-=rZv=- Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Am jucat exact din ziua cand s-a deschis serverul +ca am jucat si pe celelalte servere, toate rrurile le-am dat singur si am ajutat multa lume cum am putut, in ultima vreme nu am avut timp de mu asa ca am dat contul unui asa zis prieten care l-a blocat iar pe langa asta oricum e versiunea cam veche si plictisitoare + hackerii.... iar akuma a venit vremea sa spun ADIO ....mi-a parut bine sa va cunosc pe toti va doresc numai bine tuturor playerilor si staffului de pe link.... have a nice life GL & HF ... miss you FireFly ... poate ne mai auzim ...
-=rZv=- Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 ms ms .... mai bine femei decat mu ,,, parerea mea :right:
M0rtix Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ms ms .... mai bine femei decat mu ,,, parerea mea :right:esti sigur? :whistle:
-=rZv=- Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 ms ms baga mare akolo la rruri ... vad ca te mentii bine :)
Guest fane-spoitoru Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ms ms .... mai bine femei decat mu ,,, parerea mea :right:dap si eu cu chiu cu vai dar am reuit sa ma las:P
Amian Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ma bucura faptul ca media de varsta a celor care joaca Mu(Linkmania) a scazut.Take care. :beer:
Dropkillerz Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 bye nabtnx pentru rr :beer: @daca ai de gand sa te intorci poti conta pe ajutorul meu :P
Guest Joohnny^Bravo Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Am jucat exact din ziua cand s-a deschis serverul +ca am jucat si pe celelalte servere, toate rrurile le-am dat singur si am ajutat multa lume cum am putut, in ultima vreme nu am avut timp de mu asa ca am dat contul unui asa zis prieten care l-a blocat iar pe langa asta oricum e versiunea cam veche si plictisitoare + hackerii.... iar akuma a venit vremea sa spun ADIO ....mi-a parut bine sa va cunosc pe toti va doresc numai bine tuturor playerilor si staffului de pe link.... have a nice life GL & HF ... miss you FireFly ... poate ne mai auzim ... bye
buRsu Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 bye bye ..bafta in RL mi`a placut sa joc alaturi de tine :)..cat timp am jucat :)
-=rZv=- Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 ms ms si eu iti doresc toate cele bune diami-a parut bine sa joc mu cu tine de la inceput ... ce vremuri ... exile ... Diavolii ... +cat ne luam la mijto noi 2 miss you ... miss old times :crybaby: Have a nice life :unsure: