Jump to content
Guest s3by

Proiect "elevul in comunism" !URGENT!

Recommended Posts

Posted

Am de facut un proiect despre cu tema "elevu in comunism" .

Trebuie sa fac cum ar veni o paralela intre elevu in comunism si cel de acum.

Maine la prima ora trebuie sa il prezint ma puteti ajuta va rog frumos cu niste date.

Posted

Ioi, a venit si la noi in liceu cu eseul asta :| daca stii ca nu ai nici o idee si ca nu poti face nimic din capul tau acolo :| de ce ai luat eseul ala sa`l scrii? :|

Posted

nu l-am luat :(( mie mi l-a dat profa

Guest Blaidy
Posted

S-ar putea sa imi iau niste oale-n cap, dar ... noi am avut ceausism, nu comunism :rofl1:

Fa-te ca sti despre ce vorbesti ... si cam atat :))

Posted

eu zic sa ii ceri profului explicatii despre ce inseamna comunism, definitie, ideologie, conform Marx si Engels, nu ce a fost in Romania, ca fara acestea nu poti sa iti faci acest proiect.

Daca iti explica, clar ca nu mai ai nevoie de parerile noastre.

Posted

Eu zic sa te intrebi pe cineva care a copilarit in vreme comunizmului sa iti spuna ce anume era pe vremea aia cum se invata materii uniforme si sa faci o diferentza cum e in prezent si o sa iti reusheasca

Posted

Ma intreb ce scop are acest eseu ... mai intereseaza pe cineva cum se invata acum 20 de ani ?

Pacat ca n-ai putut sa refuzi ... singura diferenta pe care o stiu, e ca se invata si sambata.

Posted

Uite aici despre elevul din perioada comunista.

of: Daca are vreo legatura eseu tau cu asta...atunci "e grele" , pentru ca felul in care te exprimi lasa de dorit. #-o

- Am de facut un proiect despre cu tema...

- Trebuie sa fac cum ar veni o paralela...

:error:

Posted

"elevul in comunism"....eu nu cred ca tre sa critici sau sa lauzi comunismul....titlul este simplu..poti face comparatii ...atunci-acum...dar pentru asta trebuie ceva material informativ

Posted

Ma intreb ce scop are acest eseu ... mai intereseaza pe cineva cum se invata acum 20 de ani ?

E pentru un concurs organizat la noi.Se trimit eseuri/postere din cate stiu.Si o colega a facut si i-a iesit ceva remarcabil.

Pacat ca n-ai putut sa refuzi ... singura diferenta pe care o stiu, e ca se invata si sambata.

Eu zic sa te uiti macar pe wikipedia sa inveti mai multe.Cum poti sa stai linistit neavand nici o idee despre trecutul tarii?Pentru ce crezi ca au murit atatia oameni?

Posted

eu zic ca ai fi apreciat daca ai spune ca atunci exista disciplina si elevii invatau mai mult.. si porcarii de astea.. totusi ar fi normal sa faci o paralela intre elevul din ziua de azi si elevul de atunci.. ceea ce se rezuma a sti situatiile din ambele perioade.. oricum succes

Guest Bogdan
Posted

O anumita bloggerita stiu ca se ocupa cu proiecte la comanda...candva am intrat pe site-ul ei si daca tin bine minte am vazut o compunere in mai multe variante exact pe tema asta...intru maine dupamasa si caut si iti dau linkul...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...