Glau Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Vodafone Romania a anuntat lansarea serviciilor de date mobile 3G broadband la viteze de pana la 7,2 Mbps, in intreaga acoperire a retelei 3G. Vodafone Romania adauga in portofoliul sau si optiunea HSUPA, care ridica viteza de transmitere (upload) a datelor mobile pana la 1,44 Mbps."Incepand cu data de 18 martie 2008, Vodafone Romania ridica viteza Internetului mobil la 7,2 Mbps si lanseaza optiunea HSUPA, in intreaga acoperire a retelei 3G. Serviciile 3G broadband 7,2 Mbps si HSUPA sunt acum disponibile intr-un numar total de 355 de localitati, pentru 45% din populatia tarii. Aceasta lansare este insotita de noi oferte de date mobile, precum si de 2 noi modele de laptop-uri, Toshiba si Dell, disponibile la pachet cu abonamente de date mobile. Suntem increzatori ca noile oferte raspund cererii in crestere pentru serviciile de Internet mobil oferite de Vodafone Romania, mai ales dupa succesul fara precedent inregistrat de pachetele cu trafic nelimitat, recent lansate", a declarat Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.Reteaua 3G/HSDPA a Vodafone Romania s-a extins in aceasta luna cu 123 de noi localitati, ajungand la un numar total de 355 de localitati, dintre care 79 de orase mari, toate statiunile de pe litoral si peste 25 de statiuni montane, acoperind 45% din populatia Romaniei.Portofoliul de date mobile al Vodafone Romania inlcude acum 5 dispozitive de conectare mobila - E172 USB Stick, Pebble USB Modem, Vodafone Smart Modem, Vodafone Mobile Connect Card, si Express Data Card, care pot fi folosite atat pentru desktop, cat si pentru laptop. Acestea sunt disponibile la pachet cu abonamente de date pe 1 sau 2 ani.Sursa : Smartfinancial.ro
skandal Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Salut Demult voiam sa imi spun parerea despre VODAFONE NET prietenei mele ii cade conexiunea fff des kiar de 5-6 ori pe zi ( laptop ) pe week end numai vb ... si plateste o groaza de bani si se alege cu : SA VEDETI ... NE CEREM SCUZE ... sa fim seriosi ... :angry1: Mai usor cu laudele ca la pomul laudat ... <_<
[DezZza] Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 am auzit si eu k nu ar fi chiar asa de stralucit netu'am vrut sa ma abonez,dar am renuntat knd am auzit tot mai multi k merge prost
Guest balty Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dupa ce ca nu are viteza mai este si scump ,eu cred ca nu merita bagat [-( ,deci in concluzie este de tot....(scuzati expresia)
Luci Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Are si un prieten din bloc cu mn...merge ca naiba,plateste o gramada de bani...super nashpa ...il mai pastreaza deoarece pica foarte des...limitatoru ala sau cum il cheama ..ii prinde cu viteze si mai mari..de 7,2 mbps...nush sa va explic Sper ca ati priceput ;)
Glau Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Are si un prieten din bloc cu mn...merge ca naiba,plateste o gramada de bani...super nashpa ...il mai pastreaza deoarece pica foarte des...limitatoru ala sau cum il cheama ..ii prinde cu viteze si mai mari..de 7,2 mbps...nush sa va explic Sper ca ati priceput ;) Da...si pe mine oferta asta a lor ma bucurase... :comp1:
Luci Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ehh...te-ai bucurat ... acum a trecut ;) ...vodafone e inca slaba in materie de net (nu are materialele necesare calitativ)
Frankenstein Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Atata timp cat traficul este foarte mic, nu ma intereseaza deloc oferta de la Vomafone.
Luci Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Cred k se scrie vodafone...si traficul nu este foarte mic :dooh: ...merge prost din cauza materialelor ieftine pe care le folosesc .
Glau Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Cred k se scrie vodafone...si traficul nu este foarte mic :dooh: ...merge prost din cauza materialelor ieftine pe care le folosesc .Eh,oricum e doar la inceput.Daca are succes se vor extinde,clar :)
bunny Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Damn, eu folosesc netul de la orange (wap), poate se gandesc si ei sa-i mareasca viteza, ca vodafone.
Glau Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Damn, eu folosesc netul de la orange (wap), poate se gandesc si ei sa-i mareasca viteza, ca vodafone. n-ai bataturi la deshte? #-o #Oricum, si orange si vodafone au oferte pentru net, laptop-uri and so.. sa vedem cine/care rezista :)
[IlluSioN] Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ce dak au marit :-j ... nimeni nu e multumit de serviciile lor.. :P
bunny Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 n-ai bataturi la deshte? #-o #Oricum, si orange si vodafone au oferte pentru net, laptop-uri and so.. sa vedem cine/care rezista :) Pai tocmai, ca eu folosesc wap-ul pe pc. :D
Glau Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Pai tocmai, ca eu folosesc wap-ul pe pc. :DHmm,interesant.. dar mai mult de 10Kb/s sigur n-ai :-j wap sucks la viteza :D
bunny Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Asa este, de-asta ziceam ca poate se gandesc si astia de la orange sa urce un pic viteza. :D
Glau Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 wap e pt mobil. Nu sa-l folosesti pe pc, :nanana: iar cu cat mere wap-ul acum e de ajuns pt paginile web and stuff... acum nu-sh pentru ce-l mai folosesti tu :)
bunny Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 I know that, dar eu il folosesc pe pc. :D Si da, merg doar paginile web, m-am tot chinuit sa-i atasez proxy-ul orange-ului la mu, dar tot nu merge. >.< Ori e viteza prea mica, ori nu merge in general.
elusion Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 mda netu asta de la vodafone e belea ... pot alege dintre gprs care pica de 5-6 ori pe zi si are viteza miiiiiica frate sau 3g care pica de 10-20 ori pe zi da are viteza ceva mai mare .. ce pot sa zic viteza maxima atinsa e 40kbps ... mai mult nu prea .... asa ca netu asta de la vodafone nu e stralucit .. acu recent am luat net de la zapp care merge cam tot cu aceeasi viteza .. macar nu pica ... atat am avut de zic .. netu de la vodafone e foarte naspa nu va sfatuiesc sa dati bani p degeaba
sNooZe Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 n-ai bataturi la deshte? #-o #Oricum, si orange si vodafone au oferte pentru net, laptop-uri and so.. sa vedem cine/care rezista :) RDS )) Vodafone sux,pica netu de multe ori pe zice..viteza mica...
Luci Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 bunny vrei sa zici ca tu ai net cu 10 kbps :wub:Cat platesti pe luna ??#-o