Luci Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Femeile care suferă de cancer mamar şi sunt supra ponderale au un risc mai mare de a deceda din cauza maladiei, susţin cercetătorii americani. Aceştia spun că în cazul femeilor care depăşesc greutatea normală, boala este mai agresivă. Un stidiu a arătat că un tip inflamator de cancer la sân a fost descoperit la 45 la sută din pacientele obeze, şi la doar 15 procente dintre pacientele cu o greutate normală. Cercetătorii de la Centrul Universitar de Cancer din Texas spun că agresivitatea bolii creşte direct proporţional cu numărul kilogramelor. În cinci ani, s-a observat că dintre pacientele obeze cu cancer mamar, doar jumătate se mai aflau în viaţă, pe când cele cu o greutate normală au supravieţuit în proporţie de circa 70 de procente. Acesta nu este singurul studiu care a găsit o legătură între numărul kilogramelor şi apariţia sau dezvoltarea unei forme de cancer. Cercetătorii britanici, de exemplu, au descoperit că obezitatea poate dubla riscul de leucemie, cancer de tiroidă, colon sau rinichi. Explicaţia ar fi aceea că mare parte dintre celulele grase produc nişte hormoni care alimentează celulele cancerose. Sursa :ziare.ro Am pus aceastat stire pt a sfatui doamnele de pe acest forum sa o lase mai moale cu mancatu
Razvan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 "susţin cercetătorii americani."^^^^^^^^^ bineinteles daca acolo femeile is balene au ce cerceta^^^^
menace Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ^^^^^^^^^ bineinteles daca acolo femeile is balene au ce cerceta^^^^ Indeed
c1ocan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 In America obezitatea e in floare, nu ma mir k se moare din asa ceva.
Zym3r Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 obezitatea creste mortalitatea la multe boli, nu e sanatos deloc sa fii astfel :P
WhiteWolf Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Obezitatea este o conditie in sine. Normal ca, creste riscul de aparitie al altor boli si favorizeaza dezvoltarea lor.
Mysterio Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 fast food and junk food thanks america for existing :D
TartzZone Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Americanii sunt campioni la asa ceva :rofl1: fomisti :rofl1:
Flake Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Strabunica a murit de cancer mamar .. dar n-a fost chiar plinuta.. cad despre chestia asta .. nu prea cred :/
iLoveCalifornia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 mai din topor "grasime pe inima" uleiurile , hotdogu si "mancarea traditionala" burgeru , ii face pe americani rude cu godzila ..... wtf :-& tara plina de grasi ... si adevaru trist e urmatoru : americanu nu stie cum sa mai slabeasca si romanu ce sa mai puna pe masa
nimik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 "susţin cercetătorii americani." ^^^^^^^^^ bineinteles daca acolo femeile is balene au ce cerceta^^^^ :rofl1: :rofl1:
Gabuz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 asta cu obezitatea e ca si cum ai spune : daca ai sida... diabetul tau va fi mult mai accentuat..NORMAL !!!!!!!!! cati cercetatori au facut parte din acea echipa... ma inscriu si eu ..mai era o faza la cnn parca ..scria in bara acolo jos la ei : the us amy`s inteligence service had reached a conclusion: osama is dead or alive.
Gokuu Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 BTW am fost eu in america si vreau sa zic caAmerica = populatie de mingii de basketRomania = populatie de scobitori....am vaz in america niste munti de femei vaii.....oricum..Nu mai bagati in voi shaorma , mc donalds , pizza si alte dastea:))
Razvan Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ce sa faci :) , daca le place sa manance :Psi chinezilor le place sa manance (de la orez pana la caini si sobolani) insa nu au cate 10 tone ca americanii.. daca ar manca si americanii cate 3castroane din alea de orez nu ar mai fi "mingi de baschet" cum a zs cineva anterior..