Jump to content
LeNoR

George Pruteanu a murit

Recommended Posts

Posted

Lingvistul şi omul de televiziune George Pruteanu a decedat în această seară la vârsta de 61 de ani. George Pruteanu a suferit un infarct miocardic.

Istoricul literar, Alex Ştefănescu a declarat în direct la Realitatea Tv că a vorbit ultima dată cu George Pruteanu ieri. Alex Ştefănescu a confirmat decesul lui George Puteanu mărturisind că a fost sunat de soţia acestuia care era "deznădăjduită".[...]

Restul puteti citi pe http://www.realitatea.net/164911_Lingvistu...u-a-murit-.html

Sursa: Realitatea

Site-ul personal Click

RIP

Posted

exact acum am vazut si eu la televizor si voiam sa fac un topic. aveam un mare respect pentru el si vreau sa va spun sincer ca imi doaream foarte mult sa il intalnesc. inca nu imi vine sa cred.. In decembrie implinea 61 ani , Dumnezeu sa-l ierte, va ramane o personalitate a Romaniei pe veci.

http://pruteanu.ro

Posted

exact acum am vazut si eu la televizor si voiam sa fac un topic. aveam un mare respect pentru el si vreau sa va spun sincer ca imi doaream foarte mult sa il intalnesc. inca nu imi vine sa cred.. In decembrie implinea 61 ani , Dumnezeu sa-l ierte, va ramane o personalitate a Romaniei pe veci.

asa e... rest in peace pruteanu :(

Posted

Unul dintre putinii oameni care mai incercau sa combata divertismentul de prost-gust si mentalitatea de bou pe 2 picioare. Tot respectul.

Posted

Degeaba era sanatos tun, a facut infarct miocardic :( oricine poate face si eu si tu...

Si se stie cat de 'nervozat' era si in dezbaterile politice si la emisiunile TV.

rip...

Posted

Doamne ajuta sa se duca odata cu el si restul acolitilor, pacat ca mor atat de rar. Senator de pntcs, membru psd si la final in prm. Se pare ca cineva acolo sus nu doarme chiar mereu.

Posted

Unul dintre putinii oameni care mai incercau sa combata divertismentul de prost-gust si mentalitatea de bou pe 2 picioare. Tot respectul.

poti s`o mai spui odata ..

Odihneasca-se in pace :crybaby:

Posted

^^

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ...

Posted

Acu am venit de la munca si nu-mi vine sa cred ce citesc ...

Regret nespus moartea lui.

Sincer, imi pare foarte rau si o sa-mi fie dor de aparitiile lui la TV. Cuvintele nu-s deajuns sa-l descriu.

Cea mai recenta emisiune pe care am vazut-o cu el a fost Miezul Problemei unde tema era legata de manualele avizate de M.E.C.

Nu trebuia ratat !

tot nu-mi vine sa cred ... :(

Odihneasca-se in pace !

4 Real

subscriu :right:

ps: cineva de mai sus a dovedit ca e bou pe 2 picioare, n-are rost sa-i mai spun numele (nickul).

Posted

Word

Dumnezeu sa-l odihneasca !

of: @DarkBringer...de-ar durea prostia acum ai urla.

Posted

Am auzit si eu aseara si am ramas un pic :blink: ...personal nu l-am simpatizat asa tare ...pacat ca a murit, odihneasca-se in pace.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...