bunny Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 M-a pacalit potion girl, i-am dat 1mil zeni, si mi-a oferit doar un large healing potion. Cer a fi sanctionata cu filtru, scoasa din intermediul jocului + despagubiri de la insusi administratorul serverului. Ei dracia dracului, sa ma pacaleasca un NPC? >.< le: inca nu :P
xLuK Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 M-a pacalit potion girl, i-am dat 1mil zeni, si mi-a oferit doar un large healing potion. Cer a fi sanctionata cu filtru, scoasa din intermediul jocului + despagubiri de la insusi administratorul serverului. Ei dracia dracului, sa ma pacaleasca un NPC? >.< am facut un trade... sa dau 10 jwls p un set pad si mi-a dat 2 seturi pad m`a pacalit x(
Just_AlaN* Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mda...mi-a facut o gluma bolek :-? Cu topicu ala cu pozele,NU SUNT EU ALA cum draq sa arat asa la 17 ani :blink:
spauny Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 da mau pacalit.......ce v-am pacalit ca mau pacalit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Guest superbMG Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 I-am trimis pe 3 la poarta )) i-am zis ca sunt la ei in poarta :D Desigur....ce mesaje am primit si ce mi-au zis la telfon dupaia e strict secret )))))) Edit: si pe BATOSAI acum 1 minut ))))
iLoveCalifornia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 am zis sa nu fiu pacalit azi ... da o fata a decis sa fie mai presus ca toate si m-a pacalit putin :sef: (narci ai fost si tu inclusa in gluma asta de dana e vorba ) tocmai bCr m-o fraerit o zis ca-mi da warn down -_- de vreo 2 sapt.....
Guest [BUFFarwen] Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 am zis sa nu fiu pacalit azi ... da o fata a decis sa fie mai presus ca toate si m-a pacalit putin :sef: (narci ai fost si tu inclusa in gluma asta de dana e vorba ) :photo:
sNooZe Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ohoo...am scapat azi,si nu am fost...dar nici nu am pacalit...echitabil
bunny Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Au incercat doua fete sa ma pacaleasca, kika (mniezo) si dadina, (au avut planul facut dinainte, etc., dar n-au reusit). :D I didn't fell for it. xD Smart wabbit. :D
LuckyShot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Au incercat doua fete sa ma pacaleasca, kika (mniezo) si dadina, (au avut planul facut dinainte, etc., dar n-au reusit). :D I didn't fell for it. xD Smart wabbit. :D nu minti! ca prima data m-ai crezut..a stricat dadina totu :angry1:
Lucian Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 eram pe mess cand o fata mi-a zis ca a cazut in baie si ca s-a lovit rau. m-am alarmat putin, i-am zis sa se duca la sora ei sa ii zica, poate e ceva serios. mi-a zis ca nu vrea sa o vada sora ei in halul ala. aici a devenit chiar serios...prima oara am vrut sa o sun pe sora ei sa ii zic, dar cand am vazut ca nu am numar, m-am ridicat putin de pe scaun, ma hotarasem sa ma duc la ea repede ( sta la 2 minute de mine ). cand sa incep sa ma schimb mi-am adus aminte ca e 1 aprilie. :)m-au trecut toate apele. trebuia sa nu ii spun imediat ca m-am prins, e mai suparacioasa si s-a necajit ca nu ma mai las pacalit...
bunny Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 nu minti! ca prima data m-ai crezut..a stricat dadina totu :angry1: Well, am fost un pic uimit de reactia ta, dar dana s-a dat de gol ca a fost prea directa, ca si cum ar fi stiut ca am de gand s-o intreb. :lol:
dan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 m-au pacalit vreo 2 in guild ca au luat ss pentru injuraturi vreo 30 d zile si i-am scos din guild. dupaia mi-au zis ca a fost pacaleala de 1 aprilie PS: nu aveam lvl sa ii iau inapoi :P