IceMan Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Electronic Arts a demarat un proces de recrutare în vederea extinderii activităţilor studioului de la Bucureşti. La începutul anului EA România a anunţat că va începe producţia de jocuri video pentru computere şi consolele, iar până în luna octombrie va face 150 de angajări. La studioul local al EA lucrează 220 de graficieni, programatori şi testeri de jocuri. ?Am închiriat deja un nou spaţiu de birouri cu o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi în complexul Sema Park”, a declarat Viorel Alex Marinescu, director Enabling Technologies în cadrul EA România. Mutarea va avea loc până la sfărşitul lunii octombrie. Pentru recrutarea viitorilor angajaţi, Electronic Arts s-a orientat către tărgurile de locuri de muncă dar şi către studenţii din universităţile de profil. În luna aprilie, la Politehnică se va încheia cel de-al doilea curs de grafică pentru jocuri pe telefoane mobile, iniţiat de companie. ?Avem 16 poziţii deschise, dintre care unele chiar de top management. Spre exemplu, e nevoie de un Director of Q&A Operations pentru divizia de jocuri pe console. Căutăm talente pe care apoi să le formăm în spiritul Electronic Arts”, a adăugat Viorel Marinescu. Compania este prezentă în România din 2005, cu divizia de jocuri pentru telefoane mobile, EA Mobile. Studioul de la Bucureşti a realizat jocuri precum Harry Potter and the Order of Phoenix, Medal of Honor şi Need For Speed Carbon. sursa
[RaZzFromFear] Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 foarte bine..totusi trebuie sa recunoastem ca si romanii au talent in aceasta privinta..si chiar ar merita sa lucreze in acest domeniu..in plus facultatile de acest tip din tara noastra au un nivel ridicat de apreciere in Europa..
Stalk3r Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 eu n`as lucra pentru EA .. , m`as simtii rushinat in modul in care ei scot jocurile
Guest Bogdan Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 si care ar fi acel mod ? on ... nu cred ca vor fi 150 ... e cam vrajeala zic eu
LeX LuTHoR Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 eu n`as lucra pentru EA .. , m`as simtii rushinat in modul in care ei scot jocurileTe-ai mai simti rusinat cand ti-ar pune cateva mii de dolari ( poate chiar mai mult ) pe masa in fiecare luna ?Sounds good ...
HipnotykBoy Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 super...usor usor o sa ajungem si noi renumiti in Europa :>
mad_eye Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 cum a mai zis cineva,nas lucra pentru EA,ca scot jocuri de tot rahatul
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 da ma ... nici eu n`as lucra; ce sa fac cu 500-1000$ ? :( :-<
iLoveCalifornia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 s'a angajat frate'miu ca game tester xDCat salar ia fratele tau ? da ma ... nici eu n`as lucra; ce sa fac cu 500-1000$ ? :( :-<:rofl1:
sNooZe Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Hehe...sa imi sune impresaru.... si mai discutam noi )
Tybork Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 eu n`as lucra pentru EA .. , m`as simtii rushinat in modul in care ei scot jocurileAtunci sa mai astepti pana o sa faca si Ubisoft o oferta de angajare.Jezuzzzz...acum 5 ani 80% din populatia romaniei avea net cu viteza maxima de 15kb/s...la ora actualanu ne mai poate multumi nici macar o astfel de oferta :).
WhiteWolf Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 super...usor usor o sa ajungem si noi renumiti in Europa :>Mai repede cu studioul de la Ubisoft decat cu cei de la EA.Macar Ubisoft a avut rezultate bune (vezi Silent Hunter).
Flake Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 nicee. dar nu stiam ca exista un sediu in romania :/ . anyway ai fi un om destul de avantajat daca lucrezi la EA , mai ales daca esti si maniac al jocurilor :)
Razvan Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 zeceti voi ca nu v-ati angaja la EA, dar eu nu cred ca ar refuza cineva daca ar fi solicitatoricum.. parerea mea.. sa te angajezi ca game taster= to ruin your live..
Mysterio Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 nu stiu ce sa zic de partea cu salarul, nu cred ca vor acorda ei din prima un salar un jur de 1000 $..
Razvan Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 nu stiu ce sa zic de partea cu salarul, nu cred ca vor acorda ei din prima un salar un jur de 1000 $..nor me
Maledicere Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 pai de'abia a inceput deci are 7mil + atatea bonuri cate zile lucreaza pe luna + asigurare medicala + 20 jocuri mocaLE: si Ubisoft angajeaza ;)
Razvan Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 pai de'abia a inceput deci are 7mil + atatea bonuri cate zile lucreaza pe luna + asigurare medicala + 20 jocuri mocaLE: si Ubisoft angajeaza ;)ubisoft in Romania? nu stiam.. eu cred ca cele mai tari firme in materie de jocuri sunt UbiSoft, Blizzard si NCSoft .. si asta e parerea mea strict personala
Guest Blaidy Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 NCSoftCa cimentu'. Te-ai mai simti rusinat cand ti-ar pune cateva mii de dolari ( poate chiar mai mult ) pe masa in fiecare luna ?Sounds good ...Principii omule, principii. E trist cand vad ca toti alergati dupa bani.La începutul anului EA România a anunţat că va începe producţia de jocuri video pentru computere şi consolele, iar până în luna octombrie va face 150 de angajări.:rofl1: :rofl1:
Mayhem Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 s'a angajat frate'miu ca game tester xDVazusem o stire mai de mult in care spuneau ca esti platit cu 800 de euro ca game tester si nu faci decat sa stai si sa testezi jocu si pe urma sa le scrii celor ce au facut jocul ce trebuie sa mai puna. Tu decizi daca jocu va fi lansat sau nu, cel putin asa stiu eu.
Razvan Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 pai.. vezi ce bugguri are si toate alea.. in mare parte ai dreptate.. ti-am zis.. iti termini viata in fatza pc-ului.. parerea mea cel putin