Jump to content
Andrei_MG

Ce parere aveti

Recommended Posts

Posted

cum spune si cel care a postat clipul: neintentionate, pura coincidenta zic eu, nici macar nu se aud asa clar versurile, ce mesaje subliminale, a cautat si tipul nod in papura :P

Posted

Ehhh sunt mii de melodii in care se inteleg diferite chestii - Exemplu -pe net am mai vazut...undeva public...dadea cineva dintr`o melodie de a lui Jay Z- pusa invers zicea ceva...de 666 - Diavol etc...:-?

Alt exemplu....eram acasa cu un prieten...si am inceput cu un program sa ascultam melodiile invers -

la melodia lui 2pac-pac`s life - s-a gasit un mesaj -U should see me i`l be back- asta zice...a fost si pe net...am crezut k e vrajeala...am facut si noi..si chiar asa este....chiar zice...Coincidentza...

Am luat nush ce melodie de la BUG Mafia :)- am ascultat`o invers...si se intelegea...ceva de mamaia s-a dus ...deci e pura coincidentza....nu`s mesaje ascunse sau mai stiu eo ce:)) ! PS: asta e parerea mea :)

Posted

credeti ca ar sta ei sa faca melodii care au inteles alt inteles cand le derulezi? si daca ar fi asa sigur s-ar chinui putin.. si pentru munca depusa ar incerca macar sa transmita un mesaj calumea.. cred ca postu ala de pe youtube e o pura aberatie.. si in plus chiar nu prea se inteleg cuvintele

ps: si eu am auzit de treaba aia cu 2pac.. si nu stiu de ce, dar am tendinta sa fiu naiv si sa cred ca e adevarata..

Posted

Parca zicea ceva de mesaje subliminale.Mesajele subliminale sunt mesaje ascunse in diferite contexte/decoruri pentru ca doar subconstientul sa le perceapa.Sincer ma indoiesc ca atunci cand asculti o melodie subconstientul o percepe invers.

Guest vrillx
Posted

Intr-adevar videoclipul respectiv nu este o dovada clara ..dar sa nu fim naivi..mesajele subliminale au fost si sunt folosite in in special in industria de marketing ( promovare a anumitor produse), industria cinematofrafica ( in scopul unor anumite schimbari de opinie ..cautati pe google scandalul disney ...pt cei necunoscatori va reprezenta o trauma ..iar pt cei care au copii ...sinucidere :banghead: ...vor constata ca in loc de desene animate inocente subconstientul copiilor lor e expus la sex, homosexualitate , imagini falice samd....desenele cu mickey mouse , little mermaid, lion king sunt doar cateva exemple)...la noi in romania sunt folosite de dupa revolutie in industria muzicala, clipuri electorale samd ....eu personal am descoperit multe din aceste mesaje ascunse..unele mi s-au parut chiar idioate nici nu m-au deranjat chiar asa tare ( gen drogheaza-te, satanism samd...dar sunt unele care chiar m-au infricosat ...formatii de muzica de top din romania care pledeaza pentru anumiti oameni politici sub genul unor mesaje care pot fi auzite aproape clar in revers-ul melodiei ...ex :" ...NEA TRAIAN BASESCU..SA NU UITI CA IERI SLUJEAM BASESCU...NU UITA CA El (Ei) MEREU TI ERA CA LEGE .." si multe altele...da este o pasiune a mea sa descopar asemenea lucruri, si eu am fost un sceptic pana cand cineva mi-a aratat cum sa descopar aceste lucruri.. si am inceput sa descopar incet incet atacurile mentale la care suntem supusi...paranoia ar spune unii...eu va spun doar sa va mai documentati pentru cei nencrezatori si veti ramane surprinsi de rezultate...eu unul am fost socat cand am descoperit primul mesaj subliminal cu toate ca era pur si simplu o idiotenie de reclama cu un frame care nu puteai sa il percepi in mod normal decat daca luai toata reclama frame cu frame...boring ar spune altii..am altceva mai bun de facut ....corect dar cineva trebuie sa o faca si p-asta. In concluzie " MARE ATENTIE LA CE VA EXPUNETI "

Posted

ala care a facut clipul, cred ca l-a facut mai mult pentru faza de la final, te pune sa asculti cu atentie, sa fii atent si la urma, urla ala ca nebunul ....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...