m4x Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Deci ramane stabilit, la ora 18:00 in fatza la statuie si de acolo vedem noi unde mergem, care nu vine ...soarta :P ne vedem acolo.LE : cati o fi, ramane stabilit...suntem la inceput, poate vine si vreo cineva cu aparatul sa faca ceva poze :D
spriTewus Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 oare vin 10 playeri? :-?pai pana acum suntem asa :djnm4xspriTewus(eu)Andrei_MGBOUNTY_KILLERDemo(nu stie sigur)si pana duminica mai este timp...cred ca o sa mai vina lume (sper ) :D.
spriTewus Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 blondu stie ? nu stie..ma gandeam ca-i spui tu ..daca nu ii spun eu. :) poate vine si ebola ..mai ai boala pe el ? :-?
[RaZzFromFear] Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 pai pana acum suntem asa :djn m4x spriTewus(eu) Andrei_MG BOUNTY_KILLER Demo(nu stie sigur) si pana duminica mai este timp...cred ca o sa mai vina lume (sper ) biggrin.gif. sunteti vreo 2 as veni si eu da am examne miercuri si am de invatat <_< abis
djn Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 e bine sa vedem din timp care , cum si cand suntem liberi.weekendul asta plec la iasi deci pt mine ar fi ok daca ne-am vedea LUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, DUMINICA seara :lol:
BOUNTY_KILLER Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dea eu sunt din VS cine ma intrebase ... si cel cu oradea ... nu ma vad asa de gras nici djn ...las ca vdm noi ... din cate am inteles pe 5 sau 6 aprilie :D ... hope to see you there ... djn dai nr lu tu de telefon la je prin mess ... sa nu uita eu :PAcuma lasati-ma sa imi termin fasolele prajite si mai vb dupa :DOare sa chem si pe blandubel din MU??? ... hmmmm
Andrei_MG Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 e bine sa vedem din timp care , cum si cand suntem liberi.weekendul asta plec la iasi deci pt mine ar fi ok daca ne-am vedea LUNI, MARTI, MIERCURI, JOI, DUMINICA seara :lol:oricum e duminica la ora 18:00 :) cate unu cate unu paote se mai aduna cativa :P
djn Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 damn .... mi-am rupt piciorul . nu mai pot veni :(
m4x Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 damn .... mi-am rupt piciorul . nu mai pot veni :(1 aprilie :( sper sa iti treaca ... :lol:
Andrei_MG Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 consumati alcool? :crazy: nu consumam bere su alte lichide pe care scrie nus cate grade :P
Demo Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nu consumam bere su alte lichide pe care scrie nus cate grade :P o locatie aveti si voi? :-?
Andrei_MG Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 o locatie aveti si voi? :-?statuia din centru si de acolo hotaram unde mergem :P
Demo Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 asta am citit.....dar vreau sa stiu locatiile din care trebuie sa alegeti
m4x Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 asta am citit.....dar vreau sa stiu locatiile din care trebuie sa alegeti Gasim noi ceva atunci, hotaram :P ...care si unde mergem p.s. nu consum alcool, doar bere :-( si cateodata tarie, dar niciodata alcool
spriTewus Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Gasim noi ceva atunci, hotaram :P ...care si unde mergemp.s. nu consum alcool, doar bere :-( si cateodata tarie, dar niciodata alcoolEu nu consum alcool ...doar suc :)..Niste locatii : Femina,Mon Caffe,Admiral,Mall ( :D ).si mai vedem pana atunci :).Dar sper sa mai apara lume :(...sunt mai multi playeri din vs dar care nu prea mai dau pe forum :(.
BOUNTY_KILLER Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Eu votez Scorpion sau Arsenal ...Eu personal imi place Scorpion ca e mai aproape si e si locul meu de adunare preferat ;)) ... u decide :D
Demo Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 care face cinste??? data trecuta eu am facut :whistle:
BOUNTY_KILLER Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 AUUU demo corasonu ... ai vazut cat e o bere acolo? ... vrei sa murim saraci ... eu fac cinste din toti 0 lei care ii am pe moment :D Punem mana de la mana si luam pe datorie :D