Mir@no1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Salut . As vrea sa imi spuneti si mie cum se numeste aceasta melodie din filmu asta : http://www.youtube.com/watch?v=86AJje3ElDc...feature=related Multumesc :blink:
Razvan Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ma uit acum.. daca stiu dau edit dar vezi ca ai gresit sectia..
Mir@no1 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Mda cum banuiam ca nimeni nu stie aceasta melodie fiind o opera , daca era guta toti raspundeati ... ma duc sami incerc noroku si pe softpedia .
Razvan Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ma.. eu aveam tendinta de a spune ca e lacul lebedelor.. dar sigur ma insel.. nu am mai ascultat asa ceva de prin clasa a6a.. daca era un iron maiden.. erm.. asa.. sry
RAPTURE- Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 1. nu ai postat unde trebuie 2. nu stiu daca tu la varsta adolescentei iti petreci timpul la opereta/opera, dar pot sa pun mana in foc ca majoritatea au alte locuri in care isi petrec timpul liber. iti trebuie totusi o cultura muzicala mai bogata ca sa stii sa recunostii o astfel de melodie ...
Mir@no1 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 1. nu ai postat unde trebuie 2. nu stiu daca tu la varsta adolescentei iti petreci timpul la opereta/opera, dar pot sa pun mana in foc ca majoritatea au alte locuri in care isi petrec timpul liber. iti trebuie totusi o cultura muzicala mai bogata ca sa stii sa recunostii o astfel de melodie ...Ai dat postu asta ca sa mai faci si u un post , sau care e treaba ? Nu imi petrec timpu la opereta stai calm , dar trebuie sa ai si o anumita cultura ;) -------------------------------------------------------------------Ms mult SilenR ca macar ai incercat B) .