Jump to content
Guest {Laurul}

Ce a ajuns Mu Link Mania

Recommended Posts

Guest {Laurul}
Posted

Imi pare rau daca insist pe aceasta tama !

Deja pe link mania.....se intampla o grama de prostii eu unul nu mai suport se da disconnercturi unul si unul

am pierdut 2 spoturi in 2 zile NU SE MAI POATE acum fiecare fraier care stie sa dee d/c isi face rost de spot in arena foate usor si lucrul suparant este ca nici nu se paote face nimika in aceasta probleme NU MAI SUPORT HECKRI PROSTIIIII! si cred ca 40% din Link Mania imi da dreptate cealalta 60% SUNT HECKARI !

o sa se ajunga sa nu mai fie nimeni pe server........deja toti renunta toti isi da 99......nici nu merita.....multi playeri tari.....care stiau sa joace corect si am tot respectu pentru ei....nu mai joaca din aceasta problema:

RaZvVan.....=SaM=......=rZv=....si alte o gramada de nume......INUTIL>< :crybaby: :crybaby:

Posted

Imi pare rau daca insist pe aceasta tama !

Deja pe link mania.....se intampla o grama de prostii eu unul nu mai suport se da disconnercturi unul si unul

am pierdut 2 spoturi in 2 zile NU SE MAI POATE acum fiecare fraier care stie sa dee d/c isi face rost de spot in arena foate usor si lucrul suparant este ca nici nu se paote face nimika in aceasta probleme NU MAI SUPORT HECKRI PROSTIIIII! si cred ca 40% din Link Mania imi da dreptate cealalta 60% SUNT HECKARI !

o sa se ajunga sa nu mai fie nimeni pe server........deja toti renunta toti isi da 99......nici nu merita.....multi playeri tari.....care stiau sa joace corect si am tot respectu pentru ei....nu mai joaca din aceasta problema:

RaZvVan.....=SaM=......=rZv=....si alte o gramada de nume......INUTIL>< :crybaby: :crybaby:

doi din aia trei sunt "hackeri" 8-|

@te-ai saturat de mu?sa ti se fure spotul?sa iei tzeapa la trade-uri? go and get a real life :>

Guest {Laurul}
Posted

@te-ai saturat de mu?sa ti se fure spotul?sa iei tzeapa la trade-uri? go and get a real life :>

tentanta idee ;) probabil ca odata o sa o fac is pe asta

Nici odata nu va mai fi Link Mania cum a fost pe Data Base 1

and Data Base 2 :hair::hair: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Posted

tentanta idee ;) probabil ca odata o sa o fac is pe asta

Nici odata nu va mai fi Link Mania cum a fost pe Data Base 1

and Data Base 2 :hair::hair: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

life goes on dudeee, a fost frumos..a fost interesant..asta e, s-a dus..trecem peste..mai sunt si alte jocuri care pot fi la fel de frumoase ca "1st db " , do you feel me ?xD

Guest SneeBoN
Posted

Sunt multe lucruri mai interesante si mai productive decat mu linkmania,macar daca Hackerii ar fi cea mai mare problema cu care ne confruntam zilnic.

Pur si simplu renunti,ii lasi sa faca 100 rr uri,ii lasi sa si faca 100 de seturi rare,sunt multe locuri in care iti poti petrece timpul liber(alte jocuri,sau multe cluburi).

Atata timp cat Patronul(administratorul) nu se ocupa de firma lui(sv mu),angajatii non profit(gm,mod) nu pot face nimic,asa ca ar fi bine sa va indreptati spre alte locuri(online sau RL).

Posted

Cand v-am zis eu ca jocurile online adopta numai analfabeti si retardati, nu m-ati crezut. -_-

te'ai lasat? :blink:

Guest Invisible
Posted

Cat adevar ai spus in propozitia asta :))

Swat daca te incalzeste cu ceva, mailul ala al tau a ajuns..

Guest $Wlzard$
Posted

stai putin...linkmania nu e ultimu server de mu..de fapt e cel mai praf la partea tehnica...stii de lumea inca joaca pe linkmania?? mentalitatea aia de roman..ce e vechi e bun ce e nou e naspa...exact ca batranii aia pensionari care nu si-ar da dacia 1300 pe un maybach...hei lume mai sunt sute de servere..unele sunt chiar bune si stabile...stati linistiti ca multa lume lucreaza la Season3 ala sa-l curete de buguri..coderi adevarati nu copy/paste-ri...si pana in vara sunt sigur ca vom avea si season 3 fara buguri..sau ca la orice versiune o sa fie cateva buguri care nu afecteaza jocul...

Posted

Swat daca te incalzeste cu ceva, mailul ala al tau a ajuns..

