Deian69 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Credeti ca e unicul caz sau?Stati linistiti ca se intampla peste tot si mult mai rau,dar nu a fost prins pe camera.
BATOSAI Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Eu inca am mai mancat nu stiu ce sa zic de filmulet...dezgustator.
Demonica Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 vazusem si eu filmuletul, dar e vb de unirii nu de universitateva recomand alternativa mai buna la forneti - princess, au deschise magazinase pe la univestitate, eroii revolutiei, romana si eroilor. si au pateuri si cu zmeura si mure :D si sunt naturaleeu forneti nu mai iau de mult, am luat odata cu ciuperci si mi-a fost rau 2 zile, si mie si prietenului meu.
Raul Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Am vazut si eu Princess dar niciodata nam incercat, o sa incerc cu prima ocazie
bogdy_m12 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 no edit buton sry..acu a mers filmu..dar man..ee..dezgustator..adica ganditiva cate boli poate lua un om care mananca asa ceva dupa ce lea rontzait soarecele..poate lua o gramada de boli dar nah..vanzatoarele alea sunt inconstiente...dc lasau sobolanu sa manance...daica stiind ca e purtator d tot felul de boli...si etc.. sincer trebuie sa recunosc mie imi plac foarte mult fornetti mai ales alea cu branza dulce :X si alea cu pizza da mai mult alea cu branza dulce :X:X::X:X:X:X k hai k mi se face foame :D
Flake Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 hai ba.. nu tre sa generalizam atata.. daca s-a intamplat intr-un loc asta este . in rest cred ca e curat..