bunny Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ati fost pacalit? Ati pacalit pe cineva? :P Well, spune-ne si noua cum unde care cine ce s-a intamplat. :nanana:
iNm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Am fost sunat de colegul care trebuia sa ma schimbe la lucru ca e prins in trafic ( ceva accident mare ) si ca ma roaga sa mai stau cateva ore bune la lucru pana reuseste sa ajunga. Am crezut ca pica ceru` pe mine cand am auzit :D bine ca totul a iesit ok :D
Razvan Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 azi e ziua unei colege^^.. am sa-i zic ca ziua ei toate e doar o gluma^^
Blasterr Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Azi noapte pe la 1 noaptea am sunat un prieten sa vina la spital ca am facut accident si ca amicul din dreapta e grav.A inceput sa se imbrace vorbind la telefon intr-un final dupa ce a iesit pe poarta i-am zis sa intre in casa si sa isi dea 2 palme ca e 1 Aprilie.GG me
LeX LuTHoR Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 L-am pacalit pe tata, l-am trezit din somn si i-am spus ca cineva i-a spart masina, a coborat jos disperat si cand colo ... mi-a tras o injuratura de toate zilele :)
cIoLaN Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Azi noapte pe la 1 noaptea am sunat un prieten sa vina la spital ca am facut accident si ca amicul din dreapta e grav.A inceput sa se imbrace vorbind la telefon intr-un final dupa ce a iesit pe poarta i-am zis sa intre in casa si sa isi dea 2 palme ca e 1 Aprilie.GG mebaaaa asta nu-i gluma e de prost gust frate
The Wizard Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 in general la glumele (pactice) bune nu rade persoana pe seama careia le faci. urmeaza acum sa fac glumite si vedeti ca daca primiti azi linkuri pe mess sunt la misto (cum e in fiecare an...)
Stef Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 mi-am pus la status la messenger ''''condoleante ***** (in loc de **** era numele unui coleg)...imi pare rau... si atunci toti au inceput cu prv ce a patit ce sa intamplat am pacalit cam 30 pers dintru-n foc
Und3rC0v3r Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 yo am aflat prea tarziu ca e 1 aprilie...mi'a facut'o deja prietena mea...cik sa luam o pauza...si chiar o crezusem:))
IoNutzZ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Azi vine Bush ....o sa fiu prin zona prin care trece.....sa`i fac vreo farsa ??? ce ziceti ? :-?
Blasterr Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hahahah dupa aia sa vezi cate farse o sa primesti la parnaie ;))
Legacy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 parerea mea ca ziua de "1 aprilie" numai are aceelasi farmec ca acuma 2-3 anii
Animosity Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ati fost pacalit? Ati pacalit pe cineva? :P Well, spune-ne si noua cum unde care cine ce s-a intamplat. :nanana:spammer -_-+1 April's Fool day ...
Linky Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Farsa facuta diroctorului meu:Am depus cererea de demisie a unui coleg de servici :DInca astept reactiile din parte amandurora :D
c1ocan Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nope, nau ei norokul ala xD :rofl1: ..Tzepe ink nam dat :D
IoNutzZ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Farsa facuta diroctorului meu: Am depus cererea de demisie a unui coleg de servici :D Inca astept reactiile din parte amandurora :D Poate vi le respinge si dupa sa zica" Pacaleala de 1 aprilie ! Sunteti concediati" )
Linky Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Acesta este un fax trimis de catre mine unu prieten :DInvitaţieANTIFASCHISTISCHE AKTION vă invită începând cu data de 10.07.2008 în centrul oraşului Bucureşti la parada celor ce nu ţin cont de părerile altora şi sunt mândri să facă parte din comunitatea GAY. Acestea fiind spuse îl asteptăm pe Domnul XXX YYYY la parada iubitorilor aceluiaşi sex; ţinuta este obligatorie (pantaloni strâmţi, maieu alb cât mai decoltat, fundiţă roşie şi fluieraş) Preşedinte DataANTIFASCHISTISCHE AKTION 28,03,2008
sNooZe Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Prea dimineatza pentru farse...mai deseara cand ne dezghetam )
Mayhem Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 In ora cu diriginta, i-am spus ca l-a calcat masina pe colegu meu de banca si e in spital , diriga fiind speriata a si sunat iar eu din banca: Pacaleala de 1 Aprilie Aaa si sa nu uit, faza cu doamna de chimie ... ne-a pacalit pe toti ca ne da lucrare din toate lectiile ce sperietura am tras.
DivinE Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Deocamdata nu am fost pacalit si nici nu am pacalit, revin cu un edit la sfarsitul zilei :D
Andrei_MG Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 inca nu ma pacalit nimeni :P nici nu am pacalit pe nimeni dar mai e pana diseara ;))
DenY Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 parerea mea ca ziua de "1 aprilie" numai are aceelasi farmec ca acuma 2-3 aniiWORD !Am fost pacalit de o persoana <_< si am pacalit tot o persoana :D