spa®ky Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 as dori si eu o informatie: unde gasesc in bucuresti tricouri/bluze cu strasuri sau scris glamour?sa nu fie cu de puta madre sau playboy sau mai stiu eu ce alte taranisme? ceva finut de club :) ms :beer:
spa®ky Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 nu toate hainele glamour cu strasuri au playboy pe ele si de puta madre ;)spre ex eu am un tricou pe care scrie din strasuri : Made in ibizae ceva taranesc la el? imo not
THuG-Radu Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 te contraziciDeloc :)Exista, multe, prea multe, destule :)Daca erai din Oradea sparky, te ajutam cu toata placerea, dar asa, i have no ideea :DSry de off ! ^:)^
Guest Bogdan Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 daca nici in bucuresti nu gasesti ce cauti ... n-are cum ... sunt 10 malluri pe kilometru patrat ...
spa®ky Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 daca nici in bucuresti nu gasesti ce cauti ... n-are cum ... sunt 10 malluri pe kilometru patrat ...offf ai facut si tu un post in plus...eu intrebam unde anume pt ca sunt doar weekendul asta in buc si nu am timp sa caut magazin cu magazin.anyway am gasit azi unu dragut la Lee Copper :photo:
Lancelot Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Incearca la Plazza :) si daca nu atunci la magazine de fite de prin Baneasa :) sunt destule variante