Mysterio Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Alea nu-s anime. Ce dracu o avea naruto nu stiu... m-am uitat la un episod si m-a plictisit total. Copilul lui Bleach si Dragonball Z cu ceva tenta de Inuyasha. Death Note macar e original. sry n`am fost atent .. anime : cand eram prin romania era un canal A+ ma mai uitam la ele .. la naruto cateodata cand prind . e destul de interesant cand nu ai ce face :)
Just_AlaN* Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Degeaba te uiti la Naruto la tv,alea sunt d copii mici... #-o Uitate p youtube la naruto shippuden :>
Lancelot Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 aici fiecare zice ce ii place...copil retardat ce esti #-o Mie asta imi place cel mai mult si il recomand la toata lumea,nu cunosc p nimeni care sa se fii uitat si sa nui fii plakut acest anime Dute fati o clisma poate se mai oxigeneaza creieru... :-j suspend 3 zile. data viitoare foloseste argumente nu limbaj de cartier @ Anime...hmm deja asistam la o explozie a genului..sunt cateva tari europene in care munca micilor japonezi a devenit deja o moda in materie..totul a inceput cu DBZ :)
Andrei_MG Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ma uitam acu vreo 8 ani parca la DBZ cand dadea pe tvr1 ;)) la 1:30 eram cu mana pe telecomanda e singurul care mia placut :)
SaGuNa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 la Naruto ma mai uit din cand in cand @ in rest nu sunt fan anime oO
Agr3siv Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Singurele anime-uri care au fost mai de succes au fost Dragon Ball Z / GT si acum Naruto.Am inceput sa ma uit si la Hellsing. Pare interesant.
galklyfe Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Am urmarit doar Dragon Ball doar nu pe tot , am inceput sa il urmaresc prin cls a 2 a pe TVR 1 si era fain OFF:Sincer cred ca nu-i fan anime care sa se fi uitat la Dragon Ball si sa nu ii fi schimbat putin gandirea etc.
cIoLaN Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Naruto is caca uitat-va la Dragon ball Z is cele mai tari :dance:
m4x Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Seriile DragonBall mi s-au parut cele mai reusite,le urmaream inca de cand eram mic :> in rest nu mi-a mai placut nici unul.
Guest NarutoMangaAnime Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anime-urile sunt cele mai tari!Preferatele mele sunt : Yu Yu Hakusho , Dragonball , Bleach , Inuyasha , Naruto , MewMew Power , si altele! :cool2: :cool2:
Dr.Oetker Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Pai eu sunt fan cateva mi-au intrat la suflet Dragon Ball Z,Inuyasha Si Naruto ShippudenDragon Ball Z l-am vazut pe tot
Liviu_987 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 urasc DBZ :-& nush d c are asa de multi fanihumm pai sunt fan anime,manga,yuri&hentai;))prefer Death Note ,Bleach,Naruto,Full Metal Alchemist,P.S. animeurile sunt facute de japonezi nu de chineziaaa si ador muzica japoneza :wub:
Abiku Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 si eu sunt fan anime :) am vazut pana acum claymore , yyh , naruto pana in prezent , bleach la fel , si multe altele , si am citit si manga naruto :) acum nu mai stiu la ce sa ma uit. daca stiti voi vreun anime misto gen Claymore.. ca a fost prea tare :D
ScreaM91 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DBZ+1 ... recent am facut rost de colectia DBZ ... super misto :wub:
<Skess> Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DB Z-GT , Hellsing , Devil May Cry , Final Fantasy , Samurai7 , Karas , Rurouni Kenshin etc.
the_punish3r Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cowboy Bebop, Death Note, Beck , Full Metal Alchemist ,Trigun, Rurouni Kenshin, Devil May Cry. Astea mi s-au parut pentru un public mai matur.
Maledicere Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Hellsing, Naruto, un pic de DBZ am vazut si eu.......si FF (nush ce sa zic de asta o.O )