Jump to content
djn

Gather Vaslui

Recommended Posts

Posted

Facem pana la urma ceva ?

Zic sa facem pe 12 iulie, pe la ora 7-8...gasim noi un loc, ca si data trecuta..dar acu sa ne adunam

Cum sa pici Andrei la mate ? :( (berea meaaa)

Posted

Facem pana la urma ceva ?

Zic sa facem pe 12 iulie, pe la ora 7-8...gasim noi un loc, ca si data trecuta..dar acu sa ne adunam

Cum sa pici Andrei la mate ? :( (berea meaaa)

daca o sa fiu in oras ...cred k o sa vin :) ...o sa vad :P

Posted

Baaaaaaaaaaaaaaaa....:-w .... unde-i spiritul vasluienilor pentru bere ? :))

Pe 20 iulie ( duminica ) ora 19:00-20:00 , in fata la statuie, in centru ,ne adunam si noi o "mana" de oameni, sa mergem la o bere, un suc ? Sa mai "depanam" amintiri de pe link :rofl1:

Deci ?

Posted

daila mucles daina deles paragalagale ,.... .bla bla bla :)) mai departe :)) ...

duminica la ora 19 ... am programat altceva....sa fiu in fatza la statuie sa ma intalnesc cu o mana de oameni cum zice sprite :))

Posted

Doar 3 pana acu ? :o ...mai asteptam pana saptamana viitoare ? Poate dau si de Blondu pe messenger si poate-l conving si pe MrBlinky

Posted

Doar 3 pana acu ? :o ...mai asteptam pana saptamana viitoare ? Poate dau si de Blondu pe messenger si poate-l conving si pe MrBlinky

Cel mai bine e sa facem la sfarsitul lui august / inceputul lui septembrie. Cand se intoarce aproximativ toata lumea din vacanta . Blondu din cate mi-a zis pleaca zilele astea in Spania,iar eu saptamana viitoare nu stiu daca o sa fiu acasa.

Ghatere-ul de maine se amana deoarece suntem prea putini . Nu are rost sa iesim doar 3 oameni la un "ghater". O lasam pe alta data .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...