LeNoR Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Lingvistul şi omul de televiziune George Pruteanu a decedat în această seară la vârsta de 61 de ani. George Pruteanu a suferit un infarct miocardic.Istoricul literar, Alex Ştefănescu a declarat în direct la Realitatea Tv că a vorbit ultima dată cu George Pruteanu ieri. Alex Ştefănescu a confirmat decesul lui George Puteanu mărturisind că a fost sunat de soţia acestuia care era "deznădăjduită".[...]Restul puteti citi pe http://www.realitatea.net/164911_Lingvistu...u-a-murit-.htmlSursa: RealitateaSite-ul personal ClickRIP
Azra'il Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Odihneasca-se-n pace! Desi il luau la misto unii, avea idei bune :tiphat:
MiTzA- Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Odihneasca-se-n pace! Desi il luau la misto unii, avea idei bune tiphat.gif :right: R.i.P :crybaby:
Flake Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 exact acum am vazut si eu la televizor si voiam sa fac un topic. aveam un mare respect pentru el si vreau sa va spun sincer ca imi doaream foarte mult sa il intalnesc. inca nu imi vine sa cred.. In decembrie implinea 61 ani , Dumnezeu sa-l ierte, va ramane o personalitate a Romaniei pe veci.http://pruteanu.ro
zetulescu Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Din punctul meu de vedere o mare pierdere pentru cultura Romaniei.....R.I.P....mare pierdere
Xello$ Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 exact acum am vazut si eu la televizor si voiam sa fac un topic. aveam un mare respect pentru el si vreau sa va spun sincer ca imi doaream foarte mult sa il intalnesc. inca nu imi vine sa cred.. In decembrie implinea 61 ani , Dumnezeu sa-l ierte, va ramane o personalitate a Romaniei pe veci.asa e... rest in peace pruteanu :(
4 Real Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Unul dintre putinii oameni care mai incercau sa combata divertismentul de prost-gust si mentalitatea de bou pe 2 picioare. Tot respectul.
iLoveCalifornia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 OMGGGGGG , cum naiba era sanatos tun , DumnezeuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeDumnezeu sa-l odihneasca !
Avzar Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Degeaba era sanatos tun, a facut infarct miocardic :( oricine poate face si eu si tu...Si se stie cat de 'nervozat' era si in dezbaterile politice si la emisiunile TV.rip...
DarkBringer Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Doamne ajuta sa se duca odata cu el si restul acolitilor, pacat ca mor atat de rar. Senator de pntcs, membru psd si la final in prm. Se pare ca cineva acolo sus nu doarme chiar mereu.
Mysterio Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Unul dintre putinii oameni care mai incercau sa combata divertismentul de prost-gust si mentalitatea de bou pe 2 picioare. Tot respectul.poti s`o mai spui odata .. Odihneasca-se in pace :crybaby:
RAPTURE- Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Unul dintre putinii oameni care mai incercau sa combata divertismentul de prost-gust si mentalitatea de bou pe 2 picioare. Tot respectul.^^Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ...
c3nz0r Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Acu am venit de la munca si nu-mi vine sa cred ce citesc ...Regret nespus moartea lui.Sincer, imi pare foarte rau si o sa-mi fie dor de aparitiile lui la TV. Cuvintele nu-s deajuns sa-l descriu.Cea mai recenta emisiune pe care am vazut-o cu el a fost Miezul Problemei unde tema era legata de manualele avizate de M.E.C.Nu trebuia ratat !tot nu-mi vine sa cred ... :( Odihneasca-se in pace !4 RealUnul dintre putinii oameni care mai incercau sa combata divertismentul de prost-gust si mentalitatea de bou pe 2 picioare. Tot respectul.subscriu :right:ps: cineva de mai sus a dovedit ca e bou pe 2 picioare, n-are rost sa-i mai spun numele (nickul).
7even Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Unul dintre putinii oameni care mai incercau sa combata divertismentul de prost-gust si mentalitatea de bou pe 2 picioare. Tot respectul.WordDumnezeu sa-l odihneasca !of: @DarkBringer...de-ar durea prostia acum ai urla.
Gabuz Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 chiar am ramas fara cuvine. e uimitor cum ........ doamne ce rau imi pare.
gexy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 :blink: Odihneasca-se-n pace!Nu merita sa moara .........inca de pe acuma :( ......................
m4x Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Am auzit si eu aseara si am ramas un pic :blink: ...personal nu l-am simpatizat asa tare ...pacat ca a murit, odihneasca-se in pace.
djn Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 totusi ... era prea agitat in dezbaterile la care lua parte ....Dumnezeu sa-l ierte . . .