Guest ddx Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 sunt dragoshhhhhh de pe old old old db (2005-2006) si m am apucat iaraveam nick in joc dragosnitu dar in principiu jucam cu Bula (bk)mai e careva de pe vechiu srv care mai joaca ? cineva gen Real, kiki, Viz, Bula, co2tel, Pongo, gladi_mg, Crap, mai era si un Batosai cu care mai ma vorbeam, etccccccc.. ?
luk Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 pf ce topic din cei enumeratzi acolo nu cred ca mai joaca niciunu... a BATOSAI e gm :)
Guest ddx Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 niciunu ? :crybaby:da, Bula din Lord, d c? owneru era Luci din Tg. Muresh, dar imi daduse mie bku ca il ajutasem cu cevaalexey din HH parca ?lukl mai bine te abtii
bunny Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 sunt dragoshhhhhh de pe old old old db (2005-2006) si m am apucat iar aveam nick in joc dragosnitu dar in principiu jucam cu Bula (bk) mai e careva de pe vechiu srv care mai joaca ? cineva gen Real, kiki, Viz, Bula, co2tel, Pongo, gladi_mg, Crap, mai era si un Batosai cu care mai ma vorbeam, etccccccc.. ? PM batosai, e admin, iti da rr-uri moka. :> kiddin, god, i'm gettin' bored around here.
Lucian Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 kiddin, god, i'm gettin' bored around here. chiar ca -_- salut dragoshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh de pe old old old old old old, bine ai revenit. @kiki si crap parca mai jucau -_-
Guest ddx Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nu am scris aici ca sa cer rr-uri. vreau sa ii revad pe cei de mai sus. va inflamati atat de parca dak as avea cu 1 rr mai mult k voi ar veni Apocalipsa. dak tot te`ai boringit atunci de ce mai stai ? pt k te crezi cu adevarat important aici. iti spun io ca nu esti.
FujiPa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 baaaa..ia gata calm cum a spus si lukl , batosai e gm ...restu nuj sigur
Guest [tZ0n3a] Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 wb dragoshhhhhhhhhhhhhhhhh de pe old old old old old db ... din cei enumerati mai joaca dekt Batosai si are GM !
BAD_DMX Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Lasati ma omu sa respire.Vrea sa isi reintalneaca prietenii si ne ofera noua sansa pt un +. Wb ddx,dar cred ca o sa te saturi rapid de actualu bd
Lancelot Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :D i know u :) PS din cei de acolo nu cred ca mai joaca vreunul..iar bato cu care vbeai tu nu e acelasi cu cel de acum
BAD_DMX Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 PS din cei de acolo nu cred ca mai joaca vreunul..iar bato cu care vbeai tu nu e acelasi cu cel de acumBato de acum e real nu?
Fury Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nu mai joaca nici unu , s-au lasat de mult, unk dak il sti mai intra si mai schimba cateva cuv
Guest ddx Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 noroc lancelot.parca ma bucur k nu mai joaca nimeni de mai sus ca asa nu m-as reapuca nici io, ca din ce vad s-a dus la seminte serveru.am vzt caracter cu numele de kiki, dar nu stiu dak o fi chiar ea.mersi de raspunsuri.pante tu pt ce scrii aici ?