galklyfe Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Pai parerea mea este ca sunt un pericol pentru societate asta am vazut pe net numai din imagini in timpul ritoalurilor crude in care practic erau mutilati oameni + ca iti trebuie si mult curaj si lipsa de inteligenta ca sa spui ca iti place sa fii chinuit in cele mai groaznice chinuri posibile o vesnicie , s-au mai cred ca unii fac asta doar pentru a iesii in evidenta ca sa para mai "tru".Voi ce pareri aveti.~Prin acest topic nu doresc a discrimina pe cineva si doar a critica un curent rau care macina societatea~
ShadyMonto Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A mai fost un topic pe tema asta .... discutat in detaliu , dai un search si arunca un ochi pe cele scrise . O sa-i privesti cu alti ochi dupa aceea.
Stef Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 da link la niste imaini sa vedem si noi dar nu cred asta am intrat acumceva timp pe siteul lor oficial din romania si ei pur si simplu nu cred in Dumnezeu ci in S****a si nu cred ca ar fi un pericol dar totusi nu sunt de acord cu ei
galklyfe Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 http://images.google.ro/images?hl=ro&q...sa=N&tab=wiA existat si un site morgue666 dar a fost inchis de politie
menace Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Nu stiu ce sa zic despre ei, doar ca nu e bine ce fac :P si ar trebui sa o i-a pe alt drum :)
Valek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ce fac ei, din punct de vedere democratic, nu e bine. Dar macar adeptii "Satanei" sustin ideea cunoscand tot ce trebuie. Multi crestini romani cred in Dumnezeu si nici nu pot sustine acest lucru, singurul motiv fiind ca au fost crescuti in modul "Cu ce cresti, cu aia ramai". Deci da, din punctul de vedere al nivelului de inteligenta, UNII satanisti sunt mai destepti decat restul lumii, si invers, UNII ortodocsi sunt mai destepti decat alti satanisti wannabe. Punctul de vedere schimba situatia.
Mysterio Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://images.google.ro/images?hl=ro&q...sa=N&tab=wi A existat si un site morgue666 dar a fost inchis de politie ma apuca greata cand vad asa ceva .. oameni nebuni
galklyfe Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 mai rau este ca sunt copii care de la 14 ani devin satanisti.
ShadyMonto Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;hl=satanismulAscultati ce are de spus andipopa si ceilalti. Cum ziceam , poate o sa va schimbati parerea si o sa vedeti lucrurile cu alti ochi. :tiphat:
The Wizard Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 doamne daca as avea o putere pe toti i-as mai ales pe baietii care se :banana: in :pottytrain2: etc. astia nu merita sa traiasca. nu iese nimic bun din ei. de paraziti lumea trebuie sa scape.
galklyfe Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Eu nu prea ii inteleg deloc unii spun ca acele crime etc nu exista dar daca sunt "slugile lui satan" cum cred ei dar daca stai sa o ei logic vor arde la fel ca toti ceilanti nedrepti in iad daca stam sa anlizam teoria , de ce le-ar mai pasa daca ar ucide pe cineva sau de ce nu s-ar sinucide , daca sunt atat de increzatori in ei asa in ar ajunge mai repede in iad dar nu o fac deci putin se tem de ceea ce o sa ii astepte + ca pana si satana este invidios pe oameni si vrea sa ii ademeneasca in iad deoarece nimic nu poate suporta acele chinuri ©ora de religie
Thade Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 prieteni dragi pozele alea sunt facute la misto chiar atat de greu va e sa va dati seama ? :(HAIL SATAN!!!!!!!!! HAIL LUCIFERIUS! HAIL SATAN JESUS => acum fugiti la somn poate ajungeti la 18 ani astfel.PS: multi crestini sunt fanatici, istoria spune multe dar se pare ca nu te-ai documentat prietene, ia cauta poze sa vezi ce facea lumea draga pt iubitul dau dumnezeu ;)
Mysterio Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dupa ce`am citit tot topicul postat de Shandymonto pot sa zic ca mi`am cam schimbat idea despre satanisti .. dar nu in totalitate :)
Abiku Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://innerdepravity.com/main.htmlpoate iti schimbi tu parerea tinere .
Whiplash Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 La cum a fost expusa problema aici inclin sa fiu de acord cu Thade. :)@asta de ai deschis topic: cati ani ai? Apoi: termenul "satanism" e al dracului de impropriu pentru ca nu desemneaza nimic concret. Daca te-ai fi documentat nitel, ai fi observat ca tipurile de "satanism" apar ca ciupercile dupa ploaie si sunt destul de diferite incat unele nici nu prea au legatura intre ele. Plus ca pustii care sacrifica gaini prin cimitire o fac doar ca sa-i impresioneze pe cei ca tine.un curent rau care macina societatea :rofl1: deja ma impiedic de ei pe strada :(My 2 cents :tiphat:
never Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 omagad, vine apocalisa, wait e doar dumnezeu :(ma scutesti cu prostii deastea?! dasi nu stiti cu ce se mananca va ma dati si mari genii...
Lancelot Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;hl=satanismulAscultati ce are de spus andipopa si ceilalti. Cum ziceam , poate o sa va schimbati parerea si o sa vedeti lucrurile cu alti ochi. :tiphat:puteti continua sa postati acolo..daca va intereseaza subiectul