Jump to content
Guest nobody_loves_me

iubireeeee

Recommended Posts

Guest nobody_loves_me
Posted

Imi placea de o fata,i-am spus ceea ce simt pt ea dar m-a refuzat :((:((:(( .Cum as mai putea sa intru in discutie cu ea mai ales k ea sta cu colega ei mai tot timpul si doar cand este singura am curajul sa-i vorbesc.Ajutttoooooorrr

Guest iDevil
Posted

Imi placea de o fata,i-am spus ceea ce simt pt ea dar m-a refuzat :((:((:(( .Cum as mai putea sa intru in discutie cu ea mai ales k ea sta cu colega ei mai tot timpul si doar cand este singura am curajul sa-i vorbesc.Ajutttoooooorrr

Daca te-a refuzat, cel mai indicat este sa renunti !

Guest nobody_loves_me
Posted

Daca te-a refuzat, cel mai indicat este sa renunti !

simt k si ea este atrasa d mine dar nu vrea sa fak ea primul pas...iar colega cu care umbla este motivul kre ma opreste sa fac eu primul pas...deoarece ma simt penibil dak este si ea acolo...knd suntem doar noi doi am mai mult tupeu si cred k lucrurile vor merge altfel dak ma intelegeti ce vreau a spun

Guest Blaidy
Posted

1. Nu e indicat sa le spui in fata ce simti (multe se gandesc la ceva de genul : "tot eu sa raspund ?" ...)

Imi placea

...

Btw au mai fost topicuri de genu'.

Posted

cati ani ai? cam ce tip de muzica asculta ea/tu.. cam pe unde va petreceti timpul.. is multe chestii.. cam cati prieteni a avut?

Posted

baiete ... tu te contrazici :

1. zici ca te-a refuzat

2. zici ca nu ai facut primu pas ...

care-i baiu daca umbla cu colega dupa ea ... ii spui ca vrei sa-i spui 2 vorbe si o tragi de mana ...

nu exista lectii de agatat ...

Posted

OMG, ce fel de topic . Dar totusi daca te-a respins trebuie in 2 moduri sa te fii respins, cel urat adica direct in fata nu te vreau, sau cel frumos in care frumos iti da de inteles ca nu vrea relatie cu tine (asta daca e o fata calumea) . Parerea mea ar fi sa fi mai tandru cu ea , sa incerci sa o faci sa zambeasca , sa ai un simt al umorului extrem (fetelor le place asta) , si tot timpul sa le dai dreptate(le place asta , sa le dai dreptate, chiar daca zice ceva tampenie,zici ca e bine , in limitele bunului simt :P ) . Cam atat, si sa o inviti la un film , in parc, etc... (cat iti permite bugetul ) :P

Guest nobody_loves_me
Posted

cati ani ai? cam ce tip de muzica asculta ea/tu.. cam pe unde va petreceti timpul.. is multe chestii.. cam cati prieteni a avut?

NU ARE PRIETEN si este cu un an mai mica decat mine....EA MA PLACE DAR NU VREA SA FACA PRIMUL PAS SI DAK NU FAC CEVA REPEDE O PIERD DIN CAUZA UNEI PROSTII :((

Posted

Ideea e sa nu fi pampalau. Daca te refuza/te ia la misto, nu fa "fata de fraier"(nu zic eu ca ai fi fraier), da-i o replica inteligenta & asta e, mai sunt si alte fete. Nu te descuraja ca ar fi prima sau ultima de care iti place, ca nu e. Cat despre cum sa te porti cu ea, menace cam are dreptate ;)

Guest nobody_loves_me
Posted

baiete ... tu te contrazici :

1. zici ca te-a refuzat

2. zici ca nu ai facut primu pas ...

care-i baiu daca umbla cu colega dupa ea ... ii spui ca vrei sa-i spui 2 vorbe si o tragi de mana ...

nu exista lectii de agatat ...

m-am dus LA EA.AM VORBIT.DAR NU I-AM SPUS ASA CUM TREBUIE DIN CAUZA COLEGEI.NEEXPLICANDU-I DECAT 20% EA A AVUT O ATITUDINE NEGATIVA DAR TOTUSI NU M-A RESPINS DE TOT.EU VREAU SA CREEZ repet SA CREEZ UN MOMENT IN CARE EA O SA FIE LIBERA SA VORBESC MAI DETALIAT.ACUM S-A INTELES???. NU VREAU REPLICI DE AGATAT DEOARECE STIU SA PORT O CONVORBIRE CU O FATA :right: CI DOAR VREAU SA CREEZ UN AMARAT DE MOMENT IN CARE SA VORBESC FARA OCOLISURI :violent:

Posted

ii dai una in m*e la colegasa dupa aia o iei frumos de mana si ii zici ce simti pentru ea daca asa nu merge prefa-te ca nu o mia bagi in seama fa glume (in limita bunului simt) despre ea spune-i ca are sani mici ca are fundul mare si asta sigur va merge

la mine a mers deoarece ea stie ca daca tu o iubesti este perfecta pentru tine si stai ca un catelus

Posted

m-am dus LA EA.AM VORBIT.DAR NU I-AM SPUS ASA CUM TREBUIE DIN CAUZA COLEGEI.NEEXPLICANDU-I DECAT 20% EA A AVUT O ATITUDINE NEGATIVA DAR TOTUSI NU M-A RESPINS DE TOT.EU VREAU SA CREEZ repet SA CREEZ UN MOMENT IN CARE EA O SA FIE LIBERA SA VORBESC MAI DETALIAT.ACUM S-A INTELES???. NU VREAU REPLICI DE AGATAT DEOARECE STIU SA PORT O CONVORBIRE CU O FATA :right: CI DOAR VREAU SA CREEZ UN AMARAT DE MOMENT IN CARE SA VORBESC FARA OCOLISURI :violent:

O suni, va intalniti undeva, vorbiti. What's the big deal :-??

Posted

puradele altundeva nu ai gasit unde sa ceri sfaturi? as avea si eu nevoie de vreo 2 sfaturi legate de hartia igienica, hai np cauta mai incolo :-s

si ca sa iti raspund la intrebarea ta: fete mai sunt

Posted

zym3r.. well pointed.. insa cand o iubesti pe una nu iti poti lua gandul de la ea..

ot: oricum.. nu te cunoaste nimeni de pe aici.. nu stiu cine te-ar putea ajuta..

Posted

Zym3r ai warn pentru jignire.

Au mai fost n topicuri pe această temă. Nu ai să găsești aici un răspuns, fiind forum de gaming iar majoritatea utilizatorilor fiind fără experiență prea multă. Probabil că nici tu n-ai mai mult de 15 ani, dar să știi pe viitor că astfel de sfaturi nu se cer pe forum. Întreabă-ți prietenii mai mari, familia, etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...