Lucian Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 nu cred ca as fi avut controlul tau, m-as fi luat in gura cu el si probabil as fi avut de suferit, caci sigur spuneam / faceam ceva deplasat. si daca nu se intampla asta si reuseam cumva sa ma controlez, as fi procedat exact ca tine. bravo.
aL PacinO Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Frumos :D Ai un caracter tare si cei care au "intors spatele" la problema lui .... #-o Nu-s tot oameni frate ? Nu au tot 2 maini si 2 picioare ? De ce sa ii lasi in pace ? #-o De mine a tras un politist comunitar in curtea liceului k nui placea unde stateam si iam mam dus la doamna directoare si a 2 zi aveam politist comunitar la liceu.(Aveam si colegii martori :D )Cazul meu nu e asa de important dar dak ai cu cine sa schimbi ceva ..o poti face :P Bravo :right:
ShoX Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Astazi pe la ora 12 m-am dus ca tot omu in pauza de masa la un fast food sa mananc, fast food amplasat in centrul Vaslui intr-o zona unde parcarea este interzisa si unde s-au luat foarte multe amenzi din aceasta cauza. Cat eram in fast food opreste o mashina , la care eu ma gandeam ca mai ia unul amenda pentru parcare tinand cont ca la nici 50 m era politia rutiera. Cand se deschide portiera cine credeti ca iese? Exact un politist in uniforma...tinerel firav cu coadita. Stuperfiat il intreb in momentul cand ajunge langa mine "Domnule da stiiti ca este interzisa parcarea acolo sau la organele de politie nu se aplica?" la care el foarte indignat incepe sa tipe la mine cine sunt eu sa ii pun astfel de intrebari si mai mai sa nu sara la bataie. Dupa ce imi iau comanda dau sa plec la servici, cand ies ii fac semn domnului politist rutier si ii arat abatere domnului politist din fast food la care el tipa la mine si imi spune ca sa imi vad eu de treaba mea ca sunt un copil si nu stiu nimik. Imi pare foarte rau ca nu am apucat sa ii fac poza tinand cont ca a parcat exact langa semnul parcarea interzisa. Acum vreau sa imi spuneti si voi ce parere aveti si daca ati patit si voi faze asemanatoare. N-ai ce sa le faci...Politia e militie!
[RaZzFromFear] Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ce sa'i faci traim in Romania,mai ales moldova...si eu is moldovean si am avut de a face cu politistii din vaslui..am depasit viteza cu 2km/h in oras...si am fost amnedat desi nu aveam antecedente..ce sa le ceri...is niste nesimtiti... <_< :moped: :angry1:
aL PacinO Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ' date='Mar 28 2008, 18:00' post='2681849']Ce sa'i faci traim in Romania,mai ales moldova...si eu is moldovean si am avut de a face cu politistii din vaslui..am depasit viteza cu 2km/h in oras...si am fost amnedat desi nu aveam antecedente..ce sa le ceri...is niste nesimtiti... <_< :moped: :angry1::D Nui adevarat , tu ai incalcat regulamentul ...el nu.Stii cum se spune : chiar dak furi un ou sau o gaina ..tot furt se numeste :P
ShadyMonto Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 esti ceva super-erou care vrea sa combata coruptia si neregulile? :).................................................................................................eu zic sa te obisnuiesti ... banuiesc ca esti constient ca nu poti schimba ceva in cazul astaHai ca ai facut kkt'u praf. Nicioadata nu esti prea "mic" sa'ncerci sa schimbi un pic.Mult respect pentru Hell_Boy,Burne,in special pt Linky si pt cei ce mai gandesc ca ei .PS : cum era aia ? : "nu trebuie sa ai super puteri ca sa fi erou" ;)
sNooZe Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Asa sunt astia..nu ai ce sa le comentezi..ca daca le comentezi poate iti dau si una..si daca da si tu...dupaia e problema ca ai atacat un organ al politiei ) Nai ce face ma...lasa`i
Zym3r Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ai tu initiativa insa nu prea ai sanse sa schimbi ceva in tara asta.
Linky Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Maine am prima infatisare in fata instantei, de-abia astept, am facut rost si de inregistrarea video din acea zi si 2 martori (salariati ai fast-food-ului). A mai incercat sa ma sune omu si nu i-am raspuns, si se pare ca ma cauta prin oras :D, oricum de dat inapoi nu dau orice s-ar intampla :nanana:
m4x Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 gj Mr.Linky cu initiativa .. app nu vii duminica si tu la gather :lol: ...ne mai inveti si pe noi cate ceva ^_^LE : multumim, sper sa ne vedem la urmatorul gather (daca se va face) :D :tiphat:
Linky Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 As veni cu cea mai mare placere, dar voi fi plecat in acest weekend. Oricum mc pentru invitatie, poate data viitoare, si va urez distractie placuta :beer:
strepsils plus Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Felicitari pentru initiativa, dar zici ca esti la al 4-lea proces... Chestia asta te poate face o tinta si poate deveni un argument impotriva ta. Cred ca stii ca nu esti singurul care are "pile" si este posibil sa atragi atentie nedorita, care s-ar putea rasfrange si asupra celor apropiati.Nu spun ca e un lucru rau faptul ca incerci sa ceri dreptate, dar sunt unele praguri pe care trebuie sa ai grija sa nu le treci. (Unele persoane ar putea intelege gresit intentia si actiunile tale)
Linky Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Cred ca stii ca nu esti singurul care are "pile" si este posibil sa atragi atentie nedorita, care s-ar putea rasfrange si asupra celor apropiati.In primul rand eu nu am "pile", in al doilea am mai zis si mai zic....nu ma intereseaza atentia pe care le-o atrag...pentru ca nu ma carnet si nici mashina pe care sa o conduc ca sa ma prinda....iar in general nu fac eu chestii asa de grave incat sa atrag atentia :D
Fane Spoitoru Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 daca ai dovezi si un avocat bun poti sa le faci multe :) caz in craiova... un taximetrist :) ii taie o cucoana calea si omu o pocneste pt ca nu mai avea cum sa o evite cam cu 40 asa, aia cu gura mare si pe strada si la politie suna interventiile si il scoate pe ala vinovat :) politaiu prost care s-a bagat si incerca sa il prosteasca pe taximetrist in fatza ce si cu cum semnele ca nu a acordat prioritate n shit ;) acuma a fost mutat pe la calfat sau nush pe unde si ii plateste la taximetrist 80 de mil daune pt ca a stat acasa cat timp ia luat el permisu :)deci daca ai dovezi clare sau cand ii vezi k incearca sa te prosteasca si esti sigur ca ai dreptate, ii daiin judecata :) sau cum merge chestia asta la noi cel putin au mai terminat cu spaga asta :) mai ales cand tre sa iei permisu :D crec ca stiti cazurile de pe la tv ... si nu prea se mai baga nimeni indiferent de pile :)
Linky Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Tocmai am venit de la proces....un real succes :right: . S-a terminat in jumatate de ora, avocatul politistului nu a mai apucat sa spuna nimic....a fost prezentata inregistrarea video si au fost si martorii care au confirmat toate cele intamplate. Politistul a fost demis din functie, si va trebui sa imi plateasca daune morale de 5000 de euro, bani cu care imi voi plati avocatu...iar restu se vor duce la o casa de batrani si unu de copii orfani, eu chiar nu vreau sa beneficiez de banii altora desi pare cam aberant.