Razvan Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 omfg.. deci sa vedeti prostie^^..rkm: sa nu uitati sa aduceti azi aia 4.5ron pt diaplomele de clasa a10adamn^^^.. acum se dau bani si pt diplome^^.. si cica diploma ca am terminat clasa a10a.. wtf?^^ eu vreau sa imi termin studiile.. cu ce ma ajuta diploma asta?? sistemul de invamant really suxmy question: si pe la voi e ca la mn sau suntem noi o raritate?^^ps: aia care sustin ca 28/3*3=27.99 va rog nu incercati sa imi demonstrati ca nu iti da nicio diploma, ca oricum voi aveti dreptate^^
Aldguth Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Te ajuta daca vrei sa te angajezi dupa ce termini a 10-a, duuh. Doar sti ca dupa clasa a zecea invatamantul nu mai este obligatoriu.Si de ce nevoia pui dupa fiecare cuvant ^_^ ? Macar daca stiai ce reprezinta.
IoNutzZ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ma ..eo am terminat a 10-a a zis ca ne da o diploma....si tot asa...auzisem ca 500 de mii costa ... :-? Dar am vb si cu cei mai mari....si ne`au zis ...lasa ca o baga la dosar ..nu`ti trebuie decat daca vrei sa te angajezi undeva..la varsta asta...adica....ajutor de...ce profil ai tu ... PS: cu diploma d clasa a 10-a nu poti face nimic.Nu inseamna nici o calificare...decat daca mai tarziu te angajezi undeva si iti zic aia "ai 10 clase?" ... Deci la voi nu e o raritate...se intampla si in Constanta :P
Thade Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Eu cand am terminat a 10-a (asta acum vreo 4 ani si ceva), au fost mutati cei mai slabi colegi ai mei la alta clasa, iar cei mai buni de acolo au fost mutati la noi dar nici vorba de diploma, de cand e faza asta cu diploma?
IoNutzZ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Eu cand am terminat a 10-a (asta acum vreo 4 ani si ceva), au fost mutati cei mai slabi colegi ai mei la alta clasa, iar cei mai buni de acolo au fost mutati la noi dar nici vorba de diploma, de cand e faza asta cu diploma?Eu vorbesc de SAM (Scoala de Arte si Meserii- fosta profesionala)-si el cred k tot la SAM este :) .Tu cred ca ai fost la liceu..
RAPTURE- Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Eu vorbesc de SAM (Scoala de Arte si Meserii- fosta profesionala)-si el cred k tot la SAM este :) .Tu cred ca ai fost la liceu..Din moment ce e olimpic, presupun ca e la un liceu cu renume :P.Am auzit si eu de diploma de 10 clase, dar pana acum nu ni s-a spus nimic despre bani. Stiu doar ca tre sa aducem 2 poze :D
Razvan Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 sunt la 10A (mate-info bilingv) la CNCH (colegiul national calistrat hogas) nu la sam.. si in ultimele 3sap nu am mai trecut pe la scoala (am avut ol la mate, varicela, acum procopiu si concurs la fizica^^..) ma rog.. ma duc sap asta sa ma asculte pe la bio, geo si altele.. si am primit msg pe mess de la un coleg.. "rkm: sa nu uitati sa aduceti azi aia 4.5ron pt diaplomele de clasa a10a"si ma gandeam ce masa? ma da afara de la liceu? sau de ce imi da diploma de clasa a10a.. si apoi.. de cand tre sa dau bani pe diplome? bine ca anu trecut inainte de premiere cica sa aduc carti, pe care sa mi le dea odata cu diploma^^^oricum ma gandem si eu.. daca tot imi da o diploma.. mi-o da asa degeaba? nu pot sa fac nimic cu ea? adica.. asa pot sa imi scriu si eu o hartie si sa ma duc la directoare si sa o rog sa o semneze^^so pana la urma de ce iti da diploma asta nu am inteles.. si apoi am ras de faptul ca acum trebuie sa iti platesti pana si pentru diplome?^^ps: zicea cineva de specializare.. ce specializare am eu?^^^ matematician-informatician cu 2 limbi in formare?^^^^^
Thade Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ^ da, eu cred ca tu esti putin retardat^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^PS: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
RAPTURE- Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ^ da, eu cred ca tu esti putin retardat^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ PS: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ :rofl1: sry frate, da nu m-am putut abtine
IoNutzZ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 asa pot sa imi scriu si eu o hartie si sa ma duc la directoare si sa o rog sa o semneze^^so pana la urma de ce iti da diploma asta nu am inteles.. si apoi am ras de faptul ca acum trebuie sa iti platesti pana si pentru diplome?^^Pai cand termini a 10-a....dai un examen (cred) si iti iei o diploma...daca te lasi de scoala dupa ce termini a 10-a diploma aia iti trebuie...pt k zice ca ai absolvit 10 clase.CUm sa scrii pe o hartie ceva si semneaza directoarea ...esti nebun :duh: .Daca te lasi de scoala si te duci sa te angajezi undeva...aia iti vor cere....Diploma de bac...si tu o sa zici...stiti ca nu am terminat liceul..am doar diploma de 10 clase...si ei te vor angaja(depinde de ce serviciu) sau iti zice...dute si termina liceul (faci seral) si dupa vii la noi :)
spook Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Eu cand am terminat a 10-a (asta acum vreo 4 ani si ceva), au fost mutati cei mai slabi colegi ai mei la alta clasa, iar cei mai buni de acolo au fost mutati la noi dar nici vorba de diploma, de cand e faza asta cu diploma?decand 12 clase nu mai sunt obligatorii :P10 clase obligatori, drept urmare primesti diploma dupa 10 clase.cu ce ma ajuta diploma asta??ii ajuta pe aia cu 28/3*3 = 28 sa bage ceva in CV cand se angajeaza ca spalator wc, maturator strazi s.a.m.d.
alecs Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 oricum diploma aia de 10 clase o cam poti folosi pe post de hartie igienica in ziua de azi ...