8-| mersi, dar... sincer m-ar incalzi sa stiu si raspunsul la intrebarea adresata :[

...se poate?:/

stai putin...linkmania nu e ultimu server de mu..de fapt e cel mai praf la partea tehnica...stii de lumea inca joaca pe linkmania?? mentalitatea aia de roman..ce e vechi e bun ce e nou e naspa...exact ca batranii aia pensionari care nu si-ar da dacia 1300 pe un maybach...hei lume mai sunt sute de servere..unele sunt chiar bune si stabile...stati linistiti ca multa lume lucreaza la Season3 ala sa-l curete de buguri..coderi adevarati nu copy/paste-ri...si pana in vara sunt sigur ca vom avea si season 3 fara buguri..sau ca la orice versiune o sa fie cateva buguri care nu afecteaza jocul...

poa' sa bage si season 7, am treburi mai bune de facut :D

Guest Invisible
Posted

Din pacate nu mai am acces la nimic, ask Margelatul

Posted

Din pacate nu mai am acces la nimic, ask Margelatul

Cand am insistat pentru raspuns mi-a fost inchis topicul 8-|

Oare raspunde la pm?:/ ca pe forum il vad din....revelion in paste ._.

Nah, hai sa vedem, m-ai incerc odata.......cate pm-uri sa-i trimit? :D

le: 06.04.2008 / ora 23:15 - mesaj trimis, acum sa vedem in cat timp vine si raspunsul :\

Posted

am pierdut si eu noptile jucand MU....si dai rr-uri si faci seturi...si pan la urma cu ce te alegi??? vrb lu bunny...doar cei fara chef de viatza isi mai pierd timpu in MU

Guest Invisible
Posted

Cand am insistat pentru raspuns mi-a fost inchis topicul 8-|

Oare raspunde la pm?:/ ca pe forum il vad din....revelion in paste ._.

Nah, hai sa vedem, m-ai incerc odata.......cate pm-uri sa-i trimit? :D

Are si omul viata personala, din punctul meu de vedere a fost falimentara alegerea lui tocmai dupa ce s-a casatorit, cand are din ce in ce mai putin timp de pierdut pe forumuri.

E absent motivat ca sa spunem asa:). Poate cu timpul se va reimplementa organigrama cu Team leaderi, e altceva sa aibe 2-3 persoane acces la tot ce trebuie, mai ales in conditiile actuale

De cat sa-l stresezi cu pmuri, cum fac si alti zeci de useri, mai bine ii dai pm si altui moderator, exista un topic la admin section in care poate posta si moderatorul.

Eu sincer aveam mari dificultati in a intelege ce vrea un om cand imi dadea 30 de pm si in fiecare cate o informatie diferita...:)

Posted

e curatat de buguri de 5 luni pe putin :rofl1:

Posted

Are si omul viata personala, din punctul meu de vedere a fost falimentara alegerea lui tocmai dupa ce s-a casatorit, cand are din ce in ce mai putin timp de pierdut pe forumuri.

E absent motivat ca sa spunem asa:). Poate cu timpul se va reimplementa organigrama cu Team leaderi, e altceva sa aibe 2-3 persoane acces la tot ce trebuie, mai ales in conditiile actuale

De cat sa-l stresezi cu pmuri, cum fac si alti zeci de useri, mai bine ii dai pm si altui moderator, exista un topic la admin section in care poate posta si moderatorul.

Eu sincer aveam mari dificultati in a intelege ce vrea un om cand imi dadea 30 de pm si in fiecare cate o informatie diferita...:)

Aham, eh pai atunci numai are rost :P , doream sa ma mai joc nitel...dar daca nu se poate...nu se poate :D

Pm i-am dat lui cRs, el mi s-a parut a fi mai activ pe forum, dar cum am zis .. mi s-a parut...

Posted

A ajuns asa din cauza la niste oameni care vor sa-si bata joc si numai stiu ce inseamna sa te joci de plictiseala sau placere.In fine,Hf.

Guest {Laurul}
Posted

cu toti aveti dreptate.........Link Mania nu mai e ce a fost pe vremuri....astai ii clar...

vorba lu Cristi:pe db 1 .....1 jol=3 jwl

acum 1 jwl=3 jol :|

Posted

A ajuns asa din cauza la niste oameni care vor sa-si bata joc si numai stiu ce inseamna sa te joci de plictiseala sau placere.In fine,Hf.

da si asta, dar si ca nu este protectie buna ! :)

Posted

cu toti aveti dreptate.........Link Mania nu mai e ce a fost pe vremuri....astai ii clar...

vorba lu Cristi:pe db 1 .....1 jol=3 jwl

acum 1 jwl=3 jol 22.gif

:)) ai un pic de dreptate

Posted

te'ai lasat? :blink:

Da, incet incet ma las si eu. Pentru ce sa joc, sa ma trezesc cu tampiti facand pk pe mine fara rost. Nu ma deranjeaza pk-ul, dar fara motiv? =)) Sau au motive dintr-alea gen "tu mi-ai dat suspend". Trebuie sa fi destul de ingust la minte sa spui o asemenea aberatie. Daca nu-i dadeam eu suspend, nu ii acorda alt moderator? :dooh: Nu era tot acelasi lucru? :-??

ps: Nu mai exista nici acel respect ca de la user la admin, dar de la user la user? Fiti seriosi. :)

Posted

linkmania este non-profit cn il plateste pe vrazvan pt cv playeri ? pe gm`s mod`s au vreun cadou material ? nimic vrazvan isi vede de munca lui si de mu doar in timpul liber.. omul munceste pe bani nu pe seturi rare :rofl1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...