Jump to content
IceMan

Electronic Arts angajează 150 de români

Recommended Posts

Imagine IPBElectronic Arts a demarat un proces de recrutare în vederea extinderii activităţilor studioului de la Bucureşti. La începutul anului EA România a anunţat că va începe producţia de jocuri video pentru computere şi consolele, iar până în luna octombrie va face 150 de angajări.

La studioul local al EA lucrează 220 de graficieni, programatori şi testeri de jocuri.

?Am închiriat deja un nou spaţiu de birouri cu o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi în complexul Sema Park”, a declarat Viorel Alex Marinescu, director Enabling Technologies în cadrul EA România. Mutarea va avea loc până la sfărşitul lunii octombrie.

Pentru recrutarea viitorilor angajaţi, Electronic Arts s-a orientat către tărgurile de locuri de muncă dar şi către studenţii din universităţile de profil. În luna aprilie, la Politehnică se va încheia cel de-al doilea curs de grafică pentru jocuri pe telefoane mobile, iniţiat de companie.

?Avem 16 poziţii deschise, dintre care unele chiar de top management. Spre exemplu, e nevoie de un Director of Q&A Operations pentru divizia de jocuri pe console. Căutăm talente pe care apoi să le formăm în spiritul Electronic Arts”, a adăugat Viorel Marinescu.

Compania este prezentă în România din 2005, cu divizia de jocuri pentru telefoane mobile, EA Mobile. Studioul de la Bucureşti a realizat jocuri precum Harry Potter and the Order of Phoenix, Medal of Honor şi Need For Speed Carbon.

sursa

Link to comment

eu n`as lucra pentru EA .. , m`as simtii rushinat in modul in care ei scot jocurile

Atunci sa mai astepti pana o sa faca si Ubisoft o oferta de angajare.

Jezuzzzz...acum 5 ani 80% din populatia romaniei avea net cu viteza maxima de 15kb/s...la ora actuala

nu ne mai poate multumi nici macar o astfel de oferta :).

Link to comment

pai de'abia a inceput deci are 7mil + atatea bonuri cate zile lucreaza pe luna + asigurare medicala + 20 jocuri moca

LE: si Ubisoft angajeaza ;)

ubisoft in Romania? nu stiam.. eu cred ca cele mai tari firme in materie de jocuri sunt UbiSoft, Blizzard si NCSoft .. si asta e parerea mea strict personala

Link to comment
Guest Blaidy

NCSoft

Ca cimentu'.

Te-ai mai simti rusinat cand ti-ar pune cateva mii de dolari ( poate chiar mai mult ) pe masa in fiecare luna ?

Sounds good ...

Principii omule, principii. E trist cand vad ca toti alergati dupa bani.

La începutul anului EA România a anunţat că va începe producţia de jocuri video pentru computere şi consolele, iar până în luna octombrie va face 150 de angajări.

:rofl1: :rofl1:

Link to comment

s'a angajat frate'miu ca game tester xD

Vazusem o stire mai de mult in care spuneau ca esti platit cu 800 de euro ca game tester si nu faci decat sa stai si sa testezi jocu si pe urma sa le scrii celor ce au facut jocul ce trebuie sa mai puna. Tu decizi daca jocu va fi lansat sau nu, cel putin asa stiu eu.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...