Gabuz Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 de unde pot comanda pizza online in zona iancului (obor)
Gabuz Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 neaparat online...macar sa vad o poza... si nu vreau sa ii sun ..nu prea mai am credit :)
iLoveCalifornia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Well , nu stiu care-i politica firmelor de pizza in zona care stai tu , dar in Iasi spune clar si pe IDul de mess Onoram comenzi doar telefonicsper ca ai inteles si care-i motivu ;)
Thora! Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 totusi as prefera on topicuriPreferi degeaba.Nu exista asa ceva.Platile online dureaza si nu cred ca tu vrei sa comanzi o pizza azi si sa iti vina acasa poimaine cand va confirma cineva de la financiar ca banii tai pentru pizza au ajuns in contul firmei.Comenzile pentru mancare se fac cu plata la livrare.Iar pentru plata la livrare nu se poate decat telefonic pentru ca altfel nu se poate verifica daca comanda este reala.Daca ar fi comenzi online, mi-as lua un proxy, un exemplar din pagini aurii si as comanda pizza pentru jumatate din firmele din Bucuresti. In 2-3 zile bag in faliment orice firma de pizza cu livrare online.Iar pizza comandata telefonic este in general proasta. Uneori mai dai de cate o firma care iti aduce una mediocra.Daca vrei pizza la comanda iti recomand trentapizza http://www.trentapizza.ro/ este cat de cat comestibila. Are si poze.Nu iti recomand jerrypizza http://www.jerryspizza.ro/, pentru ca singura legatura cu produsul respectiv este doar faptul ca scrie pizza pe cutia de carton.In general o comanda dureaza 2-3 minute, adica 0.4-0.6 eur daca ai cartela prepay. Daca suni dupa fix oricum nu este semnifivcativ. Tinand cont ca o pizza cat de cat onorabila este > 150.000 lei, mai conteaza 15.000-20.000 telefonul?
Ahilosu Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 unde anume, din postul lui Gabuz, ai inteles tu ca ar vrea sa plateasca online? el vrea doar sa comande. atat, nimic mai mult.pe trentapizza.ro poti sa comanzi online.
WhiteWolf Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Iar pentru plata la livrare nu se poate decat telefonic pentru ca altfel nu se poate verifica daca comanda este reala.unde anume, din postul lui Gabuz, ai inteles tu ca ar vrea sa plateasca online? el vrea doar sa comande. atat, nimic mai mult.Te las sa tragi singur concluziile.
Lancelot Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 :beer: sper ca ai prins ideea..oricum sistemul cel mai bun de comanda online il au cei de la wu xing parca...asa ca sutn convins ca vei gasi si pizza online :)