Guest swatALEX Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ce sa zic , ai fost un fraier ca ti-ai dat 99 dar sa stii ca te astept sa te intorci. Bft =SaM= . PS. Mi-ai dat ignor? :(
RaZzVAN Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 mult succes in RL =SAM='e...poate ne mai vedem pe joc sa ne mai certam din cand in cand :>
faringosept Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ce sa zic , ai fost un fraier ca ti-ai dat 99 dar sa stii ca te astept sa te intorci. Bft =SaM= . PS. Mi-ai dat ignor? :( Ce e ma? Ati avut prima cearta intre indragostiti? Nu mai sunteti un cuplu? :rofl1:L-ai inselat cu cineva, nu-i asa? Nebunule! :>
Demonica Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Imi pare rau ca pleci Sam, o sa imi fie dor de tine :(
bunny Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ce e ma? Ati avut prima cearta intre indragostiti? Nu mai sunteti un cuplu? :rofl1: L-ai inselat cu cineva, nu-i asa? Nebunule! :> )))))))))))) Adio sam, asteptam acelasi lucru si de la bonito. :) le: PS. Mi-ai dat ignor? :( HAHHHAHAHHAAHAHHAHAH ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) can't stop laughin'
the_first Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Adio sam, asteptam acelasi lucru si de la bonito. :) ca bine zici )
bunny Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Sincer acum, guilda BAD^BOYS, avea un nume odata pe serverul asta. Sunt si oameni de treaba prin ea precum pysti, teo, luk, vultur, dar mai mult de jumatate din ea sunt adunati ca dupa razboi. Pe old bd saracii nu scoteau un sunet, acum le-au revenit glasul si cheful de joaca. ;) Din cauza lor guilda este acuzata de disconnect si alte porcarii. Dar stiti vorba aia, cum iti asterni, asa dormi. ;) Cat despre sam si bonito astia, n-am cuvinte. (de fapt as avea, numai ca toate cuvintele care le-as putea spune despre ei ar fi numai insulte si injuraturi). Pe timpul cand daduse vrazvan drumul la chatul de pe launcher, ei 2 mari talentosi injurau toata linkmania de la potion girl pana la ultimul moderator. Ce sa le ceri unor astfel de oameni?
[idLe]-=DennyS=- Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Defapt asteptam acelasi lucru de la toata guilda bad^boysSperam sa nu mai dam de voi ;) Btw : Can u hack the real life ?
Guest just^BK Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Sincer acum, guilda BAD^BOYS, avea un nume odata pe serverul asta. Sunt si oameni de treaba prin ea precum pysti, teo, luk, vultur, dar mai mult de jumatate din ea sunt adunati ca dupa razboi. Pe old bd saracii nu scoteau un sunet, acum le-au revenit glasul si cheful de joaca. ;) Din cauza lor guilda este acuzata de disconnect si alte porcarii. Dar stiti vorba aia, cum iti asterni, asa dormi. ;) Cat despre sam si bonito astia, n-am ce cuvinte. (de fapt as avea, numai ca toate cuvintele care le-as putea spune despre ei ar fi numai insulte si injuraturi). Pe timpul cand daduse vrazvan drumul la chatul de pe launcher, ei 2 mari talentosi injurau toata linkmania de la potion girl pana la ultimul moderator. Ce sa le ceri unor astfel de oameni?Si pe old se spuneau multe despre noi bunny dar nu ne-am dezamagit si am continuat. Cat despre bonito si sam eu nu cred ca tu i-ai inteles si nu cred ca ii vei intelege vreodata. Pe mine nu ma intereseaza ce zice lumea despre noi, conteaza noi sa fim uniti ca guild atat. Cat despre altii sa isi vada de treaba lor cum imi vad eu de a mea.
Guest swatALEX Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nu va bucurati prea tare de toti dusmani lui =SaM= o sa am eu grija :)
Alah Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Sincer acum, guilda BAD^BOYS, avea un nume odata pe serverul asta. Sunt si oameni de treaba prin ea precum pysti, teo, luk, vultur, dar mai mult de jumatate din ea sunt adunati ca dupa razboi. Pe old bd saracii nu scoteau un sunet, acum le-au revenit glasul si cheful de joaca. ;) Din cauza lor guilda este acuzata de disconnect si alte porcarii. Dar stiti vorba aia, cum iti asterni, asa dormi. ;) Cat despre sam si bonito astia, n-am ce cuvinte. (de fapt as avea, numai ca toate cuvintele care le-as putea spune despre ei ar fi numai insulte si injuraturi). Pe timpul cand daduse vrazvan drumul la chatul de pe launcher, ei 2 mari talentosi injurau toata linkmania de la potion girl pana la ultimul moderator. Ce sa le ceri unor astfel de oameni?fiecare se distreaza cum poate si cum le place ,si eu mam distrat de multe ori dar o data si o data am platit exzact cind nu ma asteptam,toti vor plati la rindul lor ,Sam sa mai intri din cind in cind la un alcol in lore sau davias dupa cemi iese ss :D bft :crybaby:
RaZzVAN Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nu va bucurati prea tare de toti dusmani lui =SaM= o sa am eu grija smile.gif Superman..chill PS: e doar un joc...
Guest Explosion Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 a drq sa fi sam sa te calce trenu`! hai ca ma abtin mars!
[DezZza] Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Superman..chill PS: e doar un joc... te'ai bagat peste tot si te'ai luat de toti ai inceput sa'ti dai cam multa importanta,mai calmeaza'te dak ai dat nshpe mii de reseturi nu inseamna k esti important si pe forum.sa te informeze cineva k pe forum nu poti face pk -_- ot:bft bonito's friend :P
RaZzVAN Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 te'ai bagat peste tot si te'ai luat de totiai inceput sa'ti dai cam multa importanta,mai calmeaza'tedak ai dat nshpe mii de reseturi nu inseamna k esti important si pe forum.sa te informeze cineva k pe forum nu poti face pk sleep.gifot:bft bonito's friend tongue.gifvoi ati inceput..fac pk pentru atitudinea voastra de vanatori ce sunteti!
[DezZza] Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 voi ati inceput..fac pk pentru atitudinea voastra de vanatori ce sunteti! wake up adu si mie aminte knd ai facut pk pe mine :-? defapt nici macar nu stii cine sunt,nici nu mai joc...
spriTewus Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 50 centi te-ai lasat de mu ? bft in rl :D mai vb pe mess }{ .
Guest Explosion Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nu va bucurati prea tare de toti dusmani lui =SaM= o sa am eu grija :)sa mori tu?hai pa
RaZzVAN Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dezza fii serios....e plin de jmecheri pe forum..ca si pe jos de altfel...Word: Loseri..clar..fara viata sociala..BOOO
SWAt2000 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ' date='Mar 31 2008, 16:01' post='2686305'] wake up adu si mie aminte knd ai facut pk pe mine :-? defapt nici macar nu stii cine sunt,nici nu mai joc... el nu stie pe ce lume traieste...dar sa mai stie si ce nick ai in joc....il depaseste total :\ @mie imi place ce freza de gutza are , gelatule ot: bft in rl ;p
NoComment Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ce chestie... va dati zmei... cu rr-urile voastre.... oare asa sunteti si in viata de zi cu zi ? ...asa va agitati ... de parca faceti pk in rl ... mai calmati-va ma ... ca n-are rost.. ot : bft in rl ...mno...
Guest superbMG Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 -=DennyS=-' date='Mar 31 2008, 15:46' post='2686137']Defapt asteptam acelasi lucru de la toata guilda bad^boys Sa vezi cetzi iei tu de la TOATA guilda bad^boys bye bye samuila :(