Jump to content
LeX LuTHoR

Examenul auto se va da doar pe computer

Recommended Posts

Examenul auto se va da doar pe computer

IPB Image

ÎN TOATĂ ŢARA. Proba teoretică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere va fi susţinută, din acest an, pe computer, în toată ţara.

Aşa a estimat, ieri, secretarul de stat în Ministerul Internelor, Paul Dobre. El a precizat că, în acest moment, metoda este practicată experimental doar în judeţele Constanţa şi Prahova. ?Iniţial, ne-am propus să facem acest lucru până la sfârşitul anului trecut, au fost alte priorităţi, iar acum este o obligaţie cu care am rămas în urmă“, a precizat Dobre.

sursa : www.evz.ro

Link to comment

Prefer mai degraba vechea metoda...naspa pe calculator, se blocheaza calculatorul nu mai merge mouse-ul, ce faci atunci ? :D stai si "conduci" mouse-ul pe pad sa-i arati politistului ca stii?

Lol.... e vorba numai de proba teoretita (adica sala) nu trebuie sa conduci nimic, nici masina, nici mouse.....

Link to comment

Lol.... e vorba numai de proba teoretita (adica sala) nu trebuie sa conduci nimic, nici masina, nici mouse.....

stiu sabotor, dar ziceam ca, daca se blocheaza calc, nu mai merge ceva la el ...cum continui examenul ? (partea cu mouse-ul a fost in gluma) ...am citit si eu inainte si am vazut :P

Link to comment

Mie mi se pare fain ca se va da asa, mi se pare mai sigur.

Prefer mai degraba vechea metoda...naspa pe calculator, se blocheaza calculatorul nu mai merge mouse-ul, ce faci atunci ?:D stai si "conduci" mouse-ul pe pad sa-i arati politistului ca stii?

Eh, probabil la niste computere incercate de "timp" #-o si tastaturi lovite de diversi indivizi,hell! :)

Link to comment

Mi se pare o porcarie :|.Pai daca vine Ion al Mariei din Cucuietzi din deal si vede la ce trebuie sa dea examen se inchina si cu stanga si cu dreapta in acelasi timp :| + ca vor aparea cei nervosi care nu iau examenul si vor da cu tastatura si mouse'ul de totzi pereti.

Link to comment

Pai intr-un fel probabil ca va fi avantaj. Pai, cum naiba mai pici partea teoretica acum? Normal, voi invata. Dar il tin si pe tata langa mine right? Pentru cei care au rude multe, de ce nu si un unchi?

Eu inteleg ca vor exista idei de securitate, dar hai... Ce-o sa faca in afara de o limita de timp? O sa fie live sau ce?

Link to comment

Mi se pare o porcarie :| .Pai daca vine Ion al Mariei din Cucuietzi din deal si vede la ce trebuie sa dea examen se inchina si cu stanga si cu dreapta in acelasi timp :| + ca vor aparea cei nervosi care nu iau examenul si vor da cu tastatura si mouse'ul de totzi pereti.

hahaha esti comic

A dat un reportaj acum cateva luni despre asta, iar calculatoarele vor avea ecran touchscreen, doar apesi pe raspunsurile corecte.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...