Thade Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 cum adica "nu mi-o exprim in public"? eu nu vad nici un public...ps: da si tu bani pe diploma aia fara sa faci un thread ca nu mori pentru 200 de mii si e o chestie care (sincer n-o sa te ajute cu nimic) te va ajuta pe viitor.
Lucian Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ^ da, eu cred ca tu esti putin retardat^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^PS: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ai niste replici, vai si amar, cred ca as rade de m-as sparge cu tine la o bere :rofl1:@eu n-am primit diploma in clasa a 10-a, nici n-am auzit de asa ceva.
ShadyMonto Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 omfg.. deci sa vedeti prostie^^.. damn^^^.. acum se dau bani si pt diplome^^.. si cica diploma ca am terminat clasa a10a.. wtf?^^ eu vreau sa imi termin studiile.. cu ce ma ajuta diploma asta?? sistemul de invamant really sux my question: si pe la voi e ca la mn sau suntem noi o raritate?^^ Nu sunteti deloc o raritate , la noi la clasa s-au cerut banii aia de 3 ori , de 2 ori i-am dat noi (si tot de 2 ori am facut si pozele),a 3-a oara cand au venit iarasi cu cersitu am facut urlat&injurat ca retardatii(comportament tipic de liceu). Motivul pt care sunteti nevoiti sa cotizati l-ai aflat de la ceilalti. Ehhhhh...oricum singurul motiv pt care am facut post'ul asta este pt ca m-a bufnit rasu la reply'ul personajului AnGeL_NeOn2 : cool :blink: :lol:
sNooZe Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 cool ) Asta da spam ||| ON: Pai astia iti cer bani pentru orice.. eu cand eram clasa a `8a au cerut "fondu clasei" de 3 ori intru`n an Si te mai miri ca iti cer bani pentru niste diplome
[RaZzFromFear] Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 24.gif) Asta da spam ||| ON: Pai astia iti cer bani pentru orice.. eu cand eram clasa a `8a au cerut "fondu clasei" de 3 ori intru`n an 21.gif Si te mai miri ca iti cer bani pentru niste diplome 21.gif e tare baietasu ) :rofl1: PS: Lucian ai bani de bere? :rofl1: lasati ma scoala ca nu e buna :)
[RaZzFromFear] Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 24.gif) Asta da spam ||| ON: Pai astia iti cer bani pentru orice.. eu cand eram clasa a `8a au cerut "fondu clasei" de 3 ori intru`n an 21.gif Si te mai miri ca iti cer bani pentru niste diplome 21.gif e tare baietasu ) :rofl1: PS: Lucian ai bani de bere? :rofl1: lasati ma scoala ca nu e buna :)