Al3xius Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 De mult timp sunt membru pe acest forum...si nu am vazut(poate e da eu nu l-am vazut) un subiect de genul asta(daca mai e unu sorry :> )...sa ne cunoastem si noi mai bine .... So ... here I go : Nume : Nu Conteaza :) Prenume : Alex Data Nasterii : 22 - 10 - 1986 Ocupatia : Elev Nick Pe Net : Al3xius Porecla : Bundy :) Hobby-uri : Calcu` , Masinile(tot ce tine de ele de la curse pana la jocuri si tuning ... in afar` de partea mecanica..) , sala de forta(s-ar putea sa ma las din cauza unor posibile probleme medicale :evil: )Muzica , Somnul si fetele(da nu alea figurante! :) ) Tel : 0741081624 Mail : Al3xius@4tuning.ro , Al3xius@yahoo.com , Al3xius@rdslink.ro Fiecare poate sa spuna ce vrea ... daca mai e vreun criteriu ... sa-mi spuneti sa-l adaug si eu Sper sa aiba succes subiectul :)
TKA-Dekk Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Nume, Prenume: Dekk Data nasterii: 25 - 09 - 1985 Ocupatia: elev spre student (la armata ne-a pus sa scriem muncitor necalificat daca nu avem bacul dat :shock: ) Nick, porecla: |TKA|Dekk Locatia: Bucuresti Zodia: cantar Hobbyuri: gaming, calculatoare, iar jocuri, muzica(punk, rock alternativ), mancat mult si bine, baut mult si bine, dormit mult si bine, sah (un TBS destul de reusit), programare, grafica 3d, istorie, geografie, mitologie (greaca, romana, nordica, egipteana) si nu in ultimul rand fete Tel: prea mult Mail: tka_hannibaal@yahoo.com P.S: Mi se pare mie sau deja devine ca la matrimoniale aici??? :>
M1nDH4cK Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Dati datele astea la matrimoniale, sunt sigur ca sunt ar fi bucurosi sa le primeasca :>
TKA-Dekk Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Deah, se pare ca nu sunt singurul care a fost de parerea asta
M1nDH4cK Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 N-am citit tot ce-ai scris... :> So, pentru a corecta situatia... Sunt intr-u totul de acord cu ce a scris Dekk :)
alex Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 fratzi lor daca tot vreti sa ne cunoastem asa bine scrieti la profil acolo toate datele(ca se poate) si pe cine chiar intereseaza asa ceva da un profile :> deci nu mai sta sa deschida forumuri in care nu e nimica concret si is numa tampenii care se cazesc pe siturile de matrimoniale(mentionate de dekk).
Al3xius Posted April 23, 2004 Author Posted April 23, 2004 fratzi lor daca tot vreti sa ne cunoastem asa bine scrieti la profil acolo toate datele(ca se poate) si pe cine chiar intereseaza asa ceva da un profile :> deci nu mai sta sa deschida forumuri in care nu e nimica concret si is numa tampenii care se cazesc pe siturile de matrimoniale(mentionate de dekk). Aberezi rau de tot ... "is numa tampenii care se cazesc pe siturile de matrimoniale" iti dau pm cu niste link-uri de la niste "situri" si daca alea sunt de matrimoniale eu sunt Spiderman. P.S. : suntem off topic rau de tot ... P.S.2 : cum sa scriem acolo la profil cand noi avem printre noi si oameni care scriu in loc de gasesc - cazesc?...no ofence and no comment !
alex Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 mda am gresit acolo (sa fii tu linistit ca stiu eu sa scriu dar in graba am apasat tasta gresita) Inca odata postul asta e o tampenie !!! ce si pe mine ma cheama tot Alex is tot elev pasiunile mele is calculatoarele bla bla bla si... pe cine intereseaza????
crazy19 Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 URA!!! Daca tot ne-am cunoscut nu punem de-o tabara ca sa ne si vedem? :> P.S. Nu vad sensul acestui topic, deoarece exista "botonul" Profile :roll:
TKA-Dekk Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Da, ar fi o idee buna faza cu tabara......aducem si calculatoarele? 8)
crazy19 Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Da, ar fi o idee buna faza cu tabara......aducem si calculatoarele? 8) Normal! Facem o retea si jucam Worms 3D! :>
alex Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 si solitaire(tre sa ne facem niste ecusoane Nume | Prenume | User | Rank-ul | PAgina web | Data nasterii | Pasiuni | si toate alea de la profil ) p.s. interesant topic
TKA-Dekk Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Mai bine bagam un hearts in retzea, dar cu conditiunea ca eu sa fiu serverul :) Una peste alta, topicul devine din ce in ce mai vizitat :>
vrazvan Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 sa ne dai si noua adresa serverului de hearts :> :) :) :)
TheRogue Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Cand incep sa posteze si fete pe aici sa ma anuntati si pe mine... Hmmmm hearts sound good....count me in :shock:
M1nDH4cK Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Si la injuraturi din pacate. 4 post-uri ale sale au fost sterse astazi, din aceasta cauza. La urmatoarea abatere, ban.
Al3xius Posted April 26, 2004 Author Posted April 26, 2004 te rog yo nu-i da ban ! :> il stiu eu live si e baiat mortal! :) vb el mai asa ... da las` ca il educam noi... daca a fost al dreaq si a fugit de-acas` la 5 ani....nu a stat toti 7 ...a stat prin carciumi :)
M1nDH4cK Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Educati-l frumos, ca altfel nu mai calca pe aici.
Al3xius Posted April 26, 2004 Author Posted April 26, 2004 pai nu-i al meu :) ziceam ca-l educam noi cei de pe forum ... un avertisment mai bine :> ca e si el mic si inocent :) :) :wink:
vrazvan Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 trebuie creeata o categorie in care sa se mute posturile/subiectele indecente. eu de cand citesc forumul asta nu am apucat sa vad nici macar unu. powersurge asta le sterge inainte de a fi postate :> :) :)
Apashu Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 dah, sta pe tzeava :> mai invatam si noi cate ceva
TKA-Dekk Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Ma intreb daca omul acela cu virusul in calculator a primit ideea de la mine sau mi-a sters power postul inainte de a-l citi.....
M1nDH4cK Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Daca razvan, marele programator, va face un thread la care numai moderatorii/adminii au acces, atunci consider ca este o idee buna. Legat de therogue, avertisment a primit, 4 post-uri au fost shterse, iar unul editat.
Skarmory Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Sa nu injurati dupa ce primiti beepuri pe la ora 4 dimineata....voi ati vrut sa va lasati nr de telefon aici,,,,