Jump to content
Guest JDGt

Hai sa vedem cati fani anime stau pe Link Mania >:)

Recommended Posts

Posted

parerea mea .... anime = telenovele pentru copii :-" , da ce ma streseaza ce`l mai mult e chestia cu "DBZ" (dragon ballz :)) )

E doar pararea ta.

//on

Bleach , Ergo Proxy, Samurai Champloo,Hellsing ,Ghost in the shell ,samd.

Guest Blaidy
Posted

DBZ, Rurouni Kenshin + Samurai X, Yu Yu Hakusho, Bleach si cam atat.

Posted

Hellsing e singurul anime care merita urmarit ... in rest, bullsh1t.

Incearca Death Note. Valabil pentru toata lumea. Inca nu am gasit o persoana care sa-i placa anime si sa nu-i placa Death Note.

Guest The necromancer
Posted

imi plac mult ;)

Posted

Naruto/Naruto shippuden este cel mai complex si mai interesant anime din ktea am vzut...dak t uiti la un episod trebuie sa t uiti si la urmatoru.Dupa pararerea mea este singurul care merita urmarit,restul.... #-o

Posted

Incearca Death Note. Valabil pentru toata lumea. Inca nu am gasit o persoana care sa-i placa anime si sa nu-i placa Death Note.

E super !!

Guest Blaidy
Posted

Naruto/Naruto shippuden este cel mai complex si mai interesant anime din ktea am vzut...dak t uiti la un episod trebuie sa t uiti si la urmatoru.Dupa pararerea mea este singurul care merita urmarit,restul...

Naruto a copiat multe chestii din alte anime-uri. Asa ca taci daca nu sti ce vorbesti.

Da ... si ala e interesant.

Posted

aici fiecare zice ce ii place...copil retardat ce esti #-o Mie asta imi place cel mai mult si il recomand la toata lumea,nu cunosc p nimeni care sa se fii uitat si sa nui fii plakut acest anime :|

Dute fati o clisma poate se mai oxigeneaza creieru... :-j

Posted

iar va certati ma???peste tot numai cearta :beer:

pai nu vezi?!eu imi dau cu parerea si fac o recomandare,iar el imi spune"taci",dute frate la un psiholog :-j

PS:dak nuti place tie acest desen nu inseamna ca gata nui place la nimeni!Gusturile nu se discuta,oricum dute frate la psiholog :-j

Guest Blaidy
Posted

Dupa pararerea mea este singurul care merita urmarit,restul...

Daca nu spuneai asta, era o recomandare. Ce altceva mai vrei ?

Gusturile nu se discuta,oricum dute frate la psiholog

Dupa ce ca nu iti dai seama cand faci o afirmatie, mai si incurci "PSIHOLOG" cu "PSIHIATRU"

Posted

Family Guy :wub:

American dad :wub:

si este aici un serial irlandez " Father Ted " .. destul de dragutz ^_^

Alea nu-s anime.

Ce dracu o avea naruto nu stiu... m-am uitat la un episod si m-a plictisit total. Copilul lui Bleach si Dragonball Z cu ceva tenta de Inuyasha.

Death Note macar e original.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...