Jump to content
bunny

1 Aprilie

Recommended Posts

Posted

Am fost sunat de colegul care trebuia sa ma schimbe la lucru ca e prins in trafic ( ceva accident mare ) si ca ma roaga sa mai stau cateva ore bune la lucru pana reuseste sa ajunga. Am crezut ca pica ceru` pe mine cand am auzit :D bine ca totul a iesit ok :D

Posted

Azi noapte pe la 1 noaptea am sunat un prieten sa vina la spital ca am facut accident si ca amicul din dreapta e grav.A inceput sa se imbrace vorbind la telefon intr-un final dupa ce a iesit pe poarta i-am zis sa intre in casa si sa isi dea 2 palme ca e 1 Aprilie.GG me

Posted

L-am pacalit pe tata, l-am trezit din somn si i-am spus ca cineva i-a spart masina, a coborat jos disperat si cand colo ... mi-a tras o injuratura de toate zilele :)

Posted

Azi noapte pe la 1 noaptea am sunat un prieten sa vina la spital ca am facut accident si ca amicul din dreapta e grav.A inceput sa se imbrace vorbind la telefon intr-un final dupa ce a iesit pe poarta i-am zis sa intre in casa si sa isi dea 2 palme ca e 1 Aprilie.GG me

baaaa asta nu-i gluma e de prost gust frate

Posted

in general la glumele (pactice) bune nu rade persoana pe seama careia le faci.

urmeaza acum sa fac glumite >:)

si vedeti ca daca primiti azi linkuri pe mess sunt la misto (cum e in fiecare an...)

Posted

mi-am pus la status la messenger ''''condoleante ***** (in loc de **** era numele unui coleg)...imi pare rau... si atunci toti au inceput cu prv ce a patit ce sa intamplat am pacalit cam 30 pers dintru-n foc

Posted

Farsa facuta diroctorului meu:

Am depus cererea de demisie a unui coleg de servici :D

Inca astept reactiile din parte amandurora :D

Posted

Farsa facuta diroctorului meu:

Am depus cererea de demisie a unui coleg de servici :D

Inca astept reactiile din parte amandurora :D

Poate vi le respinge si dupa sa zica" Pacaleala de 1 aprilie ! Sunteti concediati" :)))

Posted

Acesta este un fax trimis de catre mine unu prieten :D

Invitaţie

ANTIFASCHISTISCHE AKTION vă invită începând cu data de 10.07.2008 în centrul oraşului Bucureşti la parada celor ce nu ţin cont de părerile altora şi sunt mândri să facă parte din comunitatea GAY.

Acestea fiind spuse îl asteptăm pe Domnul XXX YYYY la parada iubitorilor aceluiaşi sex; ţinuta este obligatorie (pantaloni strâmţi, maieu alb cât mai decoltat, fundiţă roşie şi fluieraş)

Preşedinte Data

ANTIFASCHISTISCHE AKTION 28,03,2008

Posted

In ora cu diriginta, i-am spus ca l-a calcat masina pe colegu meu de banca si e in spital =)), diriga fiind speriata a si sunat iar eu din banca: Pacaleala de 1 Aprilie =))

Aaa si sa nu uit, faza cu doamna de chimie ... ne-a pacalit pe toti ca ne da lucrare din toate lectiile =)) ce sperietura am tras.

Posted

parerea mea ca ziua de "1 aprilie" numai are aceelasi farmec ca acuma 2-3 anii

WORD !

Am fost pacalit de o persoana <_< si am pacalit tot o persoana :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...