SYNDROM3 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Daca plec intr-o tara straina din EUROPA(membra a uniunii europene)am nevoie doar de buletin?sau imi mai trebuie si altceva pe langa buletin.??? :-?
MiTzA- Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 daca te duci ca turist, iti trebuie doar buletinu ;)
Potyike Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Daca nu ai 18 ani mai trebuie sa ai un insotitor care a implinit 18 ani, si trebuie sa ai acordul parintiilor (printr-o foaie de la un notar public)!
IoNutzZ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 .. si daca nu are 18 ani? Trebuie sa faci procura....te duci cu ambi parinti la un Notar ....si ambii parinti trebuie sa`si de acordul sa te lase sa pleci din tara...cu anumite persoane...am inteles ca e cam 500 de mii de parinte...deci 1 milion :) dak ai mai multi parinti te costa mai mult
Razvan Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Trebuie sa faci procura....te duci cu ambi parinti la un Notar ....si ambii parinti trebuie sa`si de acordul sa te lase sa pleci din tara...cu anumite persoane...am inteles ca e cam 500 de mii de parinte...deci 1 milion :) dak ai mai multi parinti te costa mai mult si daca unul din parinti e plecai in tarile calde trebuie sa demonstrezi asta si sa ai acordul celuilalt, iar daca is plecati amandoi iti trebuie acordul tutorelui..
MiTzA- Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A mai fost un topic pe tema asta.Daca te duci ca turist, iti trebuie doar buletin.Daca de exemplu ai parinti despartiti, esti in grija mamei si vrei sa pleci cu ea, no problem, nu ti mai tb procura de la tata .Daca te duci cu altcineva, in afar de parinti, trebuie procura de la amandoi. ;)si daca unul din parinti e plecai in tarile calde trebuie sa demonstrezi asta si sa ai acordul celuilalt, iar daca is plecati amandoi iti trebuie acordul tutorelui..Bai, deci taci.Zici numai prostii.Povesteste ti altundeva viatza ;)
Razvan Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ma om.. eu cand am plecat intr-o excursie si taikmeu era plecat pe vapor.. a trebuit sa demonstrez ca e plecat si mi-a trebuit acordul mamei..si totusi cred ca ma insel.. cel mai sigur du-te la politie si intreaba.. asa nu iti poate garanta nimeni ca are dreptate..
BAD_DMX Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 daca te duci ca turist, iti trebuie doar buletinu ;)Cum adik daca te duci ca turist?
IoNutzZ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ai voie doar 3 luni...te duci in vacantza. .. bine toti care se duc la munca...declara cik "turist" :blink: ...asta stiam ca turist poti sta 3 luni in tara in care te duci...si munca sau nu mai stiu ce declarai poti sa stai mai mult ...
MiTzA- Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ma om.. eu cand am plecat intr-o excursie si taikmeu era plecat pe vapor.. a trebuit sa demonstrez ca e plecat si mi-a trebuit acordul mamei..si totusi cred ca ma insel.. cel mai sigur du-te la politie si intreaba.. asa nu iti poate garanta nimeni ca are dreptate..Daca parinti nu sunt despartiti, iti trebuie semnatura de la amandoi.Poate sa fie tata si pe luna ;).Am un prieten care e in cazul tau.Tatal la fel marinar, si nu ia facut nimeni procura doar cu semnatura mamei ;)Ce treaba are politia ? :dooh: .Sindrome cand te duci in mall la suc, dai o fuga si pana la pasapoarte.Eu am fost acum 10 zile ;)ai voie doar 3 luni...te duci in vacantza. .. bine toti care se duc la munca...declara cik "turist" blink.gif ...asta stiam ca turist poti sta 3 luni in tara in care te duci...si munca sau nu mai stiu ce declarai poti sa stai mai mult ...Daca te duci la munca, te duci cu pasaport.Bine, ca le zici ca te duci ca turist, e partea a 2a :)La munca in partea cealalta, fara pasaport = 0.Si nu numai.Daca vrei sa faci un credit la banca, iti cere pasaportu', si asa mai departe ;)