TartzZone Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 oricum diploma aia de 10 clase o cam poti folosi pe post de hartie igienica in ziua de azi ... de fapt si cu liceu termina e cam tot la fel :rofl1: fara faculte esti un om mort in ziua de azi
Flake Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 eu stiam ca nu se da :/ e ceva ce face liceul in fiecare an pt elevi. poate difera de la liceu la liceu
Zym3r Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 si eu am platit acum 2 ani (pt clasa a 10 a, da), sunt care se lasa de scoala dupa 10 clase si cam de asta e facuta diploma ... sa aiba si ei una pana acum se primea doar pt 12 clase
Andrei_MG Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 si eu am platit acu 2 ani diploma ai :) aia ati trebuie poate la sfarsitu clasei a 10 a se intampla ceva si nu mai poti continua liceu ... si in acest caz ati iei diploma de 10 clase ;) daca vei incerca sa te angajezi si ati va zice cate clase ai ? u ai zici 10 da ala ati cere dovada ce faci? si sa zicem asa nu e un capat de lume 4,5 lei o.O deci te sfatuiesc sa nu mai fii asa revoltat k nu e bn mai ales k pretinzi k esti mate info si mai esti si olimpic ;)
Shuriken Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 acuma sunt clasa a12-a tot la mate-info,dar din cate imi amintesc na trebuit sa dam nici un ban pe diplomele de 10 clase,strange :-?
never Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 decand 12 clase nu mai sunt obligatorii :P 10 clase obligatori, drept urmare primesti diploma dupa 10 clase. Trezirea, pana acum cativa ani erau obligatorii doar 8 clase, de unde naiba scoti tu faza cu 12?Au bagat obligatoriu 10 clase ca sa faci minim 2 ani de studiu liceal sau profesional, sa ai habar macar cu ce se mananca o meserie. Caci cu 8 clase (in general) numai pe post de manipulant si/sau gunoier gasesti de lucru. Pana si paznicii si/sau jandarmii au nevoie de diploma de BAC ca sa le dea un cap in gura la huligani.
Legacy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 da , la sf de clasa 10a se da diploma ... dar nu stiu ca trebuie si platita
strepsils plus Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 acuma sunt clasa a12-a tot la mate-info,dar din cate imi amintesc na trebuit sa dam nici un ban pe diplomele de 10 clase,strange :-?ai platit-o, dar nu-ti mai amintesti tu ;)Trezirea, pana acum cativa ani erau obligatorii doar 8 clase, de unde naiba scoti tu faza cu 12?Au bagat obligatoriu 10 clase ca sa faci minim 2 ani de studiu liceal sau profesional, sa ai habar macar cu ce se mananca o meserie. Caci cu 8 clase (in general) numai pe post de manipulant si/sau gunoier gasesti de lucru. Pana si paznicii si/sau jandarmii au nevoie de diploma de BAC ca sa le dea un cap in gura la huligani.+1
m4x Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Asa au cerut si la noi, 4.5 lei pt diploma de 10 clase :) explicatia : a zis-o never mai sus ... btw la mine la liceu la sfarsitul la a 12-a primesti 2 diplome, bac-ul si pt atestat :P (ajuta si aia cica)
Razvan Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 da.. dar trebuie sa dai un examen sa iti dea diploma de atestat.. eu stiu sigur ca pot sa dau atestat la engleza.. si presupun ca si la info
Animosity Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 eu mi-am primit diploma de 10 clase :P dupa ce am dat BAC-ul cand miam ridicat "actele" de la liceu (diploma de BAC, diploma de atestat -lb eng-, diploma de 10 clase & a thingy sa ateste ca am terminat liceul) ce va mira atata ca diploma aia de 10 cls costa ? foaia, pozele costa in ziua de azi :P toata chestia e cati $$ cer pe ea :P eu stiu ca am platit in jur de 12 lei pe acea diploma si mi se pare rezonabil @Silent nu e chiar un examen trebuie sati sustii atestatul :P like talk on the subject 10-15 min :P sa vada ca ai habar despre ce ai scris acolo :P i remember ca a fost funny examinarea aia pt atestat fiind mai "pletos" de felu meu se uitau babele alea comuniste ca la felu 14 la mine :lol: btw my paper was intitled \m/ \m/ The History of Heavy Metal \m/ \m/
Razvan Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 ^ da, eu cred ca tu esti putin retardat^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^PS: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^de ce? pentru ca folosesc "^^" si nu folosesc emmo-uri? poate ca si eu am o parere negativa despre tine.. si poate chiar una bine fondata.. si totusi nu mi-o exprim public..ps: scz abia acum am vazut postubirdy.. si io-s un pic cam pletos.. si mi se pare ca avem de suferit cat de cat pentru asta..