Jump to content
IceMan

Statul va acorda populaţiei 50 euro pentru înlocuirea electrocasnicelor cu consum energetic ridicat

Recommended Posts

Posted

Persoanele fizice care îşi înlocuiesc electrocasnicele cu consum ridicat de energie vor primi de la stat un bonus de circa 50 euro la cumpărarea altor aparate noi, dar sumele vor fi disponibile doar pentru câteva zeci de mii de cetăţeni.

"Plafonul va fi stabilit de Guvern în perioada următoare. Scopul este reducerea cheltuielilor pentru a creşte competitivitatea de ansamblu a societăţii româneşti, care ar permite relocarea unor resurse importante pentru zone investiţionale", a declarat, joi, ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, într-o conferinţă de presă.

Aceste stimulente vor fi acordate de la sfârşitul acestui an sau începutul anului 2009.

Întrebat dacă acest bonus nu va creşte deficitul comercial al României, Vosganian a negat, susţinând că deficitul este generat de importurile de energie.

"Deficitul vine din importurile de energie. Intensitatea energetică face ca produsele româneşti să fie mai scumpe pe pieţele externe, ceea ce ne face mai puţin competitivi", a mai spus ministrul Vosganian.

mediafax

Posted

50 euro ? :-? o periuta de dinti ? :>

Să nu exagerăm ...

Dar decât nimic, e bine și așa.. învățați să priviți lucrurile prin prisma a două aspecte: cele bune și cele mai puțin bune, bineînțeles că noi le vedem prima oară pe cele mai puțin bune însă, unii oameni mai săraci (cei de la țară în special) se vor bucura și pentru acești 50 de EURO.

Posted

Să nu exagerăm ...

Dar decât nimic, e bine și așa.. învățați să priviți lucrurile prin prisma a două aspecte: cele bune și cele mai puțin bune, bineînțeles că noi le vedem prima oară pe cele mai puțin bune însă, unii oameni mai săraci (cei de la țară în special) se vor bucura și pentru acești 50 de EURO.

da Ice ai dreptate , dar acum 1 luna a fost un prieten de`al meu acasa in Romania pt 2 sapt .. si fusese la un supermarket sa cumpere niste mancare in casa .. a cheltuit 1 mil 800 si nu se vedea nimic prin frigider.. dar pt oamenii de la tara o sa prinda bine acesti bani .. si pt cei de la oras cu un venit minim

Posted

Să nu exagerăm ...

Cam cate persoane de la tara vor beneficia de ei? Daca se dau bani la 100.000 de persoane, crezi ca mai mult de 10.000 vor fi de la tara? Doar pentru ca se dau ceva bani, nu trebuie sa si multumim pana la Dumnezeu pentru ei. Daca ziceau ca la un obiect electrocasnic vechi(de ex frigider) se plateste jumatate din valoare, cu conditia sa renunti la cel vechi, era ceva bun. Asa, mi se pare mai mult "marketing" (a.k.a Campanie Electorala)

Posted

banii aia ii stric pe motorina in 2-3 saptamani ^^ , ei vor sa cumparam electrocasnice ? :\ , pai .. teoretic ce consuma mult curent si folosim des.. , simplu .. frigideru :-" , unu calumea cu consum redus de curent .. incepe de la 8 milioane minim .. , e buna ideea .. dar totusi .. putin din punctu nostru de vedere .. , chiar daca pt ei e un proiect scump dupa ce trage linia :)

parerea mea e .. ca tot ce e folositor si bun in asta .. e ca se gandesc si la noi :D

Posted

Am citit fiecare Reply si sincer am ramas dezamagit.Unu al dracu daca ati inteles stirea asta..

Spune clar persoanele fizice care îşi înlocuiesc electrocasnicele...

E ca si cand eu am un telefon idiot,strang ceva timp niste bai si ma duc cu Lucian sa imi cumpar unu,si asta pe drum imi spune:-ia ma si de la mine 1 milion poate gasesti ceva mai belea.Nu scrie nicaieri ca Statu cumpara noi electrocasnice cetatenilor romani.

Asta e toata treaba....doh

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...