Jump to content
Razvan

school again^^

Recommended Posts

Posted

cum adica "nu mi-o exprim in public"? eu nu vad nici un public...

ps: da si tu bani pe diploma aia fara sa faci un thread ca nu mori pentru 200 de mii si e o chestie care (sincer n-o sa te ajute cu nimic) te va ajuta pe viitor.

Posted

^ da, eu cred ca tu esti putin retardat^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

PS: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

ai niste replici, vai si amar, cred ca as rade de m-as sparge cu tine la o bere :rofl1:

@eu n-am primit diploma in clasa a 10-a, nici n-am auzit de asa ceva.

Posted

omfg.. deci sa vedeti prostie^^..

damn^^^.. acum se dau bani si pt diplome^^.. si cica diploma ca am terminat clasa a10a.. wtf?^^ eu vreau sa imi termin studiile.. cu ce ma ajuta diploma asta?? sistemul de invamant really sux

my question: si pe la voi e ca la mn sau suntem noi o raritate?^^

Nu sunteti deloc o raritate , la noi la clasa s-au cerut banii aia de 3 ori , de 2 ori i-am dat noi (si tot de 2 ori am facut si pozele),a 3-a oara cand au venit iarasi cu cersitu am facut urlat&injurat ca retardatii(comportament tipic de liceu).

Motivul pt care sunteti nevoiti sa cotizati l-ai aflat de la ceilalti. Ehhhhh...oricum singurul motiv pt care am facut post'ul asta este pt ca m-a bufnit rasu la reply'ul personajului AnGeL_NeOn2 :

cool

:blink: =)):)) :lol: =))

Posted

cool

=))) Asta da spam ||| ON: Pai astia iti cer bani pentru orice.. eu cand eram clasa a `8a au cerut "fondu clasei" de 3 ori intru`n an :)) Si te mai miri ca iti cer bani pentru niste diplome :))

Posted

24.gif) Asta da spam ||| ON: Pai astia iti cer bani pentru orice.. eu cand eram clasa a `8a au cerut "fondu clasei" de 3 ori intru`n an 21.gif Si te mai miri ca iti cer bani pentru niste diplome 21.gif

e tare baietasu =))) :rofl1:

PS: Lucian ai bani de bere? :rofl1:

lasati ma scoala ca nu e buna :)

Posted

24.gif) Asta da spam ||| ON: Pai astia iti cer bani pentru orice.. eu cand eram clasa a `8a au cerut "fondu clasei" de 3 ori intru`n an 21.gif Si te mai miri ca iti cer bani pentru niste diplome 21.gif

e tare baietasu =))) :rofl1:

PS: Lucian ai bani de bere? :rofl1:

lasati ma scoala ca nu e buna :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...