Jump to content
Guest Lamerboy

-1-aprilie-

Recommended Posts

Posted

M-a pacalit potion girl, i-am dat 1mil zeni, si mi-a oferit doar un large healing potion. :| Cer a fi sanctionata cu filtru, scoasa din intermediul jocului + despagubiri de la insusi administratorul serverului. Ei dracia dracului, sa ma pacaleasca un NPC? >.<

le: inca nu :P

Posted

M-a pacalit potion girl, i-am dat 1mil zeni, si mi-a oferit doar un large healing potion. :| Cer a fi sanctionata cu filtru, scoasa din intermediul jocului + despagubiri de la insusi administratorul serverului. Ei dracia dracului, sa ma pacaleasca un NPC? >.<

am facut un trade... sa dau 10 jwls p un set pad :| si mi-a dat 2 seturi pad :| m`a pacalit x(

Guest superbMG
Posted

I-am trimis pe 3 la poarta =))))

i-am zis ca sunt la ei in poarta :D

Desigur....ce mesaje am primit si ce mi-au zis la telfon dupaia

e strict secret =))))))))

Edit: si pe BATOSAI acum 1 minut =))))=))))

Posted

am zis sa nu fiu pacalit azi ... da o fata a decis sa fie mai presus ca toate si m-a pacalit putin :sef:

(narci ai fost si tu inclusa in gluma asta =)) de dana e vorba =)) )

tocmai bCr m-o fraerit o zis ca-mi da warn down -_- de vreo 2 sapt.....

Guest [BUFFarwen]
Posted

am zis sa nu fiu pacalit azi ... da o fata a decis sa fie mai presus ca toate si m-a pacalit putin :sef:

(narci ai fost si tu inclusa in gluma asta =)) de dana e vorba =)) )

:photo:

Guest superbMG
Posted

M-ai pacalit cRs :(

ai zis ca nu ai elfa :))

Posted

Au incercat doua fete sa ma pacaleasca, kika (mniezo) si dadina, (au avut planul facut dinainte, etc., dar n-au reusit). :D I didn't fell for it. xD Smart wabbit. :D

Posted

Au incercat doua fete sa ma pacaleasca, kika (mniezo) si dadina, (au avut planul facut dinainte, etc., dar n-au reusit). :D I didn't fell for it. xD Smart wabbit. :D

>:) nu minti! ca prima data m-ai crezut..a stricat dadina totu :angry1:

Posted

eram pe mess cand o fata mi-a zis ca a cazut in baie si ca s-a lovit rau. m-am alarmat putin, i-am zis sa se duca la sora ei sa ii zica, poate e ceva serios. mi-a zis ca nu vrea sa o vada sora ei in halul ala. aici a devenit chiar serios...

prima oara am vrut sa o sun pe sora ei sa ii zic, dar cand am vazut ca nu am numar, m-am ridicat putin de pe scaun, ma hotarasem sa ma duc la ea repede ( sta la 2 minute de mine ). cand sa incep sa ma schimb mi-am adus aminte ca e 1 aprilie. :)

m-au trecut toate apele. trebuia sa nu ii spun imediat ca m-am prins, e mai suparacioasa si s-a necajit ca nu ma mai las pacalit...

Posted

>:) nu minti! ca prima data m-ai crezut..a stricat dadina totu :angry1:

Well, am fost un pic uimit de reactia ta, dar dana s-a dat de gol ca a fost prea directa, ca si cum ar fi stiut ca am de gand s-o intreb. :lol:

Posted

m-au pacalit vreo 2 in guild ca au luat ss pentru injuraturi vreo 30 d zile si i-am scos din guild. dupaia mi-au zis ca a fost pacaleala de 1 aprilie :))

PS: nu aveam lvl sa ii iau inapoi :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...