Stalk3r Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 parerea mea .... anime = telenovele pentru copii :-" , da ce ma streseaza ce`l mai mult e chestia cu "DBZ" (dragon ballz )
never Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Imi plac fffffff mult animele/hentai.Nashpa ca majoritatea sunt pe chineza. :(
musthyzz Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 parerea mea .... anime = telenovele pentru copii :-" , da ce ma streseaza ce`l mai mult e chestia cu "DBZ" (dragon ballz ) E doar pararea ta. //on Bleach , Ergo Proxy, Samurai Champloo,Hellsing ,Ghost in the shell ,samd.
c1ocan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Nu sunt un fan prea inrait, dar din cate am vazut mi'au placut:Yu Yu Hakusho, Blue gender, Naruto
LeX LuTHoR Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Hellsing e singurul anime care merita urmarit ... in rest, bullsh1t.
Lucian Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 nu-mi plac, prea plictisitoare -_-mai bine urmaresc un horror
Razvan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 hahha^^.. blue gender intro- jap.. <3`t^^http://youtube.com/watch?v=ug0lft8eOj8
Guest Blaidy Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 DBZ, Rurouni Kenshin + Samurai X, Yu Yu Hakusho, Bleach si cam atat.
Shade Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Hellsing e singurul anime care merita urmarit ... in rest, bullsh1t.Incearca Death Note. Valabil pentru toata lumea. Inca nu am gasit o persoana care sa-i placa anime si sa nu-i placa Death Note.
Aldguth Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Indeed. Death note > all.Acum caut filmul de disperat :(
Stef Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 in general imi plac dar nu sunt mort dupa anime death note imi place naruto, Yu Yu Hakusho si ar mia fi cateva
Just_AlaN* Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Naruto/Naruto shippuden este cel mai complex si mai interesant anime din ktea am vzut...dak t uiti la un episod trebuie sa t uiti si la urmatoru.Dupa pararerea mea este singurul care merita urmarit,restul.... #-o
c1ocan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Incearca Death Note. Valabil pentru toata lumea. Inca nu am gasit o persoana care sa-i placa anime si sa nu-i placa Death Note.E super !!
Guest Blaidy Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Naruto/Naruto shippuden este cel mai complex si mai interesant anime din ktea am vzut...dak t uiti la un episod trebuie sa t uiti si la urmatoru.Dupa pararerea mea este singurul care merita urmarit,restul...Naruto a copiat multe chestii din alte anime-uri. Asa ca taci daca nu sti ce vorbesti.Incearca Death Note. Valabil pentru toata lumea. Inca nu am gasit o persoana care sa-i placa anime si sa nu-i placa Death Note.Da ... si ala e interesant.
Just_AlaN* Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 aici fiecare zice ce ii place...copil retardat ce esti #-o Mie asta imi place cel mai mult si il recomand la toata lumea,nu cunosc p nimeni care sa se fii uitat si sa nui fii plakut acest anime Dute fati o clisma poate se mai oxigeneaza creieru... :-j
Blasterr Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 iar va certati ma???peste tot numai cearta :beer:
Xellos Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 am vazut toate seriile yu-gi-oh, inuyasha, family guy (mai am ceva episoade in sez6), dbz si cate ceva din blue gender, Hellsing^_^
Mysterio Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Family Guy :wub:American dad :wub: si este aici un serial irlandez " Father Ted " .. destul de dragutz ^_^
Just_AlaN* Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 iar va certati ma???peste tot numai cearta :beer:pai nu vezi?!eu imi dau cu parerea si fac o recomandare,iar el imi spune"taci",dute frate la un psiholog :-j PS:dak nuti place tie acest desen nu inseamna ca gata nui place la nimeni!Gusturile nu se discuta,oricum dute frate la psiholog :-j
Guest Blaidy Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Dupa pararerea mea este singurul care merita urmarit,restul...Daca nu spuneai asta, era o recomandare. Ce altceva mai vrei ?Gusturile nu se discuta,oricum dute frate la psiholog Dupa ce ca nu iti dai seama cand faci o afirmatie, mai si incurci "PSIHOLOG" cu "PSIHIATRU"
Shade Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Family Guy :wub:American dad :wub: si este aici un serial irlandez " Father Ted " .. destul de dragutz ^_^Alea nu-s anime.Ce dracu o avea naruto nu stiu... m-am uitat la un episod si m-a plictisit total. Copilul lui Bleach si Dragonball Z cu ceva tenta de Inuyasha.Death Note macar e original.