Jump to content
Guest JDGt

Hai sa vedem cati fani anime stau pe Link Mania >:)

Recommended Posts

Posted

Alea nu-s anime.

Ce dracu o avea naruto nu stiu... m-am uitat la un episod si m-a plictisit total. Copilul lui Bleach si Dragonball Z cu ceva tenta de Inuyasha.

Death Note macar e original.

sry n`am fost atent .. :|

anime : cand eram prin romania era un canal A+ ma mai uitam la ele .. la naruto cateodata cand prind . e destul de interesant cand nu ai ce face :)

Posted

aici fiecare zice ce ii place...copil retardat ce esti #-o Mie asta imi place cel mai mult si il recomand la toata lumea,nu cunosc p nimeni care sa se fii uitat si sa nui fii plakut acest anime :|

Dute fati o clisma poate se mai oxigeneaza creieru... :-j

suspend 3 zile. data viitoare foloseste argumente nu limbaj de cartier

@ Anime...hmm deja asistam la o explozie a genului..sunt cateva tari europene in care munca micilor japonezi a devenit deja o moda in materie..totul a inceput cu DBZ :)

Posted

Singurele anime-uri care au fost mai de succes au fost Dragon Ball Z / GT si acum Naruto.

Am inceput sa ma uit si la Hellsing. Pare interesant.

Posted

Am urmarit doar Dragon Ball doar nu pe tot , am inceput sa il urmaresc prin cls a 2 a pe TVR 1 si era fain

OFF:Sincer cred ca nu-i fan anime care sa se fi uitat la Dragon Ball si sa nu ii fi schimbat putin gandirea etc.

Posted

Seriile DragonBall mi s-au parut cele mai reusite,le urmaream inca de cand eram mic :> in rest nu mi-a mai placut nici unul.

Guest NarutoMangaAnime
Posted

Anime-urile sunt cele mai tari!Preferatele mele sunt : Yu Yu Hakusho , Dragonball , Bleach , Inuyasha , Naruto , MewMew Power , si altele! :cool2: :cool2:

Posted

urasc DBZ :-& nush d c are asa de multi fani

humm pai sunt fan anime,manga,yuri&hentai;))

prefer Death Note ,Bleach,Naruto,Full Metal Alchemist,

P.S. animeurile sunt facute de japonezi nu de chinezi

aaa si ador muzica japoneza :wub:

Posted

si eu sunt fan anime :) am vazut pana acum claymore , yyh , naruto pana in prezent , bleach la fel , si multe altele , si am citit si manga naruto :) acum nu mai stiu la ce sa ma uit. daca stiti voi vreun anime misto gen Claymore.. ca a fost prea tare :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...