel = zen mai degraba un nou spot pierdut:| GUILD : cdcd dc tot noi ma ( :crybaby: :crybaby: Sunteti mai speciali
Hello_MG Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Oameni buni nu trebuie sa ne luam dupa copii din astia de la casa ``HAMBURG`` ba punkule tu veziti de pokemonu tau si lasane cu prosti de astea ai invatat si tu sa dai reply pe forum si esti tare...?NUMARA O PIATRA SI LASANE IN PACE intrebarea e, oare stie numara ?!
Guest {Laurul} Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 intrebarea e, oare stie numara ?! buna intrebare :D :tiphat: nu cred
active_r Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 da sa stii ca si cand intri cu hacks e o distractie...dak se poate ,dc nu?? dak iti asumi riscurile, care e problema??
[IlluSioN] Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 da sa stii ca si cand intri cu hacks e o distractie...dak se poate ,dc nu?? dak iti asumi riscurile, care e problema??
john™ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Mai faceti si voi o pauza lasati-l in ....a mea de joc ducetiva si voi la gagici,cu prieteni in orash, etc...
ThisizEntertainment Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 admini noi , regulament nou , versiune noua , interfata forumului noua ce mai vrei mai mult de atat , e Mu nu poti aduce modificari majore ps. Vad ca-ti place sa dezgropi topicuri . Tu esti inregistrat in 2010 ce nick ai avut pe 3rd db ?
bunny Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 de cand s-a deschis serverul de mu, de vreo 6-7 ani incoace acelasi lucru se zice "ce a ajuns linkmania". sa ne explice si noua unu ce-a fost inainte. o_O voi, ca si aia batranii cu "ce bine era pe timpu lu ceasca".
Heinekener Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Intreabal pe Free4Love ce nick am avut 1rd db ,sau pe SirTeo ce nick am avut 2rd db .3rd bd nam jucat. plus am vazut ca nici nu ai citit tot topicul pentru a da un raspuns ca atare:) topicul se refera si la alt ceva :). frate cu cine ai facut engleza , cu femeia de serviciu ?! 1st 2nd 3rd @tu pui rd la toate in pnm :rofl1: lasa drq muuu du-te la scoala .
Heinekener Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 de cand s-a deschis serverul de mu, de vreo 6-7 ani incoace acelasi lucru se zice "ce a ajuns linkmania". sa ne explice si noua unu ce-a fost inainte. o_O voi, ca si aia batranii cu "ce bine era pe timpu lu ceasca". ma gandesc la astia cu tristete , oare ce faceau dak o prindeau pe Kitte in toane proaste si le dadea ss dak nu ii dadeau party in bc ? @@ forrd macar sa fie mondeo 2009 2.0 diesel :))
ThisizEntertainment Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Intreabal pe Free4Love ce nick am avut 1rd db ,sau pe SirTeo ce nick am avut 2rd db .3rd bd nam jucat. plus am vazut ca nici nu ai citit tot topicul pentru a da un raspuns ca atare:) topicul se refera si la alt ceva :). nu-l intreb zi-mi tu :)) admini noi , regulament nou , versiune noua , interfata forumului noua ce mai vrei mai mult de atat , e Mu nu poti aduce modificari majore NU POTI FACE SCHIMBARI SI NU MAI VICTIMIZATI IN P*M CA DACA ERA UN SERVER ASA CUM IL CATALOGATI NU ATI MAI FI JUCAT PE EL. IL JUCATI CA E BENGOS SERVERUL , NU O MAI FACETI PE VICTIMA CA E RAU , STAFF RAU CA E NUSH CUM CA DACA ERA CUM ZICEATI VOI NU ATI MAI FI JUCAT DE N ANI.
bunny Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 nu-l intreb zi-mi tu :)) NU POTI FACE SCHIMBARI SI NU MAI VICTIMIZATI IN P*M CA DACA ERA UN SERVER ASA CUM IL CATALOGATI NU ATI MAI FI JUCAT PE EL. IL JUCATI CA E BENGOS SERVERUL , NU O MAI FACETI PE VICTIMA CA E RAU , STAFF RAU CA E NUSH CUM CA DACA ERA CUM ZICEATI VOI NU ATI MAI FI JUCAT DE N ANI. sandu gone wild :>
Heinekener Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 nu-l intreb zi-mi tu :)) NU POTI FACE SCHIMBARI SI NU MAI VICTIMIZATI IN P*M CA DACA ERA UN SERVER ASA CUM IL CATALOGATI NU ATI MAI FI JUCAT PE EL. IL JUCATI CA E BENGOS SERVERUL , NU O MAI FACETI PE VICTIMA CA E RAU , STAFF RAU CA E NUSH CUM CA DACA ERA CUM ZICEATI VOI NU ATI MAI FI JUCAT DE N ANI. 1-0 pentru tine rapper.
bunny Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 vorba aia BENGOS SERVER FRATEH! dar daca nu injur parca nu ma simt bine. :D multi dintre voi habar n-aveti ce se intampla acum 4-5 ani, cu un alt staff. in momentul cand deschideai un topic, in minte aveai un singur lucru "sper sa nu iau suspend". de multe ori asa se intampla. trebuia sa dai explicatii si motivul pentru topicul respectiv, daca era vorba de un player/user/admin, indiferent ca i-ai zis de bine sau de rau primeai nu stiu cate zile suspend, daca faceai un topic de..orice v-ar putea duce gandul acum, primeai suspend ca nu avea legatura cu mu, si-asa mai departe, dar nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu staff-ul asta din 2011...continuati voi ca va pricepeti mai bine. 8-|
Guard* Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 sa fiu si cu userul cu care am postat aqm 3 ani :)) but now mirinda gone`s wild