Jump to content
vLr

Inima de tzigan =))) =))) veriunea manele =)))

Recommended Posts

Posted

Macar ala o sa aibe un viitor , o sa fie plin de bani nu ca voi care isi pierd vremea injuranu-i pe tigani .

Dute tata si culcate,prefer sa am mai bine creier decat bani,prefer sa fac mai putini bani cu creier decat mai multi umilinduma public!

Super tare clipu!=))este chiar penibil :clap:

Posted

Macar ala o sa aibe un viitor , o sa fie plin de bani nu ca voi care isi pierd vremea injuranu-i pe tigani .

Lex vad ca tii cu el ...vrei sa te faci si tu cantaret de muzica..dinasta....cum ii zice ? :dooh: ....

Posted

inteligenta 1 , lexboy 0. sorry ai pierdut :(

daca tu vezi asta ca singura modalitate de a fii plin de bani ...

@videoclip, pazea danger!!!, manelele se 'globalizeaza' :\

edit: eleno treci in pokeminge =))

Posted

=)) =)) =)) =))

omfg!! hahahahahhahahhahahah lol^^^^^^^^

damn =)) =))

si de unde stii ca noi nu o sa avem un viitor? daca ai bani ai neaparat un viitor? =)) daca esti un parasutist ca ala ai un viitor? fii serios

Posted

trebuia sa fie funny ? :-\ :-" .. se vede ca manelele is in floare , da partea funny nu am prinso :P , oricum is cu +1 la argumentele aduse contra ^^

Posted

chiar crezi ca era necesar sa deschizi un topic cu asa ceva .... manele+telenovela = o mare porcarie ... nu stiu daca poate altceva sa iti provoace mai mult desgust decat manelele si telenovelele :dooh:

Posted

eu il stiu pe tiganu asta :) statea pe aici pe langa mine in Ploiesti cartieru Nord...ii dadeam bani sa cante mereu :))

sa stii k iti dau dreptate :)) banuiesc k va canta manele nu =))

Posted

eu il stiu pe tiganu asta :) statea pe aici pe langa mine in Ploiesti cartieru Nord...ii dadeam bani sa cante mereu :))

Mi s-a intamplat si mie ...eram intr-un club si vine un tigan cersetor si imi cere 10 mii ...si ii zic iti dam 10 mii de caciula daca canti si dansezi :))

A inceput sa cante mel asta

Sa-l vi vazut cum canta :yupee:

Posted

Mi s-a intamplat si mie ...eram intr-un club si vine un tigan cersetor si imi cere 10 mii ...si ii zic iti dam 10 mii de caciula daca canti si dansezi :))

A inceput sa cante mel asta

Sa-l vi vazut cum canta :yupee:

asa fac toti =))

Guest Mr.Dinamo
Posted

praf atat melodia cat si serialu :-j

Posted

Dute tata si culcate,prefer sa am mai bine creier decat bani,prefer sa fac mai putini bani cu creier decat mai multi umilinduma public!

Super tare clipu!=))este chiar penibil :clap:

dasemenea reply-uri dau doar cei care sufera de o boala grava aka "pseudo-inteligenta" ma rog predomina la utilizatorii de forumuri cam 90% din userii "respectabili" o au.

1) si tiganu' are creier , ba ghici ce ! cam orice vietate are ... oare esti un ... raton ? ca deh ... ai creier dar nu ai bani , ma rog sa trecem peste

bravo tiganului ala pititc desi poate e omul mai necioplit se poate sa scoata bani ... cine stie

cine spune ca prefera sa fie un gras care scrie pe un forum despre jocuri pe calculator (multi useri sunt grasi/au burta/sunt urati fizic din ce am vzut la poze cu useri) in loc sa fie tot gras , dar sa cante manele si sa scoata multi bani ori e mai prost ca manelistii ori minte , oameni destepti sunt perversi si profitori , deci ar profita de altii sa le ia banii .... o nasule dedicatie pt mireasa ta , pac ii ia banii omul are impuls de fericire goleste buzunarul , manelistu' destept se intoarce acasa mai bogat ;) . unde promoveaza incultura salam in melodia raggaeton ? in r'n'b au tot teme la fel ca in manele bani femei si dusmani , vba aia si in melodiile lu fifty cent/g-unit si alte maimutze dinastea au numa bani/femei/masini/dusmani , BRAVO BABY ! succes la facut bani

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...