Jump to content
Guest $Wlzard$

Bye B^B..Bye Linkmania

Recommended Posts

Guest $Wlzard$
Posted

Lycane nu plec ma ..ti-a placut ce te-am alintat aseara?.. hehe..mai revin ma lycane..sa te duc in trac bk sau sa-ti mai dau niste carnitza... :))

Posted

SWAT daca nu ..mai joci nu ai de unde stii cate ce si cum se petrec in joc ...dar daca ptr mistocari ai o _|_ noi ptr tine avem o decicatie ""Parazitii"" De Ziua Ta "" Da Daaaaa..........de ziua ta (completeaza tu punctele de suspensie) :>

Posted

SWAT daca nu ..mai joci nu ai de unde stii cate ce si cum se petrec in joc ...dar daca ptr mistocari ai o _|_ noi ptr tine avem o decicatie ""Parazitii"" De Ziua Ta "" Da Daaaaa..........de ziua ta (completeaza tu punctele de suspensie) :>

Din cauza voastra nu mai joaca lumea ma, din cauza unor copii frustrati ca voi si disperati dupa rr si rare, si dupa ce ca va stiti cum sunteti mai veniti si pe forum cu aere de jucatori adevarati, fi-me-ar scarba de astia ca voi .

Daca nu mai joc nu inseamna ca nu stiu ce se petrece in joc, dupa cum vezi mai activez pe forum..si vad destule plangeri impotriva voastra cu d/c

@Parazitii - payback (da-te-n ...lalalalaa...)

@daca n-am scris bine "fi-me-ar" ii dau voie lu' bunny sa ma corecteze :))

Posted

SWAT.....NU VBI DIN PRISMA A CEEA CE VEZI PE FORUM....am devenit f urati de multe guilde ....sunt f multe motive si nu stau sa ityi explic cum si ce....iar vis-a-vis de d/c ...pot vbi cu 5 guilde sa acuzam non stop o guilda ca da d/c si e usor o oaie sa behaie....ca o urmeaza toata turma ! Vis-a-vis de chestia cu copii SWAT .....daca stii playeri vechi ....cu adevarat vechi (nu te uita de cand am contul pe forum) si ma cunos ...vei primi o explicatie ....edificatoare.....stai chill ....la o sectiune playeri 35-45 de ani .....sunt lider de varsta ""If u know what i mean"" :beer:

Posted

lic' date='Apr 6 2008, 11:11' post='2700744']

Don't feel sad, don't be blue, Frankeistein was ugly too

(sper sa fii scris corect:P) DU-te tare, si io m-am lasat, am fost in B^B si baietii de acolo nu fac asa ceva, asa ca DU-TE TAREEEEEEE NOOB!!!

Salutare B^B :tiphat:

deci shhhhhhhttt ................ ;) sti cum se zice m-ai b-ine t-a-ce-ai =))

Posted

SWAT.....NU VBI DIN PRISMA A CEEA CE VEZI PE FORUM....am devenit f urati de multe guilde ....sunt f multe motive si nu stau sa ityi explic cum si ce....iar vis-a-vis de d/c ...pot vbi cu 5 guilde sa acuzam non stop o guilda ca da d/c si e usor o oaie sa behaie....ca o urmeaza toata turma ! Vis-a-vis de chestia cu copii SWAT .....daca stii playeri vechi ....cu adevarat vechi (nu te uita de cand am contul pe forum) si ma cunos ...vei primi o explicatie ....edificatoare.....stai chill ....la o sectiune playeri 35-45 de ani .....sunt lider de varsta ""If u know what i mean"" :beer:

E usor sa vorbesti cu 5 guilde sa acuzati non-stop o guilda, sa o acuzati cu ce?cu vorbe?suspend se da pe poze....stii tu ... buturuga mica rastoarna carul mare...Si nu, nu cataloghez omul dupa data de inscriere pe forum sau cate rr/rare ci dupa bunul simt de care da dovada si respect. Cu exceptia a 2,3 persoane din guilda ta... restu' ii pot numi copii, corecteaza-ma daca gresesc.

Si alta chestie ... cand iti zice unu ca ai probleme cu capu' , nu-l crezi....dar cand iti zic mai multi..deja e grav, la fel si cu acuzatiile.

Nu conteaza varsta, si felul cum gandesti si cum esti :beer:

off: am fugit in gradina la alergat xD

Posted

SWAT SPOR LA MISCARE ...cand o sa revin Galati poate vin Gradina Publica sa bem o bere la terasa sunt f multe de spus 1 db cu acest db...doar o cerere mica am la tine fa o comparatie la pagina de plangeri si compara ce era inainte cu ce este acum si asta iti va spune tot la cum a degenerat acest joc :tiphat:

Posted

Clar prin ce spui esti un mic vanator..printre n'spe mii de pe server (chestia cu mutatul in tarc de bk pe cineva care da cu ES si sa fie neaparat din B^B)...

Datorita ...faptului ca avem cativa care fac preluari de spoturi la 4 dim si avem spoturi ..ati prins ura v-ati aliat cativa impotriva B^B dar nu aveti nici o dovada concludenta ....(vezi ultimul post la plangeri ..nu apare nici un char mic sa dea d/c respectivul cade de la lag si gata b^B i-a luat spotul prin metode neotodoxe) ptr cultura ta generala...am pierdut 3 spoturi in 2 zile ...din cauza launcherului care te scoate din jos + lagul care dobora un party intreg...sa vedem cati au curaj sa spuna adevarul ca au picat toti din party de la lag :-?

clar :)) mai bine ziceai ca doboara 2 3 spoturi odata lagu :P Si de ce nu am vazut de mult timp pe la plangeri nici un post in care voi sa fiti acuzati de ks + stationare , si sa veniti cu niste poze de preluare ? wtf :-?

Guest myrelaky
Posted

pa , sa ne mai vizitezi din cand in cand, mai ales in noptile calde de vara cand o sa te trezeshti plin de sudoare din cauza coshmarurilor cu B^B .succes in rl. :crazy:

ps o sa ne fie dor de vocabularul tau colorat :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...