Razvan Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 LA MULTI ANI DRAGOSTEA MEA!! TE IUBESC ENORM!!@};-Fie ca cerul deasupra-ti sa fie doar senin, sa ai parte doar de succese si de fericire.. Te iubesc enorm bebitica mea iubita!! La multi ani!!@};-
m4x Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 la multi ani , sa fii iubita de SilenR p.s. prietena ta ?
iNm Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 LMA si tot ce iti doresti ( oricine ai fi ) p.s o am mai mare ca SilenR deci mai bine il parasesti pt mine :>
1/2 Man 1/2 Amazing Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 p.s o am mai mare ca SilenR deci mai bine il parasesti pt mine :> +5 cm lol :blink: lma
Cristian Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Din cate inteleg e vorba despre prietena ta , la multi ani si toate cele bune !
Razvan Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 LMA si tot ce iti doresti ( oricine ai fi ) p.s o am mai mare ca SilenR deci mai bine il parasesti pt mine :> din cate stiu eu, love is in your soul, not in your *****, right?^^ ps: tu ai da-o pe o bere.. I`m sure.. so nu prea ai sanse..
Guest Bell@ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 MULTUMESC!si eu te iubesc iubirea mea dulce....i am only yours..te iubesc!si multumesc mult
Fresh Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 LMA si tot ce iti doresti ( oricine ai fi ) p.s o am mai mare ca SilenR deci mai bine il parasesti pt mine :> :rofl1: La multi ani ! :wub: si eu te iubesc ... :bananadance2:
m4x Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Numai la prostii va ganditi, Money a zis ca are burta mai mare ca SilenR ...asta era :crazy: p.s. love is in air :wub:
DivinE Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 MULTUMESC!si eu te iubesc iubirea mea dulce....i am only yours..te iubesc!si multumesc multLol, eu nu te iubesc...iti zic doar la multi ani si tot ce iti doresti :)